Електронни четци-XI

• 53 022
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
.... Вероятно няма да е Киндъл, защото искам да чета предимно на български. ...
Аз имам Киндъл и чета предимно на български.
Има удобен речник, който ползвам, ако отворя нещо на английски - посочвам думата и отдолу ми излизат няколко значения.
Доколкото разбрах Киндъла не поддържа epub.  Thinking

# 586
  • Ямбол
.... Вероятно няма да е Киндъл, защото искам да чета предимно на български. ...
Аз имам Киндъл и чета предимно на български.
Има удобен речник, който ползвам, ако отворя нещо на английски - посочвам думата и отдолу ми излизат няколко значения.
Доколкото разбрах Киндъла не поддържа epub.  Thinking
Да. Има друг формат за Киндъл, който се получава точно за 2 секунди на книга. Не ми пречи да конвертирам.

# 587
Получих подарък -киндъл. Сега се опитвам да сваля книга от читанка, но не успявам. Може ли да ми помогнете?

# 588
  • Ямбол
Книга от Читанка се сваля, като се кликне на някой от форматите. После се преформатира в .mobi и после се качва на четеца.

# 589
  • гр. София
А в кой сайт мога да разгледам за Kobo четец? Разбрах, че Nook има в asda.com. А в ebay само с наддаване ли може да се купи нещо?  newsm78

# 590
  • Казанлък of all places
Получих подарък -киндъл. Сега се опитвам да сваля книга от читанка, но не успявам. Може ли да ми помогнете?
Единственото, което мога да добавя към инструкцията на Лиляна е файловете да се качват в папка "documents".

# 591
А в кой сайт мога да разгледам за Kobo четец? Разбрах, че Nook има в asda.com. А в ebay само с наддаване ли може да се купи нещо?  newsm78
Примерно
от ляво където пише format натискаш buy it now. излизат ти оферти, които можеш да купиш веднага

# 592
Много съм притеснена за моето Нукче. Едва от 3 дни го имам и само някакви бъгове и забивки се случват. Или аз не го експлоатирам правилно или е дефектен. Непрекъснато ми занулява книгите които чета. Примерно съм стигнала 30 стр. и при следващото пускане като цъкна книгата за да продължа ме праща на корицата все една сега я отварям. Преди малко заби на един пдф, стана черен екран и се наложи да го рестартирам. Имам папка скрийнсейвър в която сложих няколко картинки свалени от Барнс и Нобел но никъде не ми ги показва и освен заложените ми други не се показват. При всяко влкючване все едно и също съобщение имам / да си поканя нук приятели/, трия го и после пак е там. Не е бил на студено все си е вкъщи. Посъветвайте ме какво да правя. Да продължа да се боря с настройките ли или да пиша на продавача за да ми го смени?

# 593
  • гр. София
А в кой сайт мога да разгледам за Kobo четец? Разбрах, че Nook има в asda.com. А в ebay само с наддаване ли може да се купи нещо?  newsm78
Примерно
от ляво където пише format натискаш buy it now. излизат ти оферти, които можеш да купиш веднага

Много благодаря!   bouquet Повечето могат да бъдат пращани само до UK....... Thinking

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 23:52 от Leila

# 594
Намаления на NOOK Simple Touch Glowlight

Англия - Argos   Asda

Leila използваме посредници за доставка до България. Поръчваме го до техния адрес в Англия например и те ни го докарват с първия възможен курс като цената за това е направо нищожна. За моя Нук с посредник Габко ми всеха 2,20.

Имам и един въпрос - с коя програма или как конвертирате Word документ в EPUB, PDF.

# 595
Добре де, не е ли по изгодно, ако ще даваш толкова пари за електорен рийдър, направо да си вземеш таблет? Аз чета всичко на таблета и го намирам за много удобен, отделно че го ползвам и за други неща Peace

# 596
Troy да така е от финансова гледна точка. Но таблета много натоварва зрението, докато електронната книга е направена така, че да е като истинската. Тези които са с подсветка/надсветка са така пригодени, че да не дразни и натоварва окото.

# 597
Така е , но пък е финансово натоварващо, а и не мога да мъкна хем таблет хем бук рийдър в чантата  Peace

# 598
  • Ямбол
Добре де, не е ли по изгодно, ако ще даваш толкова пари за електорен рийдър, направо да си вземеш таблет? Аз чета всичко на таблета и го намирам за много удобен, отделно че го ползвам и за други неща Peace
Щом така предпочиташ, няма проблем. Аз не искам таблет(който е осакатен компютър), а книга, на която да не ми свършва батерията често и да не ме дразнят очите от светналия екран.
Така че при мен отпада мъкненето на друго нещо в чантата, нямам нужда да ползвам нещо друго навън, освен книга.

# 599
  • ВАРНА
Щом така предпочиташ, няма проблем. Аз не искам таблет(който е осакатен компютър), а книга, на която да не ми свършва батерията често и да не ме дразнят очите от светналия екран.
Така че при мен отпада мъкненето на друго нещо в чантата, нямам нужда да ползвам нещо друго навън, освен книга.

Peace И аз така - много хора се опитват да ме убедят,че съм се прецакала като съм взела за тези пари ел книга,а не таблет - ами аз си имам компютър вкъщи,каквото имам за правене си го върша там или на работа,по никакъв начин не чувствам липсата на таблет.А съм чела на книги от читанката  на компютъра - след 1-2 часа започват да се уморяват очите,с Киндъла докато бях бременна и трябваше да лежа повече четях по цял ден - няма умора,няма зачервяване,за мен Киндълчо е незаменим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт