Стабилно е и функционално - после става на отделни масичка и столче, евтино е... Та, сега свикваме с новата придобивка. Първият път се разрева, като я сложих - бяхме я наобиколили и голямото ахкане около нея
, а тя милата като се осъзна, че е сама в това ново нещо и начупи устенца....Е, полека ще я даваме, няма как. И без това още не може да сяда. Много е смешна - като я сложа седнала, дори без възглавници се задържа за малко, а когато я подпра от двете страни надига дупето и се изсулва напред да ляга...Каката така не правеше, хич не знам с това диване как ще се разправям. 
Относно захранването и аз мисля с тиква да започна след 10-ина дни. После ще я смесвам с картофче, морков, т.н. Ще гледам по-малка да е, та да не се налага дълго да я държа в хладилника. И за нас ще готвя от нея. Не мисля да замразявам...
иначе и ние се катурнахме от дивана, вече явно са много шавливи 
Да се похвалим и ние - започнахме с хапването. Днес трети ден картофче. Милия прави някакви погнусени физиономии,но изглежда има желание да се храни. С охота отваря устата като види лъжичката. Само не зная колко реално поглъща и колко се маже по бузите