Електронни четци-XI

• 54 110
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
 Днес гледах, че в Технополис са пуснали именно Киндъла от немския амазон на цена от около 160 лв ( водят го на промоция)  #Crazy

# 301
Днес гледах, че в Технополис са пуснали именно Киндъла от немския амазон на цена от около 160 лв ( водят го на промоция)  #Crazy

Nook Simple Touch от там, 180 лева  Rolling Eyes Направо лошо ми  стана, като ми каза половината, колко е дал.

# 302
Момичета, моя Киндъл 4 е рекламен. Въпросът ми е има ли някакво обновяване на рекламите, или ще си стоят все такива? Питам,защото тези вече ги знам, искам да имам нови, да разнообразя малко? Някъде бях чела, че може да си руутнеш четеца и да си сложиш по твой избор, но аз не искам.
Благодаря   bouquet

# 303
  • София
Момичета, моя Киндъл 4 е рекламен. Въпросът ми е има ли някакво обновяване на рекламите, или ще си стоят все такива? Питам,защото тези вече ги знам, искам да имам нови, да разнообразя малко? Някъде бях чела, че може да си руутнеш четеца и да си сложиш по твой избор, но аз не искам.
Благодаря   bouquet

Пусни си Wi-Fi и ще ти ги обнови, автоматично.

# 304
На мен пък не ми излизат никакви реклами. Регистрирала съм го, но много рядко пускам wi-fi.

# 305
nad_tab благодаря  Hug

# 306
Момичета моля за малко помощ. Значи с киндъл 4 съм и ония ден докато си четях една книга, очевидно съм натиснала някоя настройка, която не трябва. И сега като си завъртя страницата и натисна да слезе надолу, ми преминава един ред надолу. Все едно пиша документ и съм дала да слезна на долния ред. (надявам се да сте ме разбрали какво искам да кажа Simple Smile ) Та дразни ме като чета и искам да го оправя, но не се сещам какво съм натиснала че да го настроя така. Ще се радвам ако можете да ми помогнете.

# 307
здравейте, може ли някой да ми каже дали това е добра оферта - като цена-качество? http://www.ebay.co.uk/itm/131036307448?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649

колко струва подобен в БГ?

# 308
 За Kindle 4 от amazon.de става въпрос нали? И моят е от там, но нямам реклами  newsm78 Регистриран е и се с свързвал с Wi-Fi не веднъж. Всъщност може ли да се изключи Wi-Fi? Аз поне не намерих начин и за това е на самолетен режим. Само като променям нещо в настройките или си качвам книги изключвам самолетния режим и в такъв случай си има Wi-Fi.

Току що пробвах това с обръщането на екрана, нямам проблем. Ако не натискаш никакви копчета освен за прелистване, не би трябвало да прави така. Като чета книга на английски слизам ред по ред, за да ми каже какво означава думата, иначе не.

здравейте, може ли някой да ми каже дали това е добра оферта - като цена-качество? http://www.ebay.co.uk/itm/131036307448?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649

В продавалник можеш да си намериш между 110- 130 лв. В магазини като Технополис са по- скъпи.

# 309
  • София

Този Нук е с подсветката, скоро в Асда беше 49 паунда, така, че тази оферта си е екстра!

# 310
Всъщност може ли да се изключи Wi-Fi? Аз поне не намерих начин и за това е на самолетен режим. Само като променям нещо в настройките или си качвам книги изключвам самолетния режим и в такъв случай си има Wi-Fi.
Точно така се изключва wi-fi - като преминеш на самолетен режим.

# 311
 Опа, извинявам се, помислих, че е Simple Touch. Добра е офертата.   bouquet

# 312
Всъщност може ли да се изключи Wi-Fi? Аз поне не намерих начин и за това е на самолетен режим. Само като променям нещо в настройките или си качвам книги изключвам самолетния режим и в такъв случай си има Wi-Fi.
Точно така се изключва wi-fi - като преминеш на самолетен режим.
Wi Fi  на Kindle 4 може да се изключи, т.е. просто се дискънектваш от мрежета.

# 313
Здравейте!
Моля за помощ при избора на четец. Прочетох всичко, в тази и предната тема, не можах да изчета всичките  Crazy или по-скоро се отказах... Разгледах няколко ревюта и пак не съм наясно. Аз все още съм със старомодните хартиени книги.
Искам един четец за подарък на майка ми, която чете много и непрекъснато, и чантите и винаги са "100кила", защото носи по две книги. Чете и преди да заспи в леглото. Четеца, ще се чете и на кирилица и на латиница; да речем, че предимно художествена и научна литература. И като последно да не е много скъп.
Благодаря Ви предварително! Hug

# 314
Здравейте!
Моля за помощ при избора на четец. Прочетох всичко, в тази и предната тема, не можах да изчета всичките  Crazy или по-скоро се отказах... Разгледах няколко ревюта и пак не съм наясно. Аз все още съм със старомодните хартиени книги.
Искам един четец за подарък на майка ми, която чете много и непрекъснато, и чантите и винаги са "100кила", защото носи по две книги. Чете и преди да заспи в леглото. Четеца, ще се чете и на кирилица и на латиница; да речем, че предимно художествена и научна литература. И като последно да не е много скъп.
Благодаря Ви предварително! Hug

В момента има голям избор на четци в интервала от 150 до към 200 лева.

Ти от къде искаш да си го купиш? От България или от чужбина?

Ако е от България погледни в myebook, в момента имат някакво голямо намаление.

Общи условия

Активация на акаунт