Отговори
# 195
Привет на цялата компания  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Викам  и аз да се запиша в домовата книга на диспансерЯ и да раздам чичеци на виновничките

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

newsm78 Нещо ново да съм пропуснала днес  освен тортите,кафенцата и закуската ?

# 196
Наде, силно се надявам отново да се повтори, но кога ли  Tired
Ооо, Мишенце, аз не чакам кога.
Или, ще ми се случи отраз, изневиделица както се казва, или просто кротко, без излишни емоции, ще си следя някой сериал както в случая ПО и АШК, но втория не знам дали, ще го продължа, защото съм на кантар.
Дианче, ми не знам дали следиш ПО. Излезнаха доста снимки от сета, видео с Чаги и Босненски фенки, резюмето, и ни пуснаха фрагмана за петия епизод.

# 197
  • в подножието на планината
Наденце, Hug  Heart Eyes

Леле, видях рейтинга на сериала на Хазал и не че разбирам много, но сякаш не е добър... Rolling Eyes дано му провърви на това момиче и да не стане като с " Балканите"... Praynig Praynig Praynig

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 199
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наденце, Hug  Heart Eyes

Леле, видях рейтинга на сериала на Хазал и не че разбирам много, но сякаш не е добър... Rolling Eyes дано му провърви на това момиче и да не стане като с " Балканите"... Praynig Praynig Praynig
Звездичке,с тия таласъми в него,едва ли  ooooh!

# 200
  • Варненска клюкарка
https://www.youtube.com/watch?v=HAGqk8q7R6A

Е сега не гледа ли като овца, като говори с майка му  ooooh! ooooh! ooooh!
А каква интонация извади, не мрънкане ами...сценката дето се беше подпряла на колата- е няма управия, щом и с този екип квалитетния показва толкова ooooh! По принцип тези винаги успяват да измъкнат най-доброто от актьорите си....
Че тя в лалето е по-добре даже-думи нямам просто Whistling

# 201
Наденце, Hug  Heart Eyes

Звездичке, ми рейтинга за жалост е спаднал с около един % за разлика от предходната серия. Rolling Eyes
Той сега не набере ли скорост сериала, няма кога, а Хазал е толкова прелестна в новото си амплоа, че ми пълни душата и очите, като я гледам. Само заради нея все още следя АШК, но докога, това е въпроса!?!

# 202
Ирче, Hug Heart Eyes права си за таласъмите, но не ми се иска Хазал да преживее още едно разочарование... Sad

Беллора, Hug newsm10

# 203
Наде, силно се надявам отново да се повтори, но кога ли  Tired
Ооо, Мишенце, аз не чакам кога.
Или, ще ми се случи отраз, изневиделица както се казва, или просто кротко, без излишни емоции, ще си следя някой сериал както в случая ПО и АШК, но втория не знам дали, ще го продължа, защото съм на кантар.
Дианче, ми не знам дали следиш ПО. Излезнаха доста снимки от сета, видео с Чаги и Босненски фенки, резюмето, и ни пуснаха фрагмана за петия епизод.
Наде  Hug ПО не го следя само чета вашите коментари и честно  казано те са ми достатъчни за да придобия представа как върви серияла .... аз дори и оригинала го гледах от време навреме

# 204
https://www.youtube.com/watch?v=HAGqk8q7R6A

Е сега не гледа ли като овца, като говори с майка му ooooh! ooooh! ooooh!
А каква интонация извади, не мрънкане ами...сценката дето се беше подпряла на колата- е няма управия, щом и с този екип квалитетния показва толкова ooooh! По принцип тези винаги успяват да измъкнат най-доброто от актьорите си....
Че тя в лалето е по-добре даже-думи нямам просто Whistling
Охххх, Ивче, много се впечатляваш. Joy
Аз просто си го гледам, като поредния сериал, който ми харесва без излишни емоции и така, като, че ли ми е по-добре, защото не се натоварвам емоционално.
Дианче, следиш ли АШК на Хазалчето, че и от нейния сет излезнаха днес снимки?!
Тя го приближава, а той всеки път я отблъсква и си слага защитната броня.

# 205
  • Варненска клюкарка
Наденце, Hug  Heart Eyes

Аз и вчера го казах- една птичка пролет не прави. Хазал е много красива, но каква полза, като в главните мъжки  роли са тези двамата. Като се наведе към нея Хакан в последната серия и си казах "пази боже" т.е. се уплаших, че ще я целува Shocked Rolling Eyes Sick 
Тези сериали се гледат предимно от жени и само Хазалчето, колкото и да е хубава просто не е достатъчна...този продуцент очи няма ли, как изобщо му е дало сърце да го нареди този до нея smile3514
И се успаха нещо, къде им е действието- само с диалози и монолози няма да стане тази работа ooooh!
А рейтинга за втора серия беше тръгнал нагоре - 6,11....жалко за Хазалчето. При толкова красиви турски актьори, точно тези да и дадат да и партнират...пълен ужас просто Sick

# 206
Дианче, ето ти видеото с Ча, че да не се ровиш и да го търсиш.
Предполагам, че то, ще ти е най-интересно, защото другите новости днес бяха около ПО и АШК.

https://www.facebook.com/photo.php?v=422040314585175

# 207
Сладки, чакайте да ви питам нещо!  Blush

По кое време точно на излъчване на сериала в Турция започна да се говори за "евентуална връзка" между Хазал и Чаатай?

И, ако сте вярвали/или вярвате/, че това е истина, променя ли Ви се по някакъв начин възприемането на двойката Емир/Ферия?

ЗвездеHug отдавна не съм те виждала, мисля!

# 208
Аз и преди съм писала, но и аз се чудя откъде го изкопаха този Х- мен... Sick при толкова хубави млади момчета как пък  не можаха да и подберат някой, който да и подхожда поне малко и ние зрителите да не изпитваме ужас от всяка близост между тях в сериала... ooooh!

Ди,  Hug Hug Hug

# 209
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт