Звездни компромати - 186 част

• 62 108
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Носеха се слухове, че покойният Дими я е малтретирал...

# 706
Винаги много съм я харесвала - страхотно излъчване, чар, непринуденост. За съжаление времето не е еднакво благосклонно към всички. Може би е просто зле гримирана...?

Ето я без грим

Аз пък не виждам да изглежда кой знае колко зле. Нормално за жена на нейната възраст. Е, вярно, че има повече бръчици, отколкото някои от опънатите си посестрими, на които трябва да им гадаеш емоциите по телепатичен път, щото по мимиките не може, понеже липсват. Хубава, висока жена, запазила си е фигурата. Има поне гланц за устни на снимките без грим, а за предишната снимка според мен може и да е кофти грим причината за негативното впечатление за лицето й.

# 707
Винаги много съм я харесвала - страхотно излъчване, чар, непринуденост. За съжаление времето не е еднакво благосклонно към всички. Може би е просто зле гримирана...?

Ето я без грим

Венета Харизанова наистина беше доста отслабнала по едно време. На един от лайфовете на Мис Бг обаче  беше меко казано едричка.

Мда, не ще да е от макиажа.

Ива Екимова не я познавам лично, но от впечатлението ми на база интервюта - по тв., вестници и списания, смятам че не е особено умна. Направо си е глуповата, типична паркетна кокошка. Месеци след смъртта на съпруга си (катастрофирал с мотор), тази умница позираше пред фотографи на светско събитие... яхнала мотор  Rolling Eyes. Това беше толкова неадекватно, че думи нямам - засенчи изцяло изцепките й преди това, че нямало да скърби като вдовица от 80-те, цитирам.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 15:58 от Tess d`Urberville

# 708
Ива още ли е с най-добрият приятел на покойния си мъж - Петрозар? (мисля, че така се казваше)
Да, още е с него,даже беше публикувала скоро снимка,на кола, която явно й е подарил Rolling Eyes Изглежда ми по-млад от нея, но щом е най-добрият приятел на Дими, едва ли..

# 709
[
Месеци след смъртта на съпруга си (катастрофирал с мотор), тази умница позираше пред фотографи на светско събитие... яхнала мотор  Rolling Eyes. Това беше толкова неадекватно, че думи нямам - засенчи изцяло изцепките й преди това, че нямало да скърби като вдовица от 80-те, цитирам.

Е, това просто ме довърши  Shocked Пропуснала съм ги тези изцепки, но, както се казва - жива да не бях  Simple Smile

# 710
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Относно "веселата вдовица" Ива...Имам спомен, че нямаше и месец от смъртта на Дими и беше снимана с бяло роклЕ да купонясва в Лозенец...

# 711
  • До морето
Ех, до преди малко Емануела беше на гости на Диков и ръсеше бисер след бисер  hahaha Диков в началото тръгна остро, ама накрая чак му стана симпатична колко е тъпа и откровена  Laughing  И май имаме новина- бракът й нещо не върви, не го каза директно, ама натам сочеха всичките й отговори. Язък за сватбата в Къртицата  Whistling

# 712
  • в 1001-та нощ
Каза, че е изпреварила А.Джоли за операцията на гърдите  ooooh! и че ако има има друго дете ще е от избран донор, а не от някакъв ... някаква кофти дума ползва, като "измет" - не помня точната дума ... ooooh!

# 713
Всяка дума й беше компромат. На Диков му стана жал за нея и реши да я пощади  Laughing

# 714
Хем като Анджелина Джоли без гърди, хем си имала иначе. Имала три операции и постоянно карала хирурга да и прави още, но иначе не прекалявала. Тази верно не се развива нормално.

# 715
  • UK/София
Хем като Анджелина Джоли без гърди, хем си имала иначе. Имала три операции и постоянно карала хирурга да и прави още, но иначе не прекалявала. Тази верно не се развива нормално.

Е, поне като цитираш думите й го прави с всички подробност!Каза, че операциите са й защото имала проблеми, а не защото си слага все повече и повече силикон!

# 716
Звезделина от Мис България  Crazy Crazy Crazy ooooh!

Скрит текст:

# 717
# 718
Аз наскоро я гледах някъде където каза, че имала 3 операции на гърдите защото имала проблем със силикона. Сложила го, но имало проблем, направила втора, пак имала проблем и накрая сменила пластичния хирург, който и направил гърдите както трябва. Благодаря д-р Енчев!
Според мен тя не е наясно каква точно операция си е направила Джоли.

# 719
  • До морето
Каза, че е изпреварила А.Джоли за операцията на гърдите  ooooh! и че ако има има друго дете ще е от избран донор, а не от някакъв ... някаква кофти дума ползва, като "измет" - не помня точната дума ... ooooh!

Каза, че няма да забременява от някой идиот, а ще си направи донорско бебе  Laughing а само преди седмица   при Гала каза, че не й се занимавало с бременнсти и ако евентуално реши да има второ дете ще ползва сурогатна майка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт