Електронни четци-XI

• 53 072
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
Аз сега тъкмо гледам, че за Нук всъщност няма кой знае какви варианти на модели калъфи. Или с копче отпред, или изобщо без копче, или с нещо като ластик, който обхваща четеца като тефтерите едно време.
http://www.barnesandnoble.com/s?sort=SA&view=grid&CAT=1025450
Тези без копче изобщо ли с нищо ли не се прикрепят или има някакви магнити от вътрешната страна, които да ги придържат?
Честито, igli4kata!

# 391
Аз съм с този http://img2.imagesbn.com/p/9780594017431_p2_v13_s600.JPG
Няма магнит, а има едни пластмасови стърчащи, хм... държачи http://img2.imagesbn.com/p/9780594017431_p3_v9_s600.JPG
Доволна съм.

# 392
  • UK
Явно тези от моя линк без видими външни закопчалки и магнити са такива. А не ти ли се ветрее много корицата? Държачите държат ли здраво? Другите ми изглеждат по-стабилни, но този е по-красив Simple Smile

# 393
  • Варна
igli4kata, добре че не послуша съвета ми да хванеш за ушите първия срещнат Laughing
Приятно опознаване Simple Smile

# 394
Явно тези от моя линк без видими външни закопчалки и магнити са такива. А не ти ли се ветрее много корицата? Държачите държат ли здраво? Другите ми изглеждат по-стабилни, но този е по-красив Simple Smile
Не ми се ветрее корицата. Държачите държат здраво, защото самият ноок има дупки пригодени за тях. Освен че калъфът е красив, е и много приятен на допир.

# 395
Цитат
Внимание! smile3523
Хеликон са некоректни към своите клиенти.
В миналата седмица платих четири ел. книги.
Оказа се, че каквото и да правя не     мога да ги сваля. На въпросът ми защо  е така, една госпожа ми обясни, че трябва да си закупя от тях и ел. четци за да ги чета............
Нямам думи,тези хора не са ли запознати с правилата за търговия по интернет?
Огромното им самочувствие и никаквото им покритие ги прави смешници.
Не пазарувайте във верига книжарници "Хеликон
Жалко за подобни издевателства над обикновения човек. Изпитвам погнуса и отвращение. smile3529

В какъв смисъл "не мога да ги сваля"? Ще споделиш ли по-подробно какъв е проблема?

# 396
  • София
Някой знае ли как се задава английско-българския речник да е default на Kindle 4? Изобщо не ми излиза като опция. С немско-българския същата работа  Sad

# 397
Аз платих в петък Нука от Аргос, нямам търпение да го получа. Сега избирам калъф.
Ohi , хубаво е че сподели мнение за тези "слим" модели. Определено изглеждат много по-елегантни, но ме притесняваха точно тези два държача, дали са достатъчни.
В един форум четох, че всъщност тези цветни калъфи, по-грубичките за Нук, малко пречат на четенето, особено, когато са в интензивен цвят. Още съм в процес на избор...

igli4kata, честито за новата придобивка! Да споделиш впечатления, защото аз когато стигна да взема четец за себе си, мисля, да си взема точно този.

# 398
  • Стара Загора
Аз съм си купувала ел. книга от амазон без дрм защита. Качих си я на Киндъла без проблем.
Киндъла не е купен от Хеликон.

# 399
  • София
Аз съм с този http://img2.imagesbn.com/p/9780594017431_p2_v13_s600.JPG
Няма магнит, а има едни пластмасови стърчащи, хм... държачи http://img2.imagesbn.com/p/9780594017431_p3_v9_s600.JPG
Доволна съм.

Аз съм със същия в тъмно синьо, нямам никакви забележки към калъфа!

# 400
мишел, държачите са си абсолютно достатъчни. Цветът на калъфа от вътре е мръсно бял, но аз го прегъвам като чета.

nad_tab, дължа ти поне бира Simple Smile

# 401
  • София
мишел, държачите са си абсолютно достатъчни. Цветът на калъфа от вътре е мръсно бял, но аз го прегъвам като чета.

nad_tab, дължа ти поне бира Simple Smile

Joy Joy Joy
Приемам и виртуални  Hug

Когато чета, прегъвам калъфа и подпъхвам пръстите в джобчето на прегъната страна, много е удобно, книгата, няма мърдане  Laughing

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 11:33 от nad_tab

# 402
  • На планетата Земя
И аз съм с такъв калъф в кафяв цвят с две щракалки горе и долу, много ми е удобно.

# 403
Dejie, Пунчик, Mишел,благодаря ви!  bouquet
Продължавам да съм доволна от придобивката, мога да споделя следното:
- четенето на PDF, поне за момента, за мен, наистина не е от най-добрите качества на този модел. Много е ситно, дори на landscape mode, пак не е много приятно изживяване, затова ще избягвам този формат.Но да отбележа, че съм пробвала само един файл, а може би си зависи и от файла.
- Конвертирането в Калибре, наистина не отнема много време.
- Подсветката първоначално от мерак я ползах на максимално, но в последствие на средни или ниски нива установих, че също е приятно. Предполагам с нея ще ми е нужно още известно време, за да установя, кои нива са най-добри лично за мен. Не дразни, даже е много приятно.
 - Регистрирах се в Амазон и се опитах да сваля от безплатните книги, но ми изисква кредитна карта, което честно казано не го разбирам, нали е безплатно за регистрираните, притежаващи Киндъл ooooh!. За мен това, честно казано е тъпо, би трябвало да си разпознава и тази стъпка да се пропусне при безплатните книги, но коя ли съм аз да имам претенции.. Както и да е, аз кредитна нямам и за сега това удоволствие с "купуването" на безплатни книги ще го пропусна.. Успях да си сваля безпроблемно единствено samples, но го направих от чисто любопитство.

Като сложим настрана малките недостатъци, които установих нямам други забележки за сега. Качих си и речник и няколко книжки. Липсата на аудио и tex-to-speech, не ме притеснява, защото просто нямам нужда от такива екстри.
Наистина е страхотно удоволствие четеца! Ако някой като мен има колебания, независимо от  набелязания модел, има ли възможност, просто си доставете това удоволствие!

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 11:07 от igli4kata

# 404
igli4kata, аз съм дала несъществуващ номер на кредитна карта  Mr. Green, тегля си безплатните книги без проблем  Peace
ПДФ файловете ги прекарвам през АББИ, даже не ги редактирам ако ме домързи и е свестен ПДФ-а  Peace

Общи условия

Активация на акаунт