Звездни компромати - 186 част

• 62 295
  • 782
  •   1
Отговори
# 240

Абсолютно! И много добра, много актриса, освен това. Такова излъчване, магия има в тази жена.

# 241
# 242

Абсолютно! И много добра, много актриса, освен това. Такова излъчване, магия има в тази жена.
Подкрепям. Страхотна е!  Heart Eyes

# 243
# 244
# 245
  • Варна

Плюс още един глас от мен!

А, в онази жълта рокля беше великолепна.
Отдавна не се бях прехласвала толкова много по някоя жена!

# 246
# 247
  • София
Джулиан е невероятна, присъединявам се към почитателките ѝ.  Heart Eyes

# 248

Ако имате предвид, че е прекалила със солариума, да ви кажа само, че това не е от солариум, ами от тези бронзанти, които ползват културистите  Peace

# 249
Аз съм на 21 и още целувам баща си по устата понякога.... както ми дойде, също така никога няма да ми омръзне да се гушкам в него, да го целувам по бузите или да му се лигондря, както когато бях детенце.

Леле, аз това спрях да го правя някъде на 12 годишна възраст, неудобно ми е някак си. Сега го прегръщам и целувам по бузите само Simple Smile

Детето си целувам по устата, не знам обаче колко е редно от хигиенична и здравословна гледна точка.
Е, аз си го позволявам само в много тесен кръг от хора. Иначе прегръдка никога не бих отказала  Laughing
Озадачи ме това, че може да има родители, които да не одобряват целувките с децата си. Разбира се, изключая здравословни опасения. А просто така, понеже ги е гнус или нещо подобно... аз дори и децата на приятелките си целувам  Grinning Как да им устоиш...
То си е така с изкушението, но по-добре с чужди деца (а и свои, но за свои си носиш отговорността) се въздържайте.
Точно до миналата седмица моя приятелка и 3.5 годишния и син бяха в болница и то дълго време.
Причината : Инфекциозна мононуклеоза

В повече от 90% от случаите инфекциозната мононуклеоза се причинява от вируса на Ебщайн-Бар, който спада към рода на херпесните, ДНК-съдържащи вируси.
. Вирусът на Ебщайн-Бар, причиняващ заболяването се намира в слюнката и слузта, покриваща лигавицата на дихателните пътища на болния. Предаването на вируса изисква по-тесен контакт между болния (или заразоносител) и здравия човек. Обмяната на слюнка при целувка е най-често обвинявания механизъм на предаване на вируса (оттук идва и наименованието "болест на целувката").

Джулиан Мур е страхотна и аз много я харесвам.

А относно Биляна Йотовска ако за прекаляване говорите за мускулната маса, имайте предвид, че тук е супер изчистена в предсъстезателно състояние. В ежедневието си не изглеждат така.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 15:51 от Бенджолина

# 250

Ако имате предвид, че е прекалила със солариума, да ви кажа само, че това не е от солариум, ами от тези бронзанти, които ползват културистите  Peace

Прекалила е с НВД-то, ама една седмица на диета с мазна баница и ще е 6  Laughing

P.S. Всеки път се изприщвам, когато видя щерките на Брус и Деми. Най-грозното са взели и от двамата.

# 251
# 252
А относно Биляна Йотовска ако за прекаляване говорите за мускулната маса, имайте предвид, че тук е супер изчистена в предсъстезателно състояние. В ежедневието си не изглеждат така.
Абсолютно. Peace Скоро бях в клуб,където имаше участие с балета си и мога да кажа,че тялото и е страхотно.

# 253
  • Балчик
 Току що изгледах "Горещо "" от снощи ... г-жа Петрова - Бередин да се извини на всички управители на фирми , особено в сферата на  инвестициите и финансите.
по цяял ден се чуди в кое предаване да отиде , управител била!!!  ooooh!
Много нагло е станало това момиче  Sick

# 254
  • Бургас
Дж.Мур е красива жена със стил.

Много ми хареса снимката на Фрида Пинто. Heart Eyes

Тяло като на Биляна също харесвам,защото го нямам.Аз съм от този тип слим-фет,за които Десс писа преди,въпреки че съм почти професоинална плувкиня. Confused

Сестрите Уилис явно обаче не помирисват спорт. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт