Електронни четци-XI

• 54 124
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз ползвам Нук Глоулайт от два месеца и съм изключително доволна. Две мои приятелки ползват същия модел и също са с абсолютно положителни отзиви. На подсветката съвсем нищо и няма, а чак пък никак да не добър модела ми звучи твърде крайно като коментар от човек, който не го е ползвал. Естествено, че всеки си има мнение, но поне да е базирано на конкретни впечатления. Моля споделете чисто информативно с какво конкретно Киндъл Пейпъруайт както е двойно по-скъп е двойно по-добър от Нука?

# 166
Здравейте! От началото на седмицата съм горда притежателка на Kindle 4 (черният). Четенето върви страхотно, не се разделям с него въобще, ужасно съм доволна! Но имам няколко въпроса, относно батерията - изчаквате напълно да изключи устройството или го слагате да се зарежда, когато ви изпише, че трябва да го направите???

Защото четох доста мнения по въпроса, едни казаха, че не било хубаво за батерията да  изчакваме да пада напълно, пък знам, че за лаптопа точно това трябва да се прави, а аз като гледам по колко часа отделям на Киндъл-а, май бързо ще му пада Grinning

Относно тези, които се чудят - да взимат Киндъл, сега тъкмо са намалени (точно моят модел), а за мен той е перфектен, защото като една традиционалистка исках без тъчскрийн и без подстветки, за да може да се доближи напълно до истинската книга! С книгите, които прочетох, вече си върнах почти половината от парите, така че това нещо е страхотно и много се радвам, че си го взех!

Помня, че имах още един въпрос, но не мога да се сетя какъв беше, та засега ще е така Grinning  Joy

# 167
Колко е намален Киндъла и колко му изкарва батерията?

# 168
  • Пловдив
Като подхванахме темата за батериите, да питам и аз  Mr. Green
Имам Нук симпъл тач от около месец и оттогава карам със заредената батерия. Сега е на 30%. Трябва ли да изчакам да се разреди, за да заредя наново или мога по всяко време да го зареждам? По принцип батерията сменя ли се или като се скапе, се купува нов четец?

# 169
  • UK
Стасита, аз зареждам, когато ми изпише, че е на 20 % и трябва да се зареди, не я чакам да падне докрай. Излиза съобщение, че е време за зареждане. И междувременно понякога качвам по някоя нова книга, без оглед на това колко процента ми е батерията, докато качвам и подреждам книги, тя пак си се зарежда.

# 170
Привет и от мен,току-що получих Киндъл 4, страхотен е! Излезе ми 90 лв общо - 83 лв е четеца,доставката (с Габко) 7.16. Поръчах го на 13.10, от амазон.де. Благодаря на всички,които пишат в темата, благодарение на вас се навих да си купя тази джаджа, която е страхотна!   bouquet  Hug

# 171
  • София
Привет и от мен,току-що получих Киндъл 4, страхотен е! Излезе ми 90 лв общо - 83 лв е четеца,доставката (с Габко) 7.16. Поръчах го на 13.10, от амазон.де. Благодаря на всички,които пишат в темата, благодарение на вас се навих да си купя тази джаджа, която е страхотна!   bouquet  Hug
Как успя толкова много да го намалиш Киндъла? Цената му е 49 евра-колкото и да го смятам ми се връзва над 90 лева! Да не би да има някой код, който да го намалява допълнително?
Относно батерията, някой питаше по-нагоре - моя точно на месец го зареждам със средно четене на ден 45-60 минути. А аз си мислу, че батерията няма как да се сменява newsm78, ама не съм сигурна!

# 172
nonich - поръчах го на 13.10, намерих код за 5 евро отстъпка(важеше до същия ден). 83 и нещо е сумата, която ми взеха от картата за покупката, получавам мейл, когато изтегля/пазарувам с картата си  Peace

Коригирам се, взели са ми 86.15 +7.16 =93.31 Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 16:43 от L0v3d

# 173
Здравейте! Питахте откъде съм го купила намален - ами намалили са го в Технополис на 159лв. Сега май и в Техномаркет е на същата цена. Ако ще си взимате - сега е моментът, именно защото в amazon.de е на 49евро. В продавалник също ги поръчват и продават нови - има по 130-140лв.

Аз реших да го купя от български магазин, защото все пак това е много чуплива техника и реших, че ми е по-сигурна тук 2-годишната гаранция, а от Германия не ми се чакаше да пристигне  JoyОтделно гаранцията ми беше огромен проблем, та да не го мисля, реших да се изтърся с 50лв отгоре  Grinning И последният недостатък за мен от амазон.де, продавалник и т.н., че не мога да го видя, преди да го купя, защото се разпечатва и айде, а в магазина поне си побърничках  Mr. Green

# 174
Здравейте!
Неотдавна си поръчах Кобо гло от ebay и го очаквам с нетърпение. Гледах много скептично на подобни джаджи, но покрай познати много се запалих за такова чудо.  Laughing

# 175
Момичета, може ли пак да обясните по-подробно как да си изкарам номерацията на страниците? В Калибре гледах,гледах, но нищо не видях? Искам да е с цифри,а не проценти? Благодаря   bouquet

# 176
 L0v3d,
и аз се рових, но без успех...

# 177
Аз ходих да го разгледам в Технополис и да го сравня с останалите преди да го поръчам. Пък и даже от амазон е черен.  Simple Smile Нямам търпение да го получа след около седмица.

# 178
  • UK

Аз реших да го купя от български магазин, защото все пак това е много чуплива техника и реших, че ми е по-сигурна тук 2-годишната гаранция

Мен пък точно от тукашните гаранции ме е страх. Там при проблем директно връщаш и ти изпращат нов, тук знам ли как месеци наред ще ме размотават да го ремонтиират и ще стоя без четец. Аз само такъв опит имам тук с бг гаранциите. 

# 179

Аз реших да го купя от български магазин, защото все пак това е много чуплива техника и реших, че ми е по-сигурна тук 2-годишната гаранция

Мен пък точно от тукашните гаранции ме е страх. Там при проблем директно връщаш и ти изпращат нов, тук знам ли как месеци наред ще ме размотават да го ремонтиират и ще стоя без четец. Аз само такъв опит имам тук с бг гаранциите. 

Не знам, всеки си преценява, аз не съм имала проблеми с гаранциите в България, а с германската малко сложно ми се видя цялата процедура, пък и все пак друга държава, така или иначе трябва да изпратиш стария, което пак е време Simple Smile  Rolling Eyes Друг е въпросът, че и немски и български гаранции почти никога не вършат особена работа, защото всичко го приемат, че е по твоя вина и трябва да си доплащаш, защото примерно екранчето, често се появяват черни петънца или места, на които нищо не излиза и тва става ако леко го треснеш някъде, примерно. А смяната на дисплея е около 80лв, което е меко казано налудничево Grinning Бе дано не се налага да ползваме гаранциите  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт