Електронни четци-XI

• 54 114
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • au bout du monde
Имам проблем с киндъла. Замръзна на една страница:(Изключих го и сега не иска да се включи Cry

# 151
  • Пловдив
Имам проблем с киндъла. Замръзна на една страница:(Изключих го и сега не иска да се включи Cry
Задръж плъзгача за 20 секунди и би трябвало да се рестартира Peace

# 152
В търсене на нов четец съм след като Кобо-то ми се счупи, изпуснах го по невнимание. Sad

# 153
  • София
В търсене на нов четец съм след като Кобо-то ми се счупи, изпуснах го по невнимание. Sad

За сега съм доволна от NOOK Simple Touch GlowLight, излезе ми около 140лв. с калъфчето. Свикнала съм с Киндел и все още мисля че Киндел-а е по-добър, но исках книжка с подсветка, а доколкото разбирам, модела с подсветка на Киндел, няма вариант подсветката да е на 100% изключена, докато при ноок-а няма този проблем.
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5011283.htm
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5011238.htm

# 154
 А за това с мейла, пускате си Wi-Fi, нали? И трябва ли да влизате някъде или са си направо в библиотеката на Къндъла?

# 155
  • Ямбол
А за това с мейла, пускате си Wi-Fi, нали? И трябва ли да влизате някъде или са си направо в библиотеката на Къндъла?
Да, Wi-Fi трябва да е включен, а книгата се вижда веднага в списъка при другите книги.

# 156
  • au bout du monde

Оправи се Heart Eyes

# 157
  • Пловдив

Оправи се Heart Eyes
Радвам се, че всичко е ОК.

Понякога Киндъла може да забие от рязката промяна в температурата - особено от топло към студено. В такъв случай устройството се оставя за 10-15 мин да се аклиматизира и после рестарт чрез задържането на плъзгача. Peace

# 158
Благодаря, все още си чакам Киндъла от немския амазон.  Grinning Понеже ще го нося с мен в калъф и раница/чанта се надявам да няма проблем с температурите.

# 159

Оправи се Heart Eyes
Радвам се, че всичко е ОК.

Понякога Киндъла може да забие от рязката промяна в температурата - особено от топло към студено. В такъв случай устройството се оставя за 10-15 мин да се аклиматизира и после рестарт чрез задържането на плъзгача. Peace
Много нежен тоя Kindle  Laughing

# 160
Ето едно клипче в което сравняват nook simple touch glowlight и kindle paperwhite. Не разбрах защо мислите, че подсветката на Киндъла не се изключва. Може би се обърквате от това, че на Нук има отделно on/off а на Киндъла е просто на макс или на минимум. Лично аз тъкмо се бях навила на Нук с оглед на това, че е по евтин, и че няма нужда от конвертиране на книгите след като потдържа епуб формат, но след като ги видях един до друх в действие пак си се връщам на Киндълчето.

# 161
  • Пловдив
Не по-нежен и от мобилните телефони или друга дребна електроника, които също понякога забиват вседствие рязката температурна разлика Mr. Green

# 162
.. сравняват nook simple touch glowlight и kindle paperwhite. Не разбрах защо мислите, че подсветката на Киндъла не се изключва. Може би се обърквате от това, че на Нук има отделно on/off а на Киндъла е просто на макс или на минимум.
Аз също не разбрах кое е притеснителното, че Kindle Paperwhite не се изключва напълно, на последната чертичка минимум е една съвсем лека светлина, която може да се забалежи само в пълен мрак.. Защо го считате за недостатък? Не смятам, че се отразява на батерията, моят издържа много, при четене поне по час на ден, а ако се сложи на режим полет издържа още по-дълго.

# 163
  • ВАРНА
http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-with-glowlight … -noble/1108046469

Прави ми впечатление,че на НУУк Глоулайт има много негативни отзиви,че подсветката често дава дефект,рейтинг 45% към 55% не е никак добър,имайте предвид  Peace

# 164
  • София
http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-with-glowlight … -noble/1108046469

Прави ми впечатление,че на НУУк Глоулайт има много негативни отзиви,че подсветката често дава дефект,рейтинг 45% към 55% не е никак добър,имайте предвид  Peace

При цена 120лв. може да се ползва и без подсветка  Mr. Green подсветката наистина не е добра, вижда се с от раз, но имайки впредвид, че ще я използвам, сравнително рядко, не е чак такъв косур.

Ако цената не беше двойна, със сигурност бих взела Киндел-а!

Общи условия

Активация на акаунт