Електронни четци-XI

• 53 105
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Никакъв проблем няма, дори и на нощна лампа, пак бива  Peace.

# 481
roberti4ka, никаква разлика няма с обикновена книга. Дори е с по-добър контраст, особено като имаш предвид дефектите в хартията при по-старите книги. Просто перфектно  Simple Smile

# 482
  • Свищов
...Само на нея си чета и не дразня вече половинката. Даже и без да имам друга светлина, ми е достатъчно...

Аз не мога да чета в леглото и явно затова не мога да я оценя  Embarassed важното е, че има за всеки вкус и нужди  Hug
Уф, вградена в калъфа е лампичката, не в четеца...Не гледам като пиша.

# 483
Уф, вградена в калъфа е лампичката, не в четеца...Не гледам като пиша.

Гледах ги тези и ако нещо после размисля, ще взема един, по-удачно решение е (според мен) от вграденото  Peace

# 484
  • Варна
Kindle Paperwhite има ли бутони за прелистване на страниците или става само с тъч?

# 485
Няма бутони, всичко е тъч  Peace

# 486
Гледам, че обсъждате калъфите за Нук. Аз съм адски разочарована от моделите, които има за нашия четец ... Нищо красиво и цветно няма Crossing Arms Точно за това си сътворих един типично момичешки в розово и бяло (затворен, отворен). Не е нищо особено, но го направих за има-няма час, защото щях да пътувам, а не разполагах с друг.
Та мисълта ми беше, че ако има сръчни мами, които искат калъф с хубав външен вид винаги могат да си сътворят един бързо и евтино Simple Smile

Само да имаше по-подробно описание, кожа имам, a под кожата мукава ли се използва?
Закопчалката ми допадна тази (или с ластик
http://ebookfriendly.com/wp-content/uploads/2013/11/Kobo-Glo-Emb … d-Heart-Cover.jpg  ):

В моя случай за основа използвах кориците на стар тефтер.
Ето и една подробна статия как може да го направиш Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 08:41 от г-ца Зизу

# 487
г-ца Зизу страхотна идея и аз ще си направя. Добре, че не си хвърлих стария тефтер.  Wink

# 488
Радвам се, че има и други ентусиасти  Hug
Да си покажете новите калъфи след това Praynig
Аз лично предпочитам да си направя поради няколко причини:
 1. Ще е единствен и неповторим.
 2. Няма нужда да давам пари за него или да чакам да ми го доставят.
За моя използвах кориците на стар тефтер, стар потник, парче ластик и памук (с него направих предната корица мекичка от външната страна) - все неща, които всеки може да намери в дома си. Да не говорим, че самото изпълнение отнема не повече от час-два (в моя случай час, макар че всички шевове са правени на ръка).

# 489
  • София
г-ца Зизу, супер идея. Аз си изплетох

Скрит текст:

но като ми остане време ще си ушия още едно калъфче. Има много красиви модели в интернет и си е друго човек да вложи душа. Така или иначе собствениците на четците сме много привързани към тях  Simple Smile

# 490
Здравейте! Спечелих си четец Nook Simple Touch Glowlight и искам да ви попитам за мнението ви относно този четец, а и да ми дадете някои насоки, тъй като сега го разучавам. Благодаря предварително!

# 491
Честито! Ех, защо нямах и аз такъв късмет  Mr. Green
Хубави са, вчера ги гледах на живо (само че моделът без подсветката). Хубавото е, че може да се изключва напълно, ако не желаеш да я ползваш Peace
За насоките - дано се включат хората, които го имат.

Приятно четене  Simple Smile

Аз днес се сдобих с Kindle 5, но още не съм го видяла, че мъжът ми ходи да го купува. Сърбят ме ръцете вече  Simple Smile

# 492
  • Ямбол
Честито, Човече. Нали не харесваше тъч?

# 493
Мерси!
Моят няма тъч. Ето този е. Може и моя да е грешката за модела, така и не разбрах кой е 4 и кой 5  Embarassed

Много е удобен и на лампа е точно това, което искам. За прелистването само се чудех дали ще е удобно, чак рових да видя как е, защото не успяхме да открием  Joy но се оказа, че копчетата са отстрани, а не долу и палецът ми е точно там, ако е с тъч трябва да си местиш пръста, а с това копчето ти е точно на него. Много, много удобно. Направо кукла  Simple Smile

Продадоха ми го с калъф като този, но тъмно червен. Много е удобен и той.

Минах няколко страници и вече нямам търпение да приспя мъж и дете и да седна да чета  Mr. Green

# 494
  • София
Понякога прочитам 3-4 книги една след друга на Кирето, а после хващам книжна. Трябва да ви кажа, че редовно я цъкам с пръст, за да се прелисти, ама не иска  Mr. Green!

Честити ви придобивки, със здраве да ги ползвате и да ги заредите с хубави книги!

Общи условия

Активация на акаунт