Електронни четци-XI

• 53 022
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Там, където ме обичат
HeBuguM, благодаря. Hug
Правилно си предположил, че Амазинският Склад няма да е основното място, от където ще тегля книги. Разчитам на безплатните сайтове, както и досега.

Ако съм разбрала правилно, препоръчваш този модел, така ли?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=fs_clw

# 571
foxysilver, преди да поръчаш, иди го виж на живо. Аз се отказах заради светлината, неприятна беше, поне за моите очи. И дори на намалена на минимума, пак беше осезаема за окото. Нещата са индивидуални, на теб може да не ти пречи, но е добре да го видиш преди това  Peace

# 572
  • Там, където ме обичат
foxysilver, преди да поръчаш, иди го виж на живо. Аз се отказах заради светлината, неприятна беше, поне за моите очи. И дори на намалена на минимума, пак беше осезаема за окото. Нещата са индивидуални, на теб може да не ти пречи, но е добре да го видиш преди това  Peace
Мерси за съвета, Човече!
А къде ги има?

# 573
Аз отидох в Технополис, защото е до нас, но предполагам, че и в другите ги има. Провери по онлайн каталозите в нета  Simple Smile

# 574
  • Там, където ме обичат
Аз отидох в Технополис, защото е до нас, но предполагам, че и в другите ги има. Провери по онлайн каталозите в нета  Simple Smile
Елементарно smile3555 smile3555
подведах се по едно мнение, че тук се предлагали само старите модели.  Mr. Green

# 575
  • София
В люлинския, нямаха батерия повечето, успях само да видя Kindle WLAN, който ме интересуваше и така.

# 576
Не повечето. Всички изложени нямаха батерия Simple Smile
Извикахме служител и той разпечата 2 нови бройки. Даже ми стана неудобно. Но бяха много отзивчиви и показваха каквото поискаш  Simple Smile

# 577
 Мен ме дразнеше светлината, а и отделно не ми харесва с това единствено копче.  Simple Smile или поне така ми се стори.

# 578

Да.

Както са те посъветвали виж ги и на живо, макар че ти на светло няма как да забележиш светлината, особено ако е на минимум. Както са споменали, дори на минимум не е напълно изключена, но това може да се забележи само в тъмно помещение. Аз лично чета само на светло и въпреки това съм си пуснал подсветката на 30% защото добавя много голям контраст.

# 579
  • ВАРНА

Hug  Hug  Hug Супер сте,благодаря много,метнах един от Ибей,дано пристигне до Коледа,че ще е за под елхата  Mr. Green

# 580

Да.

Както са те посъветвали виж ги и на живо, макар че ти на светло няма как да забележиш светлината, особено ако е на минимум. Както са споменали, дори на минимум не е напълно изключена, но това може да се забележи само в тъмно помещение. Аз лично чета само на светло и въпреки това съм си пуснал подсветката на 30% защото добавя много голям контраст.

Аз също препоръчвам горещо Kindle Paperwhite за пореден път! Peace  Не знам защо това със светлината продължава да се изтъква, едва ли не като недостатък на четеца и то май от хора, които на практика не са го ползвали.. Обяснете защо!? Наистина не схващам.. Мисля, че са объркващи подобни коментари, едва ли не постоянно ти свети като слънце.. В моето обкръжение има трима души, ползващи такъв четец и никой не се е оплакал, на мен също не ми пречи, дори го смятам за предимство, а не за недостатък. Предстои ни да купим за подаръци на двамата много четящи дядовци и отново ще бъдат от този модел! Peace Моят баща постоянно ми го "краде" да чете.. Simple Smile

# 581
при мен най-голямото притеснение е че подсветката може да натоварва очите /може и да греша, разбира се/ цял ден съм на компютър и съм с очила и парене в очите, затова търсех модел, който да е без тъч /споменаваше се, че има отблясъци/ и без подсветка.  Blush

# 582
  • София
Момичета, пуснала съм Nook Simple Touch Glowlight в Продавалника, в цената е включен оригинален калъф. Ако някой не му се чака поръчка от UK да ми пише.
http://prodavalnik.com/nov-nook-simple-touch-glowlight-s-origina … en-kalf-i37167581

Аз си поръчах Kindle Paperwhite, не съм го виждала на живо, дано тази не напълно изключена подсветка, да не ме дразни  newsm78

Имам Киндел Тъч от 2г. и съм изключително доволна от него, купих втори четец, просто защото един не ни стига  Mr. Green

# 583
  • гр. София
Здравейте момичета, покрай вас и аз се запалих по четците. Пробвах с таблет, но не всички формати могат да се ползват явно. Незнам как става конвертирането и възможно ли е с таблет. А може би зависи и от приложението........та основния въпрос е: какъв четец да си купя? Thinking Вероятно няма да е Киндъл, защото искам да чета предимно на български. Надявам се и дъщеря ми да го ползва, имаме уговорка да чете книги на английски. Не съм много запозната с различните формати. Бих искала да не е много скъп, мога да чакам и промоции по Коледа. И тук идва и другият ми проблем - никога не съм пазарувала от чужди сайтове и незнам как става с плащането и най-вече с доставката  newsm78 Извинявам се за невежеството, но.... Embarassed ще ми е за първи път. Може ли някой да ми обясни в детайли? Прочетох на първа страница насоките, но искам да знам и дали е добре да е с Wi fi или не е задължително? За какво се използва? Какви други екстри е хубаво да има?
Благодаря много!   bouquet

# 584
  • Ямбол
.... Вероятно няма да е Киндъл, защото искам да чета предимно на български. ...
Аз имам Киндъл и чета предимно на български.
Има удобен речник, който ползвам, ако отворя нещо на английски - посочвам думата и отдолу ми излизат няколко значения.

Общи условия

Активация на акаунт