Памуковата принцеса"- Beyaz Gelincik по Диема фемили тема~16

• 53 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Зехра е оставила Джерен в сиропиталището с името Джерен.

И на мен прислугата вече ми омръзна, а пък Кираз и Зеки някак простовати ми се виждат.

Този Зеки е като жена и все сред жените се вре.

# 721
Сладури, отиваме да гледаме Дила ханъм. После ще  си побъбрим.....

# 722
  • София
Мамче, Мел Hug Hug Hug
радвам се че сте добре и отново на линия Hug Hug Hug
Славенка Joy Joy Joy Joyвицовете са страхотни
Светалчо, повечето сериали добре започват, върви някаква нишка,н о обикновено като прескочат към втори сезон, почват да зациклят и стават досадни, понякога и сценария издиша, личи си че е правено серия за серия
ноооо, нали си имаме любимци, зяпаме, какво да правим Blush
пък и турските са единствените, които мога да гледам, без да се притеснявам че децата ще попаднат на неподходяща сцена hahaha hahaha hahaha
там и целувките са толкова завоалирани, че само можем да гадаем за тях hahaha hahaha

# 723
   Приготвям се да гледам серията и чакам не завоалирана целувка било Джерен-Юмер може и Алиш-Зелиха    love001  love001

Приятно гледане! Hug

# 724
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet....пишете си спокойно, после ще я..натаманявам.... newsm78

# 725

Тази Джерен прекалява!

Когато се касае за изненада  и то приятна  не е редно да подлежи  на обсъждане особено с човек с такъв характер като нейния-

Разтревожи и Феяз.

А се чудя как ги ражда мозъкът на Гюла   тези злобни подмятания Mr. Green Тя е болна от злоба!

# 726
Ето къде е била убицата.И сега Джерен се отказа от изнасянето.Има ново доказателство.
Азиз прави сделка.

# 727
Толкова е отвратително  поведението на Джерен спрямо всички /според мен/ ,че съм на път да спра да гледам сериала. Mr. Green

Т

# 728
Обицата как е останала в тази кукла толкова години...  newsm78 newsm78 newsm78

# 729
Да, като на кино обицата е стояла толкова години в куклата, без да изпадне. Мълчанието не винаги е злато. Джерен наистина се държа грубо с Йомер и Зехра, но си има своите основания. Всяко прикриване на факти, свързани с миналото й, я прави подозрителна. Алиш май я разбира по-добре от нас. Но той е в състояние да влезе в положението на всекиго. Wink Халил този път завоалирано заплаши Джерен, че ровенето в миналото само ще й навреди.  Rolling Eyes Едва ли има пред вид бременността й.  Confused
Горката Мериемдже, едва преглъщаше на масата. Сама се храни и Гюла пак не я оставя на мира. За капак и Халил дойде да й натяква. Дали се чуди дали да я предаде на Азиз или не?
Азиз тръгна да си отмъщава.  ooooh! Това се и очакваше.
Джейхан няма да отиде на семинар в Измир, а Зелиха получи разрешение да отиде.  Wink Кое семейство сега е по-консервативно - Асланбаш или Каракуджак?

# 730
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На какво се подсмихваше Халил така самодоволно? Някаква гадост е замислил...
Според мен въобще няма да се посвени да даде Мериемдже на Азис.

# 731
Учудва ме не толкова ,че Джерен се държи грубо с Юмер,а че се държи така дори ,когато той се грижи  за нея и за бебето...  smile3516

Такъв ядосан поглед,че човекът я накарал да си пие витамините?!?

Честно ,знам ,че е на филм,но когато започнеш да се дразниш на другия за най-дребните неща,това не говори ли зле ... Вече чакам да видя пак малко любов,но не знам как така ту изчезва любовта,ту се появява...

# 732
На какво се подсмихваше Халил така самодоволно? Някаква гадост е замислил...
Според мен въобще няма да се посвени да даде Мериемдже на Азис.

Даже се учудих,че не го направи веднага ... че не хукна презглава доволно да му я предаде ...

# 733
  • София
Здравейте принцески  bouquet Hug Малко сме тази вечер,но епизода беше интересен...Джерен е на път да  разкрие още една истина от нейното минало,кой е бил нейния спасител...Пак реагира спонтанно и дори безпардонно,спрямо Зехра...да имаше право, да знае истината,търсеше я години наред,но винаги действаше прибързано и импулсивно...дори нараняваше.Интересен  ми е Халил,спомняте ли си в началото на сериала,как изглеждаше Халил...един весел,усмихнат родител,занимаващ се с правенето на детски играчки...И сега,другия Халил,двойнствения...прикрития убиец.Странно е,че никой от братята му,Гюлизар,или някой друг,до сега не се усъмни в него.Единствено в миналото му го познаваше Сулхи Каракоджак.Халил надмина дори Азис,макар и толкова прикрит...но убиеца си е убиец,макар и с фамилия Асланбаш.

# 734
Здравейте принцески  bouquet Hug Малко сме тази вечер,но епизода беше интересен...Джерен е на път да  разкрие още една истина от нейното минало,кой е бил нейния спасител...Пак реагира спонтанно и дори безпардонно,спрямо Зехра...да имаше право, да знае истината,търсеше я години наред,но винаги действаше прибързано и импулсивно...дори нараняваше.Интересен  ми е Халил,спомняте ли си в началото на сериала,как изглеждаше Халил...един весел,усмихнат родител,занимаващ се с правенето на детски играчки...И сега,другия Халил,двойнствения...прикрития убиец.Странно е,че никой от братята му,Гюлизар,или някой друг,до сега не се усъмни в него.Единствено в миналото му го познаваше Сулхи Каракоджак.Халил надмина дори Азис,макар и толкова прикрит...но убиеца си е убиец,макар и с фамилия Асланбаш.

newsm10 newsm10 newsm10
Спомням си,че като гледах първите епизоди си мислех,че Халил ще е "добрият брат",който ще решава проблемите , ще събира разделените и ще бъде решаващ положителен герой...
Какъв обрат...

Общи условия

Активация на акаунт