За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 39

• 34 241
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Излязъл ни е секрета, не е скарлатина  Party

Перфектно!!!
Бързо да се оправяте!

Благодаря  Hug

От температурата й се напукаха устните много. С какво мога да я мажа? Аз я мазнах леко с обикновено балсамче, но тя го изяде веднага, а те са напукани до кръв чак. Мисля, че съм виждала на Себамед бебешки балсами в аптеките, но докато отида да купя, може ли примерно докато спи съвсем леко да я намажа с бебешко олио  newsm78

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 11:11 от anbibian

# 646
Премита свинска мас пробвай.

# 647
  • София
Аз мажа с меден вазелин.

# 648
У дома има само боров възелин, дори не помня защо съм го купувала и дали става за устните.
Свинска мас нямам, но и да имах не бих пробвала - гадно ми звучи  Sick

# 649
Кремче можеш да мазнеш, някакво от тези за тяло - детските.
Едва ли можеш да оставиш детето и за миг, за да литнеш до аптеката.

# 650
  • София
Би трябвало да става за устни, поне на този боров пише, че може http://apteka.framar.bg/02005244/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2- … -18-%D0%B3%D1%80- ако имаш обикновен всъщност също става.

# 651
  • Варна
Здравейте, днес педиатърката е изписала на дъщеря ми Ериус - по 5 мл. Сега гледам в листовката пише деца от 1-5 г. - по 2,5 мл на ден. А педиатърката казала на мъжа ми, понеже била по-едра по 5мл, ама тя колко да е едра, не е колкото 6 годишно дете  Rolling Eyes Какво ще кажете?

# 652
Светле, довери се на педиатъра.

# 653
  • Шумен
Лекарствата ги давам точно така както са изписани, дозите на листовките за мен са ориентировъчни когато няма зададена доза  Peace

# 654
  • Варна
Ок, благодаря Ви   bouquet

# 655
След цяла седмица с 39 и 40.3 градуса, от вчера няма температура, но нощес ми изкара акъла с 34.7  Shocked
Сега е добре, но на какво може да се дължи толкова ниска температура и какво да я правя.
Възможно ли е термометърът да е дал грешка - меря с ушен на Браун.
Нито трепереше, нито се навираше да я гушкам, просто си спеше.  newsm78

# 656
Ухото е било просто поизстинало, не се тревожи.

# 657
Здравейте, днес педиатърката е изписала на дъщеря ми Ериус - по 5 мл. Сега гледам в листовката пише деца от 1-5 г. - по 2,5 мл на ден. А педиатърката казала на мъжа ми, понеже била по-едра по 5мл, ама тя колко да е едра, не е колкото 6 годишно дете  Rolling Eyes Какво ще кажете?
На нас ни е по 2,5 мл.За алергия.Вече не пие.Последно ми каза, ако има нужда пак по толкова.Само вечер.

# 658
Купих за първи път киноа. Как мога да я приготвя за детето. Подобно на елдата ли?

# 659
След цяла седмица с 39 и 40.3 градуса, от вчера няма температура, но нощес ми изкара акъла с 34.7  Shocked
Сега е добре, но на какво може да се дължи толкова ниска температура и какво да я правя.
Възможно ли е термометърът да е дал грешка - меря с ушен на Браун.
Нито трепереше, нито се навираше да я гушкам, просто си спеше.  newsm78

С ушните термометри е важно да хванеш добре ъгъла, за да измери точно. При съмнение измерваш повторно. Аз обикновено правя три замервания едно след друго, за да съм сигурна в показаната Т.

Общи условия

Активация на акаунт