Отговори
# 225
DiBoDa
Скрит текст:
ще му пратя:hug: да  ние за това отиваме   Laughing то и звук ли издава Laughing супер Partyсамо да не спрат тока как вика мъж ми Joyче ние сме си каръци Laughing

# 226
DiBoDa
Скрит текст:
ще му пратя:hug: да  ние за това отиваме   Laughing то и звук ли издава Laughing супер Partyсамо да не спрат тока как вика мъж ми Joyче ние сме си каръци Laughing

Hug

Скрит текст:
Хахаха и звук, и звук!!! Чуват се стенания! Абе, страхотно е!  Peace Даже сега, мисля, са направили места за сядане май, дават ти слушалки и т.н.! Но, не е сезон, обикновено пускат "Звук и светлина" за групи!

# 227
Дианче, ето ти видеото с Ча, че да не се ровиш и да го търсиш.
Предполагам, че то, ще ти е най-интересно, защото другите новости днес бяха около ПО и АШК.

https://www.facebook.com/photo.php?v=422040314585175
Наде мерси за видеото , АШК  го  следя засега ...

# 228
  • Варненска клюкарка
Сладки, чакайте да ви питам нещо!  Blush

По кое време точно на излъчване на сериала в Турция започна да се говори за "евентуална връзка" между Хазал и Чаатай?

И, ако сте вярвали/или вярвате/, че това е истина, променя ли Ви се по някакъв начин възприемането на двойката Емир/Ферия?

ЗвездеHug отдавна не съм те виждала, мисля!

Малко след началото на сериала, Ча даде едно интервю в което каза, че Хазал много му помага и това  му позволило бързо да навлезе в  работата.... Каза също, че е много забавна и  са приятели и всички с нетърпение я очаквали сутрин, защото се разсънвали моментално... От тогава журналята наостриха уши и очи, но двамата казваха че са приятели.
В 18 серия изведнъж усетих някаква нова емоция там... А и Чаатай някак изведнъж възмъжа там, много се промени физически, за много кратко време Heart Eyes И преди играеха влюбени но сякаш имаше и нещо друго... Започнах да подозирам мераците му по нея... А журналята започнаха да ги свързват към края на първия сезон. Излязоха и някакви клюки за техни случки на сета и как се наричали "пиле" и т.н. Спряха да се наричат приятели и избягваха въпросите един за друг... На мен ми беше любимо да чета, как в почивките на сета продължават да се изяждат с очи и непрекъснато се търсят- пишеше го във феисовете на много от статистите  и зяпащите по оградите... Та горе-долу от края на първия сезон ги свързаха....
Не мисля и че беше трик за рейтинг, защото той полетя още от втората серия, и каквато и тъпня да скълъпеха сценаристите, все си беше висок Peace
Имаше нещо на така и няма да разберем Crazy

# 229
Малко след началото на сериала, Ча даде едно интервю в което каза, че Хазал много му помага и това  му позволило бързо да навлезе в  работата.... Каза също, че е много забавна и  са приятели и всички с нетърпение я очаквали сутрин, защото се разсънвали моментално... От тогава журналята наостриха уши и очи, но двамата казваха че са приятели.
В 18 серия изведнъж усетих някаква нова емоция там... А и Чаатай някак изведнъж възмъжа там, много се промени физически, за много кратко време Heart Eyes И преди играеха влюбени но сякаш имаше и нещо друго... Започнах да подозирам мераците му по нея... А журналята започнаха да ги свързват към края на първия сезон. Излязоха и някакви клюки за техни случки на сета и как се наричали "пиле" и т.н. Спряха да се наричат приятели и избягваха въпросите един за друг... На мен ми беше любимо да чета, как в почивките на сета продължават да се изяждат с очи и непрекъснато се търсят- пишеше го във феисовете на много от статистите  и зяпащите по оградите... Та горе-долу от края на първия сезон ги свързаха....
Не мисля и че беше трик за рейтинг, защото той полетя още от втората серия, и каквато и тъпня да скълъпеха сценаристите, все си беше висок Peace
Имаше нещо на така и няма да разберем Crazy

Беллора,  Hug радвам се, че се включваш по въпроса! Честно казано, с нетърпение го чаках!  Blush

Благодаря ти! Мдаааааааааааа, така и няма да разберем................

# 230
  • По света и в нас.
Днес използвах хубавото време и цял ден се мотах навън ,а тук вече има нова тема.
По повод въпроса имало ли нещо между Хазал и Чатай -твърдо Да имаЛо е и е отминало.Тръпката е била голяма ,за да се проличи толкова на екрана,но пък и ние зрителите сме доволни. smile3521Аз пак ще засядам пред слънцата,до 8 епизод съм.

# 231
Рени  Hug

Скрит текст:
да поздравиш родното ми градче и от мен ...надявам се да си изкарате страхотно..между другото къщичката ми е точно срещу Царевец  Simple Smile

# 232
DiBoDa
Скрит текст:

Hug

Скрит текст:
Хахаха и звук, и звук!!! Чуват се стенания! Абе, страхотно е!  Peace Даже сега, мисля, са направили места за сядане май, дават ти слушалки и т.н.! Но, не е сезон, обикновено пускат "Звук и светлина" за групи!
Скрит текст:
Ееее ти нищо не каза Cryнай много да си врътнем задника по някое време и към вкъщи #Cussing outаз през деня съм го гледала много пъти Rolling Eyesоф подпалих #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку,провери в нета,там трябва да има инфо  Peace

# 234
йойо йо уат с ъп девойки Sunglasses

Hug

# 235
  • в подножието на планината
Момичета, благодаря! Hug Не съм баш болна, само малко хремава, Rolling Eyes  но на мен бързо ми минава... Laughing

Клоди, Hug приятно изкарване... Party

# 236
Ренка,
Скрит текст:
звуки светлина наистина е страхотен спектакъл. Самите звуци са музика,комбинирана с разказ за славната и трагична история на Второто българско царство,вмъкнати са и музикални препратки от нея,от рода на женски писъци,тропот на коне и разни такива. Аз от години не съм го гледал,нищо,че съм Търновчанка Mr. Green, а знам,че сега е и по-обогатено.Убедена съм ,че ще ви хареса!  yes

П.П.  Ирка е права,обикновено има направена програма кога ще има спектакъл. Не само за групи го правят,но не съм сигурна дали всеки ден има.  Thinking

# 237
Ренку,провери в нета,там трябва да има инфо  Peace

Да, Ренка, информацията ми може и да е поостаряла! Но, преди си беше така!  Peace

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт