Електронни четци-XI

• 54 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • Монреал
А да попитам, книгите за този четец Kindle трябва да се купуват или може и да си качвам безплатни? Как става номера?
И двата варианта са възможни.
Номера става по различни начини - кабел обикновено е необходим и устройство.
Необходим е формат .моби, което се получава лесно и бързо с програма Калибре, ако е изтеглен друг формат за четец.

Ако Киндъла е регистриран в Амазон, тогава става ли да се качват безплатни книги? Няма ли да направят проблем от Амазон?

# 121
И това Wi-Fi за какво му е? Има ли браузър?

# 122
И това Wi-Fi за какво му е? Има ли браузър?
За да ползваш интернет Simple Smile Има браузър.
Основната цел обаче според мен е да си поръчваш книги през него от Амазон и да оценяваш и споделяш прочетенето. Аз се опитах да отворя форума и никак не е удобно за разглеждане и четене. Но в крайна сметка това е електронна книга, а не таблет.

# 123
То и през таблет не е много лесно да браузваш.

# 124
Лесно е . То и от телефон свикнах, от таблет още по удобно.
От четеца проблема е че много бавно се опреснява всяко действие

# 125
Здравейте,
Имам един въпрос относно четец, наречен Unusual Sapiens. Испанска е машинката и в нета няма нищо друго, освен описание на испански, не го намирам в Амазон, нито инфо за него в български сайтове. Попадна ми, на старо е и напоследък прави едни проблеми - напр. обръща страницата на черти, бави се твърде и т.н. И не знам от батерията ли е или някакъв софтуерен проблем...Та, някой да е имал досег с такава марка устройство?

# 126
Записвам се да ви следя  Peace
Преди два часа си купих Нуук-а и все още не мога да му се нарадвам Hug Усещам, че ще стане неразделна част от ежедневието ми Blush

# 127
Днес получих този калъф, много е лек, елегантен и красив, но... Сложиш ли веднъж Киндъла вътре, махане няма. Трябва да се счупи калъфът, за да се извади, пластмасата не е никак еластична.
http://www.dbtechnics.com/bg/-/97-case-kindle-4-kindle4-kindle5- … r-hard-shell.html

# 128
Лесно е . То и от телефон свикнах, от таблет още по удобно.
От четеца проблема е че много бавно се опреснява всяко действие
Явно процесора му е много бавен...

# 129
Днес получих този калъф, много е лек, елегантен и красив, но... Сложиш ли веднъж Киндъла вътре, махане няма. Трябва да се счупи калъфът, за да се извади, пластмасата не е никак еластична.
http://www.dbtechnics.com/bg/-/97-case-kindle-4-kindle4-kindle5- … r-hard-shell.html
Не знам твоят как е точно отзад, но аз съм с този - http://www.dbtechnics.com/bg/-/144-case-kindle-4-kindle4-kindle5 … r-hard-shell.html и съм много доволна, абсолютно копие на оригинала е (виждала съм го, пипала съм го, идентичен). Да, малко трудно се вади, но чак пък да трябва да се чупи.. но то и идеята е такава, пластмасата отзад подсилва, трябва да прилепне идеално, иначе ще трака, ще се вади, може и да изпадне.. а и защо ти е постоянно да го вадиш?!

# 130
Всъщност едва сега забелязах, че сам и пратили друг - няма я тази металната част отпред.
Не ми трябва да го вадя непрекъснато, просто като пристигна го пробвах с чужд киндъл (същият като моя), защото нямах търпение. И като се опитахме да го извадим се оказа невъзможно. Счупиха се два от ъглите, но за щастие е достатъчно стегнат, за да се ползва и така.

# 131
Всъщност едва сега забелязах, че сам и пратили друг - няма я тази металната част отпред.
Този, който аз имам и съм показала е с магнитна закопчалка, различен e от твоя. По принцип е за 4-ка и Paperwhite, просто невъзможно ми се струва да се счупи пластмасата..

# 132
Явно качеството е различно на двата модела.

# 133
  • София
Момичета здравейте!!!
Имам малко странно питане,аз чета на телефона книги,но дъщеря ми се е запалила за четец newsm78,не вярвам че ще чете много и за това не ми се дават много пари.Дайте съвет за нещо до към 60-80 лева и все пак да върши някаква работа.Гледах тук,но нещо не се справям-http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=ebook&catId=0&initiative_id=SB_20131022004530
Моля за вашето съдействие.

# 134
  • Пловдив
Шмурди, по-добре й купи за 100-110 лева от продавалник един Нук. Аз също се заглеждах по китайчетата, но има опасност да не разпознава кирилица. Затова си взех Нук симпъл тач за 110 лева от продавалник. Ако се интересуваш, мога да ти пратя линк на продавача на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт