Звездни компромати - 186 част

• 62 111
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
http://www.blitz.bg/news/article/228486
ето цяла статия на уникалното архитектурно произведение, наречено Къщата на Тоца. И аз гледах предаването на Гала, в което Зейнеб гостуваше там, и честно да ви кажа, загубих ума и дума.

# 676

Аз си мислех,че това е къщата на родителите ѝ

# 677
  • София
те всички живеят там.
май че за някакъв апартамент в софия говореха преди време, ама не се сещам подробности.

# 678
Н.Л по комбинезон и без сутиен Mr. Green
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2379128

# 679
  • Варна
Преди години много ме беше впечатлил басейнът й с изписаното им фамилно име на дъното. Това в къщата на родителите й. Голяма е грандоманка и не веднъж съм казвала, че според мен тази жена не е добре с главата.

Това сериозно ли? Mr. Green

Чаушеско се е преродил в Тоца.
Няма как тези два изкукали грандомана, на които чавка им е изпила мозъка, да не са един и същ човек.

# 680
# 681
Токовете на Ким едва удържат на напрежението. Crazy

# 682
Горките токчета...  Crazy

# 683
Дакота и Адел изглеждат все едно са спали с дрехите и после са станали и са излезли без да се срешат и без да си умият очите даже.

# 684
  • София
Преди години много ме беше впечатлил басейнът й с изписаното им фамилно име на дъното. Това в къщата на родителите й. Голяма е грандоманка и не веднъж съм казвала, че според мен тази жена не е добре с главата.

Това сериозно ли? Mr. Green

Чаушеско се е преродил в Тоца.
Няма как тези два изкукали грандомана, на които чавка им е изпила мозъка, да не са един и същ човек.
Без майтап. Само това запомних от къщата им. Просто кич, кич, ама такава грандомания не си бях представяла. В някое от предаванията на Гала беше, но не ми се търси, че тя там е постоянно присъствие и вечно нещо си показва. Може би от преди 2 - 3 г.

# 685
Прекрасна е, истинска принцеса!

# 686
# 687

Джина Дейвис

Чарлийз Терън  

Горката Джина Дейвис, направо плаши  Confused, а Чарлийз Терън е със страхотна рокля!

# 688
Ох, и тя ли Cry Каква красавица беше...

# 689

Джина Дейвис

Горката Джина Дейвис, направо плаши  Confused

Мдам Sad

Общи условия

Активация на акаунт