Звездни компромати - 186 част

• 62 195
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
# 346
# 347
# 348

Е то нейния акъл трудно ще роди нещо друго, преди коментарите във фейса й ги пишеше Георги Неделчев.  Mr. Green
Валери поне е забавен.  Laughing

# 349
Алисия е на лайфа на Вип Брадър- харесва ми! Усните й са паднали, само скулите изглеждат малко странно като се усмихне
Не съм го гледала.Сега видях снимка.
Някой защитаваше ли?Гледам и Петко е там.

# 350
Никой конкретно. Плю поведението на Лияна и Тервел.

# 351
Алисия е на лайфа на Вип Брадър- харесва ми! Усните й са паднали, само скулите изглеждат малко странно като се усмихне
Не съм го гледала.Сега видях снимка.
Някой защитаваше ли?Гледам и Петко е там.

Алисия ми изглежда постоянно тъжна и сърдита. Не си спомням скоро да съм видяла нейна усмихната снимка

# 352
Снощи преглеждайки каналите попаднах на "Музикална академия". Петя Буюклиева беше изпаднала в криза и се молеше като циганка на журито. Така и не разбрах защо. Беше ужасна гледка.

# 353
А кой снима Валери? Някаква блондинка ми се вижда  Thinking Thinking

# 354
  • София
от вчера се чудя как аджеба сега мария ще си съчетава шанелите с тази прическа???
и как хриско е допуснал възлюбената му да се постриже така newsm78 да беше риана или лора караджова, както и да е. ама хай левъла мария???

# 355
# 356
от вчера се чудя как аджеба сега мария ще си съчетава шанелите с тази прическа???
Точно това си помислих и аз като видях новата и прическа

# 357
А кой снима Валери? Някаква блондинка ми се вижда  Thinking Thinking

Не загледах се и аз от близо (защото помислих същото), но е някакво момче, на мен на Валентин ДОбревски ми заприлича до колкото успях да видя Wink

# 358
  • До морето
Точно това си помислих и аз като видях новата и прическа

Тази снимка не е ли стара, Мария нали сега е руса  newsm78

# 359
След тази сватба ще има хляб за коментари - Яна открадна сватбената рокля на Мария Игнатова

Общи условия

Активация на акаунт