Звездни компромати - 186 част

• 62 183
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
Напоследък на мен започнаха да ми се появяват такива кръгове, не съм имала преди...На какво може да се дължи?
Режима  Peace
Скрит текст:
В безвъглехидратната е писано, че може да се случи. На мен много ми се беше омазнила кожата. От много мазно се натоварва черния дроб. Аз пих Пурим на Хималая и съм доволна

# 541
pina, Joy

Камелия Воче е с ужасна прическа.
и още по ужасен тоалет

# 542
Това ако е Мария Илиева можеше поне малко гримец да си сложи...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946404_10 … 3_299856176_n.jpg

Чудех се между Мария и Радина Кърджилова коя е от двете   Rolling Eyes

Облеклото на двете лелки е направо потресаващо  #Crazy

# 543
  • In The Middle Of Nowhere
Странно ми е да го кажа, но май Есил Дюран е най-добре изглеждаща на това събитие. И още 2 млади момичета видях хубави.
А Мария Илиева недоумявам защо се е появила в този негримиран вид, просто не вярвам да не е имала малко време за това. По-добре май изобщо да не се е била вясвала, то това си е същински компромат. При положение, че е била толкова добре изглеждаща друг път, сега сама да се пусне така...  То е хубаво да си естествен, но чак толкова, че да си покажеш недостатъците... Барем една спирала да беше сложила. Наистина не я разбирам.

# 544
Напоследък на мен започнаха да ми се появяват такива кръгове, не съм имала преди...На какво може да се дължи?

Аз ги боря от години и съм щастлива, че намерих с какво да ги преборя, бях се отчаяла!!

Извинете за спама!   bouquet

# 545
Може ли на ЛС  Praynig

# 546
А Мария Илиева недоумявам защо се е появила в този негримиран вид, просто не вярвам да не е имала малко време за това. По-добре май изобщо да не се е била вясвала, то това си е същински компромат. При положение, че е била толкова добре изглеждаща друг път, сега сама да се пусне така...  То е хубаво да си естествен, но чак толкова, че да си покажеш недостатъците... Барем една спирала да беше сложила. Наистина не я разбирам.

точно това си помислих аз, когато видях снимката. Затова реших да я споделя с вас. Сега ще я видите на Х фактора колко е гримирана, натъкмена и с голямата си зъбата уста, а на тая снимка все е дно е станала и айде при лорда или принц ли какъв стана вече не знам ...

# 547
  • In The Middle Of Nowhere
Да определено, толкова години граден имидж и.. изведнъж бам! по кафяви кръгове. Чак ми стана наистина много интересно защо е била така Crazy

# 548

Аз ги боря от години и съм щастлива, че намерих с какво да ги преборя, бях се отчаяла!!

[/quot

Moje li na lichni i na men  Embarassed

# 549

[/quot

Moje li na lichni i na men  Embarassed
И на мен ,моля. Praynig

# 550
Вече ми стана неудобно, затова поствам тук :

Скрит текст:

# 551
Шон О`Прай бил най-добре платеният мъжки модел-http://cdn-parismatch.ladmedia.fr/var/news/storage/images/paris- … ndscape_pm_v8.jpg.

# 552

Наистина е много красив и то по един класически начин, а също така има и мъжествено излъчване. Приятно се откроява сред андрогинните същества с, да речем, ексцентрична красота, които допълват списъка с най-високоплатените модели напоследък.

# 553
Една добра новина,дано е истина

Мария Шарапова бременна от Григор Димитров

http://www.novini.bg/news/161657-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F- … %D0%BE%D0%B2.html

# 554
Една добра новина,дано е истина

Мария Шарапова бременна от Григор Димитров

http://www.novini.bg/news/161657-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F- … %D0%BE%D0%B2.html

Дано! ама докато не видим не вярваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт