Това с овлажнителя не е лоша идея, често се будя с пресъхнало гърло.
Нашия мъник днес направи по-сериозен опит в лазенето- вдигна дупето, ама за ръце не се сеща.
Смях от всякъде.За седенето нещо хич не го бива, много се клати и пада.
Сега съм на вълна да купувам столче за хранене и се отказах от дървените- много неудобни ми се виждат. Насочила съм се да си взема на мамас и папас или мадъркеър , ама втора ръка, че новите са много скъпи.
Обедно хранене замествам едва от няколко дни. малко се мръщим на зеленчуците, ама днес картоф с броколи едвам го изяде. Мисля, че проблема е от консистенцията по-гъста е и се дави и плюнчи.
Плодове давам за следобедна закуска, с кеф си ги хапва.
Косата продължава да ми пада, ами на всичко отгоре много бързо се омазнява.

Всеки ден спим следобеден сън по 1.5-2 часа.
Но вечер много се буди, кога ще ни избият тези зъби вече.
Много бързо губи интерес от някоя играчка, но пък учудващо обича шумкащи найлони.
Сега ще му правя книжка от плат вътре с найлон да си шуми.

Зеленчуци замразявам бланширани направени на пюре, на дозички. вчера тъкмо почистих фризера. Смятам да замразя зелен фасул, зелена тиквичка и броколи., спанак. може и малко
царевица.
Вчера изхвърлих запасите от кърма във фризера минаха 6 месеца. Кърмата ми намалява, заради заместването на храненията, пък и с цикъла. Дано да устискам поне до 8-9 месеца да го кърмя.
Други хранения освен обедното няма да замествам.
Ох, отплеснах се. Хубав ден от мен!
Има един диоптер далекогледство, което било нормално за бебетата.
8500гр. е станала, баща и я нарича галено ''тлъстуша''
С пълзенето обаче доста ще почакаме, че ни идва в повече енергията и искаме всичко едновремено да пипаме и няма грам покой за съсредоточаване по същество 
Започнахме с домашна оризова каша и яде, та и пукаха ушите. Дожаля ме да спра на третата лъжичка и изяде 5-6
Толкова естествено и се получиха нещата, че сякаш е яла с лъжица цял живот. Нямаше мръщене, плюене и т.н. Много съм доволна, тя също. Дано с всички храни да е така.