Пазаруване от Aliexpress.com 11

• 44 227
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Пловдив
Момичета помагайте моля поръчката ми стой показва 0 дни 0 часове и 0 минути  Shocked
Ей сега вече съм в шах  Rolling Eyes
http://www.aliexpress.com/snapshot/258686026.html
Ето го ,но нищо не вдявам ,защо така се е получило  Tired
http://trade.alibaba.com/order_detail.htm?orderId=60062536778436
Дано не съм нахална ,но не знам какво да мисля в тази ситуация  Confused

# 77
  • Sofia
Коя е тази ситуация, ние не можем да ти видим акаунта, аз поне нищо не виждам, само линк с часовник.

# 78
  • София
www.aliexpress.com/item/2013-women-s-tracksuits-women-sport-suit … t/1263076707.html

Виждам,че масово от БГ сме купили такъв анцунг от този продавач без рейтинг.
Ако някой получи моля да сподели дали е доволен  #Crazy

# 79
# 80
Моля ви някой да провери и този трак номер, защото като го проверявам ми излиза Австралия на Destination. Това нормално ли е ? Занимавам ви с глупости просто нищо не разбирам.

RB810133697CN

# 81
получих това, като на снимката е. материята е плътна и стегната, кройката е много интересна. доволна съм Simple Smile
http://www.aliexpress.com/snapshot/269714295.html

цъкнете ме за играта, мерси

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 02:11 от loranholl

# 82
Аз пък нещата, които си харесвам от Гага деала са все с платена доставка до България. Не забравяйте да гледате и това, че аз от гледане на цени съвсем бях забравила да гледам за доставката. Sad

# 83
получих тези :
Скрит текст:
харесват ми, ще видим какво е стане като ги изпера.

имам поръчано това :
Скрит текст:
  от дата 30.09 и ми дава,че поръчката е завършена? Аз нищо не съм натискала или получавала, а и гледам продавачът си е с добър рейтинг , нито пък магазинът е изчезнал?  newsm78

Имам и една поръчка от 06.08. , получих друго и се разбрахме с продавачът,че остава подарък за мен,а поръчаното ще ми го изпрати . Беше много мил и любезен, извини ми се няколко пъти, и след няколко дена ми писа,че поръчката е изпртена. Но аз пък не се сетих да искам номер за проследяване. Сега поръчката излиза със статус завършена.  Какво да правя?

Имах поръчан и един клин
Скрит текст:
-дойде с петна,освен това ужасно лъскав(и грозен) отворих диспут, но така и не се разбрахме с продавача, той почти не ми отговаряше. А аз като за първи пуснат диспут бях объркала и написала,Че ще върна клина.След няколко дни се усетих и му написах,че съм се объркала, той не ми отг. Дава ми поръчката като завършена. Дали ми е върнал парите( това ми беше искането) ? Питам,защото не мога да проверя чрез нета, трябва да ходя до банката.

Ще съм благодарна ако някой ми обясни.

Чакам това
Скрит текст:

# 84
Някой май търсеше тази блуза с мече
http://www.aliexpress.com/item/2013-Autumn-and-winter-fashion-pr … t/1274219363.html
не знам колко е надежден търговеца обаче  Confused

# 85
Чета, че бавно ви идват часовниците.При мен се получи точно обратно за една седмица бяха при мен, което ме изненада и зарадва много , а и работят  това е единия Grinning - http://www.aliexpress.com/snapshot/260999487.html и на МК Peace
Monikka, може ли да дадеш реални снимки на часовника от линка? Как е на външен вид, простее ли или стои тежкарски?  Embarassed
Да мога да ти пусна реални снимки.Ще ги пусна на лични.Часовника е абсолютно същия както на снимката.Мъжът ми е много доволен и каза, че постоянно го питали "какво е това" Laughing

# 86
И аз съм ги виждала на доста места и подметките ми се сториха много зле направени.
И докато сме на вълна апрески, някой взимал ли си е от ето тези с еленчетата?
http://i01.i.aliimg.com/img/pb/305/698/414/414698305_711.jpg
Не очаквам много от тях за тези пари, но да попитам до колко по-зле са от представеното.

Az gi poluchih mnogo sa topli no izrabotkkata e kofti stavat za domashni panrofi

# 87
получих тези :
Скрит текст:
харесват ми, ще видим какво е стане като ги изпера.

имам поръчано това :
Скрит текст:
  от дата 30.09 и ми дава,че поръчката е завършена? Аз нищо не съм натискала или получавала, а и гледам продавачът си е с добър рейтинг , нито пък магазинът е изчезнал?  newsm78

Имам и една поръчка от 06.08. , получих друго и се разбрахме с продавачът,че остава подарък за мен,а поръчаното ще ми го изпрати . Беше много мил и любезен, извини ми се няколко пъти, и след няколко дена ми писа,че поръчката е изпртена. Но аз пък не се сетих да искам номер за проследяване. Сега поръчката излиза със статус завършена.  Какво да правя?

Имах поръчан и един клин
Скрит текст:
-дойде с петна,освен това ужасно лъскав(и грозен) отворих диспут, но така и не се разбрахме с продавача, той почти не ми отговаряше. А аз като за първи пуснат диспут бях объркала и написала,Че ще върна клина.След няколко дни се усетих и му написах,че съм се объркала, той не ми отг. Дава ми поръчката като завършена. Дали ми е върнал парите( това ми беше искането) ? Питам,защото не мога да проверя чрез нета, трябва да ходя до банката.

Ще съм благодарна ако някой ми обясни.

Чакам това
Скрит текст:
Аз също нямам интернет банкиране, и няма как да разбера дали ми връщат парите от диспут, а и при нас няма клон на банката с която пазарувам, затова се обаждам по телефона, в интернет страницата със сигурност има телефон за връзка, обаждаш се, казваш име и егн и те би трябвало да ти кажат дали има някакъв превод, поне аз така направих последния път Blush

# 88
  • София
www.aliexpress.com/item/2013-women-s-tracksuits-women-sport-suit … t/1263076707.html

Така като гледам се купува основно от Русия, аз поне България не видях.
И с никакъв рейтинг, не знам дали е добре.

# 89

Така като гледам се купува основно от Русия, аз поне България не видях.
И с никакъв рейтинг, не знам дали е добре.
Масово - НЕ  Naughty Само един купувач от България има  M***a D.

Общи условия

Активация на акаунт