Звездни компромати - 186 част

• 62 111
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Тук направо убиват за такова ду*е... Висша форма на женска красота е, на принципа колкото по-голямо, толкова по-красива, но задължително върви с тънка талия. Ако пък случайно природата не те е дарила с такива размери, пластичните хирурзи са достигнали тези висини и предлагат някакви филъри за ду*е, ако правилно си превеждам.  Mr. Green

# 662
  • в 1001-та нощ
...
Много ми е интересно Тоца как не си е показала апартамента/къщата в София още, даже ми е странно.  Grinning

....

Показва го в някакво предаване - преди година - беше поканила предаването да снима у тях всичко - спомням си много добре  Peace

# 663

Нещо толкова мащабно да го наречеш дупе, е прекалено снизходително. Направо си е гъзище - все едно две баскетболни топки си е навряла отзад в гащите. Искрено се надявам да е просто фотошоп.

# 664
Аз пък вчера минах покрай салон Дуписимо. Имат фолио на стъклото с дупе.... Има ли връзка наистина?
Има да нарочно е кръстен така! И много се гордеят с това, някъде четох историята, но не ми е интересно и не помня детайли.

Чантата на Мария е естествено Шанел и то култов модел, затова я стиска горкичката така. Whistling Още по грозна е с тази прическа.

# 665

Нещо толкова мащабно да го наречеш дупе, е прекалено снизходително. Направо си е гъзище - все едно две баскетболни топки си е навряла отзад в гащите. Искрено се надявам да е просто фотошоп.

Е, уж по-културно, че нали е форум... Не знам дали при Дженката е фотошоп (тя по принцип хич не е с малко), ама съм виждала и по-фрапантни случаи, задължително облечени с тесни дънки и причипани в кръста. Изглеждат направо зловещо, ама така се харесват и така ги харесват!  Mr. Green

# 666
Аз пък вчера минах покрай салон Дуписимо. Имат фолио на стъклото с дупе.... Има ли връзка наистина?
Има да нарочно е кръстен така! И много се гордеят с това

Joy Joy Joy  горкичките

# 667
  • Tам през Атлантическия океан
Аз пък не харесвам толкова дълга коса за възрастни жени. Още повече ги състарява.
Е, Демито не се връзва много с "възрастна жена".  Simple Smile
Обективно е точно такава- жена на 50.

Ako я сравним с Памела и  други дами около 40те  Wink Деми определено може да се каже че младее  Wink или поне изглежда страхотно за годините си  Peace

# 668
  • Пловдив
Що си мисля, че съм я гледала някъде с ръченица. С една къса народна носия, или нещо смесвам миските...
Не е баш ръченица, ама ей го на

Пресвета дево от Гуадалупе  #Crazy  #Crazy #Crazyв мен напират многоо въпроси, но най големият е ЗАЩО Тоца играе баунс облечена във въз къса носия и на странен декор  newsm78 #2gunfire #2gunfire

Момиче, хвана ме срам докато те гледах  Sick

# 669
  • Tам през Атлантическия океан
Добре де  Laughing коя от двете мислите че е по-добрия модел за подражание на младежтта  Whistling  Тоца или Николета  Mr. Green

Аз съм за Тоци с две ръце  Mr. Green акО дразни и е кич   Grinning

# 670
Определено Тоца ми е по-симпатична. Не съм й гледала всички изяви, но когато съм я гледала, ми е допадала. Последно при Карбовски я гледах, предаването с Пенка - Карибската перла. Има си дар слово, успява да убеди и себе си, и останалите, дори и когато лъже. А, за Николета нямам и кой знае какви впечатления, освен визуалните.

# 671
Добре де  Laughing коя от двете мислите че е по-добрия модел за подражание на младежтта  Whistling  Тоца или Николета  Mr. Green

Аз съм за Тоци с две ръце  Mr. Green акО дразни и е кич   Grinning

smile3512 smile3511 smile3516 Нито една от двете- Николета е "малко" глупава и ограничена, а за Тоца парите и показността са фикс идея. На моменти поведението й граничи с лудост....  Не смятам, че една моделка/миска в Бг може  да е пример за нещо. Освен как се става скъпа държанка... ooooh!

# 672
Е не е такова точно дупето на Джей Ло, горе снимката е фотошопната.
Ето й дупето:
http://www.mamapop.com/wp-content/uploads/2011/10/jennifer-lopez-bikini-1-03.jpg

Друг е въпроса, че на няколко години е възможно да се подлага на пластики за изсмукване на мазнините от корема и вкарването им в дупето. Ютуб е пълен с подробни клипчета от такива процедури. Много ефектно изглежда тялото след такава интервенция.

# 673
  • София
Гледах преди години Гала,по-скоро Зайнеб отиде на гости.Преди нали ги наобикаляха и им носеха подаръци.
Всичко било по нейна идея,нещо фън шуй била чела,да няма прави ъгли.....
Ужасен дом,всичко,и тази циклама,окачени тавани,камина изпльокана наникъде,легла кръгли...ужас ужас
.
Преди години много ме беше впечатлил басейнът й с изписаното им фамилно име на дъното. Това в къщата на родителите й. Голяма е грандоманка и не веднъж съм казвала, че според мен тази жена не е добре с главата.

# 674

Тук направо убиват за такова ду*е... Висша форма на женска красота е, на принципа колкото по-голямо, толкова по-красива, но задължително върви с тънка талия. Ако пък случайно природата не те е дарила с такива размери, пластичните хирурзи са достигнали тези висини и предлагат някакви филъри за ду*е, ако правилно си превеждам.  Mr. Green
Къде е това "тук"

Общи условия

Активация на акаунт