Звездни компромати - 186 част

• 62 081
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Звезделина от Мис България  Crazy Crazy Crazy ooooh!

Скрит текст:
Добре,че си вярва ,че е красива.

# 721
E.T. go Home !!!

# 722
Вчера някой тук пусна къщата на Тоца и днес вече е новина в жълтите сайтове Joy

Чудя се коя комбинация е по-противна hahaha
Скрит текст:
Скрит текст:
Венета се подвизаваше преди 10-на години в едно предаване с Гарелов и още тогава беше завършила УНСС и нещо си в Щатите...

# 723
Златка като по чудо да ми хареса как изглежда!  Peace

# 724
  • UK/София

Каза, че няма да забременява от някой идиот, а ще си направи донорско бебе  Laughing а само преди седмица   при Гала каза, че не й се занимавало с бременнсти и ако евентуално реши да има второ дете ще ползва сурогатна майка  ooooh!
Ами няма пък да се повтаря, ще стане безинтересна. Laughing

Чудя се коя комбинация е по-противна hahaha
Скрит текст:

Няма по-противни от Патрашкова и Джуджи! Naughty

# 725
# 726
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Каза, че няма да забременява от някой идиот, а ще си направи донорско бебе  Laughing а само преди седмица   при Гала каза, че не й се занимавало с бременнсти и ако евентуално реши да има второ дете ще ползва сурогатна майка  ooooh!
Ами няма пък да се повтаря, ще стане безинтересна. Laughing

Или просто не помни какво е казала преди седмица...  Mr. Green

# 727
Месеци след смъртта на съпруга си (катастрофирал с мотор), тази умница позираше пред фотографи на светско събитие... яхнала мотор  Rolling Eyes. Това беше толкова неадекватно, че думи нямам - засенчи изцяло изцепките й преди това, че нямало да скърби като вдовица от 80-те, цитирам.

Имам само хубави (лични) впечатления от Ива. Не ми е никаква, далечни познати сме.
Много се дразня когато някой така заклейми някого..Само Ива си знае каква е истината.
Имам приятелка, чийто мъж също се уби с мотор..Месеци наред се тресеше от ужас при качване на кола, а  при вида на мотор - повръщаше.. Един ден каза,че единственият начин да не полудее е да го направи и тя - и се качи на мотор и подкара кола нормално след това.. Изобщо не го сметнах за нелепо, добре че го направи за да се отърве от този кошмар.
Колкото до Петрозар - изобщо не е бил най-добър приятел на Дими, а просто познати.
Какъв е проблемът?

# 728
Аз пък съм чувала, че преди смъртта на съпруга ѝ, те са били пред развод.

Така че .. просто жената не е скърбяла. Защо пък да не носи бяло Rolling Eyes

# 729
  • До сърцето...
Колкото до Петрозар - изобщо не е бил най-добър приятел на Дими, а просто познати.
Какъв е проблемът?

Нека се обичат хората, няма проблем.
Всеки различно скърби, не е нужно да е показно, за да е истинско.

# 730
# 731
Ние не заклеймяваме Ива,имаме мнения и ги споделяме. Аз лично смятам,че се държи мнпго неадекватно. Един малък пример е участието й в Черешката

# 732
Какво е ставало в Черешката  Blush

# 733
Какво е ставало в Черешката  Blush

Нещо не и се получи яденето..или десерта май и спихна, не се сещам добре и тя се разциври, защото видиш ли нямала да бъде перфектната домакиня.

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 08:09 от Джия

# 734
Скрит текст:

Тук Антония направо не е себе си. Whistling hahaha hahaha hahaha
Пфу, че е хубава и нежна...  Shocked
Пак си е тя - държи небрежно коронката в ръце. Иначе е излязла добре.

Общи условия

Активация на акаунт