Отговори
# 210
Илде Heart Eyesбързо оздравяване Hug

# 211
  • в подножието на планината

Клодиии,  love001  Hug стара пара не се губи... Joy

# 212
Аз и преди съм писала, но и аз се чудя откъде го изкопаха този Х- мен... Sick при толкова хубави млади момчета как пък  не можаха да и подберат някой, който да и подхожда поне малко и ние зрителите да не изпитваме ужас от всяка близост между тях в сериала... ooooh!

Ди,  Hug Hug Hug
Охххх, Звезде, разсмя ме. Joy
Дибо, интересни въпроси си ни задала.
За себе си, ще кажа, че някъде към 18 епизод(може би мааааалко преди него) започнах да усещам емоционален взрив помежду им. Преди това за мен беше само игра.
По-точно, по-ясно усещах, че Чаатай се раздава изцяло, като Емир и имах усещането, че влага много лични чувства в образа си, докато Хазалчето ми беше по-сдържана.
Не помня в кой момент се заговори за евентуална тяхна връзка.
Не знам дали са имали такава, защото всичко около тях беше мистериозно. В един момент даваха явни индикации и в сериала, и в техни изказвания в реала, в следващия момент пък биеха отбой.
С някаква цел ли беше за приковаване на зрителското внимание, не знам, но определено тези слухове за евентуална тяхна скрита връзка помежду им на мен ми повлияха и започанах да изучавам ФЕмир под лупа.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:49 от Neidjal

# 213
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 214
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 215
Дибо, интересни въпроси си ни задала.
За себе си, ще кажа, че някъде към 18 епизод(може би мааааалко преди него) започнах да усещам емоционален взрив помежду им. Преди това за мен беше само игра.
По-точно, по-ясно усещах, че Чаатай се раздава изцяло, като Емир и имах усещането, че влага много лични чувства в образа си, докато Хазалчето ми беше по-сдържана.
Не помня в кой момент се заговори за евентуална тяхна връзка.
Не знам дали са имали такава, защото всичко около тях беше мистериозно. В един момент даваха явни инидикации и в сериала, и в техни изказвания в реала, в следващия момент пък биеха отбой.
С някаква цел ли беше за приковаване на зрителското внимание, не знам, но определено тези слухове за евентуална тяхна скрита връзка помежду им на мен ми повлияха и започанах да изучавам ФЕмир под лупа.

Наде,  Hug благодаря ти!

Аз също не знам, колко е вярно всичко написано, казано и т.н. за тази "връзка"! Ако не бяхте Вие, дори нямаше и да подозирам за такава! Но, да, определено, очарованието от двойката ФЕМИР при мен се засили, след узнаването на някои неща от кухнята, така да се каже!!!  Blush И, май, и аз като теб ги гледам под микроскоп въс филма!!! Heart Eyes

# 216
  • в подножието на планината
Наде, Hug наистина изпитвам ужас и отвращение само като се доближи до Хазал... ooooh!

За ФЕмир мога да кажа, че още откакто ги видях на екрана на компа  бях убедена, че между тези двамата има нещо, което не е само в сериала, а и в реала, ако ще не знам кой да ми говори, че е нямало нищо между - НЕ ВЯРВАМ...такова привличане и химия не може да е само игра... Rolling Eyes

# 217

Еееех, откога ги чакам тези снимки!!!

Много обичам да гледам такива!  Blush

Ирка, благодаря ти, че ги споделяш!  Hug

# 218
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=HAGqk8q7R6A

Е сега не гледа ли като овца, като говори с майка му  ooooh! ooooh! ooooh!
А каква интонация извади, не мрънкане ами...сценката дето се беше подпряла на колата- е няма управия, щом и с този екип квалитетния показва толкова ooooh! По принцип тези винаги успяват да измъкнат най-доброто от актьорите си....
Че тя в лалето е по-добре даже-думи нямам просто Whistling

Тъкмо това си помислих и аз  ooooh! Същият налудничев поглед вади и в Лалето  Tired

# 219
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Сладки, чакайте да ви питам нещо!  Blush

По кое време точно на излъчване на сериала в Турция започна да се говори за "евентуална връзка" между Хазал и Чаатай?

И, ако сте вярвали/или вярвате/, че това е истина, променя ли Ви се по някакъв начин възприемането на двойката Емир/Ферия?

ЗвездеHug отдавна не съм те виждала, мисля!

Ди, мила, чудна ФЕМИРСКА питанка,  Heart Eyes Hug

Аз лично, вярвам, че са имали нещо или поне силно искам/исках/ да е така и в реалния живот и честно казано ги приемам като реална двойка, а не толкова като роли. Според мен да създадени един за друг. Погледнато от друга гледна точка, ако са били само добри актьори и ако са имали връзка, то това е засилва ФЕМИРСКОТО у мен, но ако имат или са имали връзка, то тя ще е прекрасна, защото и двамата са уникални, силна харизма и аура има около тях, когато са заедно, и докато във филма имаха роли, да се дърпат и инатят, то в живота са си те, силно Чаатай и Хазал. Накратко чуденките имали ли са или не връзка само засили всичко ФЕМИРСКО у мен

# 220

newsm47
Скрит текст:
тя щерката цяла седмица  лежи от тоз вирус-грип Rolling Eyesтемпература главата и корема много я боляха Rolling Eyesама се оправя като по поръчка Laughing че утре ще ходим на Царевец да го скиваме на тъмно Laughing

# 221
# 222
  • София
Илде, не разбрах какво ти е, но бързо да се оправяш  Hug

# 223

newsm47
Скрит текст:
тя щерката цяла седмица  лежи от тоз вирус-грип Rolling Eyesтемпература главата и корема много я боляха Rolling Eyesама се оправя като по поръчка Laughing че утре ще ходим на Царевец да го скиваме на тъмно Laughing

Ох, Звезде, бързо се оправяй!  Hug Аз помислих, че си "болна", понеже не можеш да се добереш до компютъра, а не физически!  Blush Blush Blush Ама съм и аз! ooooh!

Рени,

Скрит текст:
Поздрави на любимото ми Търново! Звук и свтлина ли ще гледате? Уникално изживяване! Embarassed

# 224
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дибо,не си само ти ,и аз си помислих това Joy Joy
Звездичке,бързо да почнеш си рипкаш  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт