Електронни четци-XI

• 53 052
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Kobo Touch N905-KDN-S  така се води моделът. Довечера ще го видя на живо. Гледам сега и сайта на Технополис има и  KINDLE 4 Wi-Fi 6" SO на промоция - 159 лв. Започвам да се чудя...  newsm78

# 361
 Можеш да си го вземеш за 100 от амазон.де  Peace
Не знам какви са тия надценки от по 60 лв и то на промоция.  Shocked На всички четци са по- високи цените. Според мен не си струва да се дават толкова пари като за тези 60 лв можеш да си вземеш доста неща. За 49 евро получаваш Киндъл-а със същата кутийка и гаранция от амазон.

# 362
  • София
Здравейте,

Вече съм притежател на Киндъл 4,но не мога да си прехвърля нищо на него.
От един час се мъча и безуспешно. newsm78
Като включа кабела,ми дава че се зарежда,като натисна на компютъра иконата на Киндъла
ми излизат книгите които съм прехвърлила,но като извадя USB, на устройството няма нищо.
Регистрирах го в Амазон.

Моля ви помогнете baby_neutral

# 363
Здравейте,

Вече съм притежател на Киндъл 4,но не мога да си прехвърля нищо на него.
От един час се мъча и безуспешно. newsm78
Като включа кабела,ми дава че се зарежда,като натисна на компютъра иконата на Киндъла
ми излизат книгите които съм прехвърлила,но като извадя USB, на устройството няма нищо.
Регистрирах го в Амазон.

Моля ви помогнете baby_neutral
В какъв формат са книгите, които слагаш в папката на Киндъла?

# 364
  • София
В моби и пдф

# 365
  • София
Слагаш ли ги в папка Documents?

# 366
  • София
Не съм,ще пробвам.На компютъра нали?

# 367
  • София
Не! Книжките от компютъра прехвърляш на Киндъла в папка Documents.

# 368
  • Монреал
А как изобщо ви излиза киндъла като устройство? На мен не ми излиза въобще?  newsm78 Разпозна го, инсталира му драйверите, но не го разпознава като устройство? Трябва ли нещо допълнително да се направи?

# 369
  • София
Не! Книжките от компютъра прехвърляш на Киндъла в папка Documents.

Получи се!!! Simple Smile
Много ти благодаря!  bouquet

# 370
А как изобщо ви излиза киндъла като устройство? На мен не ми излиза въобще?  newsm78 Разпозна го, инсталира му драйверите, но не го разпознава като устройство? Трябва ли нещо допълнително да се направи?
Ако изключваш устройството чрез директно вадене на USB-то (без първо да кликнеш върху "Safely Remove Hardware" иконката на task bar-а) е нормално следвашия път да не ти "извади" устройството (Киндъла) и автоматично и като влезеш в My Computer.

# 371
Здравейте, включвам се отново да ви се оплача. Подробно проучих въпроса с четеца от Виваком, оказа се че може да се купи на по-ниска цена ако си абонат на GSM услугите им или имаш домашен интернет към тях. Затова се насочих към Технополис. Загледах няколко модела, които горе-долу са ми по джоба: POCKET BOOK 515 MINI WH и KINDLE 4 Wi-Fi 6" SO. Първият е 149 лв., втория - 159 лв. Като цяло повече пари не мога да отделя. Затова искам да ви попитам, добри ли са? Заслужават ли си? Благодаря ви отново! Simple Smile

# 372
С две ръце за Киндъла. Все пак ако го поръчаш от немския амазон ще спестиш около 50лв  Peace

# 373
Като гледам сега май там е 49 евро. Предполагам с доставката да се оскъпи до към 120 лв. Но с гаранцията как стои въпроса? И лесно ли се поръчва от тези сайтове, аз по интернет от чужбина до сега не съм поръчвала и малко като индианец гледам. И страх изпитвам да поръчвам. Може смешно да ви звучи. Знам че е по-евтино, ама пуст страх, да не стане нещо и да вземе да не ми дойде поръчката.....  ooooh!

# 374
 Доставката мисля, че е 4 лева през Габко. Можеш да провериш в сайта. Има изписано как да го поръчаш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт