Пазаруване от Aliexpress.com 11

• 44 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Само един купувач има от България. Другото е все Русия. Но като цяло забелязвам, че основно руснаци пазарят от сайта. А уж са много "анти Китай" Laughing

# 91
и да попитам как търсите якетата на moncler? в Taobao излизат с moncl, но в алито нещо не ги уцелвам

# 92
  • София
Момичета апреските с естествена кожа лисица и заек ли са или е изкуственяк?Искам с естествена,ама ми се струва че на снимките е естествена,а пък изпращат с изкуствена,моля за продавач ако сте поръчвали с естествена Praynig

# 93
Привет!Искам да си поръчам панел за Iphone 3 ,намерих това http://www.aliexpress.com/item/Full-Housing-Cover-Bezel-sim-Tray … ng/423494912.html ако някой има по добри предложения ще се радвам да сподели.Благодаря!

# 94
  • Перник
Здравейте, има ли някой поръчвал от тези клинове http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Grey-Black-Sexy-slim-fi … wo/531843204.html
да даде отзиви?

# 95
Здравейте, има ли някой поръчвал от тези клинове http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Grey-Black-Sexy-slim-fi … wo/531843204.html
да даде отзиви?
Аз имам такъв, но от друг продавач.Страхотен е, много ми харесва

# 96
Аз чакам няколко неща от сайта- няколко калъфа за Iphone, детска раничка. Всичко лети във въздушното пространство от седмица... Нямам търпение вече

# 97
  • Пловдив
Коя е тази ситуация, ние не можем да ти видим акаунта, аз поне нищо не виждам, само линк с часовник.
Благодаря ти  bouquet !Днес ми е изписало 18 дни ,18 часа и минути ,а вчера всичко беше на нула за туй ми стана интересно .

# 98
  • На плажа
Имаше доста отзиви за тази чаната-някой може ли да даде реална снимка на тази в кафяво за да съм сигурна ,че ще пасне на ботушите ми  Laughing
http://www.aliexpress.com/store/product/hot-sale-2013-new-fashio … otionId=250053005

# 99
  • Пловдив
Може ли някой да сподели как практикува с поръчки над 30 лв.да не ходи по митници и да не се обл с данък ?
Аз писах на кит.и той се съгласи да пише по малко даже и отст.май ми пише че може да даде но аз да съм казала колко  Shocked
Искам да ми кажете как се постъпва в тази ситуация .
Благодаря за отговорите !  bouquet

# 100
  • sliven
Някой да ми помогне и на мен че още с първата си поръчка за циклих.
Доколко е нормално това. Вече 30 ден, а имам чувството че пратката ми е още в Китай. Имали вариант нищо да не пристигне. Случвало ли се е на някой.
Благодаря
RA440186689CN

# 101
Някой да ми помогне и на мен че още с първата си поръчка за циклих.
Доколко е нормално това. Вече 30 ден, а имам чувството че пратката ми е още в Китай. Имали вариант нищо да не пристигне. Случвало ли се е на някой.
Благодаря
RA440186689CN

09.22.2013 г. износът общата сума на пакета направо уплътнение, запечатване Beijing International, България
15.09.2013, доставка маршрут, Пекин, България
14.09.2013 г. износът общата сума на пакета направо уплътнение, запечатване Beijing International, България
11.9.2013, изнасят всяка уплътнение запечатване от общия пакет, Shanghai International, България
11.9.2013 г. износът общия пакет се отваря всеки плик, Shanghai International, България
11.9.2013, приемане офис приемане, мащаб доставчик на международен колет, България
  Там е да  Confused

# 102
Може ли някой да сподели как практикува с поръчки над 30 лв.да не ходи по митници и да не се обл с данък ?
Аз писах на кит.и той се съгласи да пише по малко даже и отст.май ми пише че може да даде но аз да съм казала колко  Shocked
Искам да ми кажете как се постъпва в тази ситуация .
Благодаря за отговорите !  bouquet
Да ти пише стойност 15-16 долара.

# 103
  • София
www.aliexpress.com/item/2013-women-s-tracksuits-women-sport-suit … t/1263076707.html

Виждам,че масово от БГ сме купили такъв анцунг от този продавач без рейтинг.
Ако някой получи моля да сподели дали е доволен  #Crazy

Така като гледам се купува основно от Русия, аз поне България не видях.
И с никакъв рейтинг, не знам дали е добре.
Масово - НЕ  Naughty Само един купувач от България има  M***a D.

Този линк е примерен само за да видите модела. По другите продавачи има доста българи купили и затова питам. Ако някой го получи да пише как е.

# 104
www.aliexpress.com/item/2013-women-s-tracksuits-women-sport-suit … t/1263076707.html

Виждам,че масово от БГ сме купили такъв анцунг от този продавач без рейтинг.
Ако някой получи моля да сподели дали е доволен  #Crazy

Така като гледам се купува основно от Русия, аз поне България не видях.
И с никакъв рейтинг, не знам дали е добре.

Момичета и аз чакам този екип, поръчала съм го от продавач с рейтинг уж... поръчкатата ми е от 24 септември.
Ако го получа преди вас, ще дам отзив!

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт