Електронни четци-XI

• 53 967
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Ох, не мога да се оправя с това устройство Simple Smile нормално ли е, че Create collection не ми е активно? Да не е защото не съм го регистрирала в Амазон? Задължително ли трябва?

# 106
  • Пловдив
Ох, не мога да се оправя с това устройство Simple Smile нормално ли е, че Create collection не ми е активно? Да не е защото не съм го регистрирала в Амазон? Задължително ли трябва?
Да, за да ти се активира тази опция, задължително трябва да го регистрираш в Амазон Peace

# 107
Проблема е, че си ги сортирала не по колекции, а по последно посетени.
Отиваш на най-горния възможен ред (над първата книга) и със стрелката даваш надясно (излизат ти последно посетени, заглавие, автор, колекции), избираш колекции и би трябвало да се оправят нещата.

Оправи се Grinning Мерси Hug

# 108
 И аз си поръчах Kindle 4 черен от немския амазон.  Peace Нямам търпение да дойде. За колко време горе- долу си получихте Вашите през Габко? Дано най- много 20 дни да се бави.

# 109
Да, за да ти се активира тази опция, задължително трябва да го регистрираш в Амазон Peace

Стана, да Simple Smile мерси много! И най-вече, че не ме препращате да чета назад, че нямам време в момента изобщо, пък да не ви казвам за сметка на това мерака ми за Киндъла колко е голям Simple Smile)))

# 110
Искам да си купя лампичка за Kindle 4. Препоръчайте някоя , която мога да закупя от родния пазар Simple Smile . Каква използвате вие?

# 111
А да попитам, книгите за този четец Kindle трябва да се купуват или може и да си качвам безплатни? Как става номера?

# 112
  • Ямбол
А да попитам, книгите за този четец Kindle трябва да се купуват или може и да си качвам безплатни? Как става номера?
И двата варианта са възможни.
Номера става по различни начини - кабел обикновено е необходим и устройство.
Необходим е формат .моби, което се получава лесно и бързо с програма Калибре, ако е изтеглен друг формат за четец.

# 113
Ясно. А лесно ли се чете при ярка дневна светлина и има ли подсветка за нощно четене?

# 114
  • Ямбол
Ясно. А лесно ли се чете при ярка дневна светлина и има ли подсветка за нощно четене?
Чете се така, както се чете хартиена книга - ако имаш светлина - четеш. Някои модели имат допълнителна подсветка.

# 115
Мерси много. Запалихте ме и аз ще си купя един четец. Само да попитам, натоварва ли много очите, като четене от таблет например? Чувал съм че "електронното мастило" е стандарт който натоварва очите много малко, почти като хартиен носител но не знам до колко е вярно.

# 116
  • Ямбол
Не натоварва очите, защото не свети. Усещането при четене не се различава с хартиената книга, що се отнася до очите.

# 117
Този 6 инчовия от 69$ с какво се различава от по скъпите му събратя?

# 118
Този от 69$ го има и в немския амазон за 49евро (не ,че е голяма разликата де
,най-много доставката да е по-евтина) Различава се от по-скъпите(примерно от kindle paperwhite) с това,че не е с тъч скрийн и няма подсветка за нощно четене.

# 119
Ясно, значи отпада като вариант.

Общи условия

Активация на акаунт