Лакове за нокти- 83

• 66 808
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
а къде може да се намери този топ на Джесика и за какви пари

От магазините на ул. Бузлуджа 20 или ул. Нишава 105 - там продават продукти на OPI и Jessica; за пари не мога да те ориентирам, но е от по-скъпите, предполагам 15-20.  Peace

# 661
Pump17 разреждала съм го два пъти,веднага след като го разредя е ок, но на следващото лакиране пак е същото Peace
Аз не че непременно го защитавам  Laughing, но измазвам вече сигурно четвърто шишенце подред. Трябва да се разреди хубаво, не 2-3 капки, както пише на разредителя, ами поне десетина. Става като водичка, без обаче да си губи изобщо качествата, и остава достатъчно разреден за още поне 5-6 лакирания. После - пак. Разбира се, колкото повече намалява в шишенцето, толкова по-бързо се сгъстява и съвсем накрая може наистина да се наложи да се разрежда през 1-2 пъти лакиране.
Иначе си е супер да се пробват и нови топове, току-виж ненадейно сме открили нещо още по-хубаво.  Hug

# 662
а къде може да се намери този топ на Джесика и за какви пари

От магазините на ул. Бузлуджа 20 или ул. Нишава 105 - там продават продукти на OPI и Jessica; за пари не мога да те ориентирам, но е от по-скъпите, предполагам 15-20.  Peace
26 лв. струва топа. Peace

# 663
момичета, моля ви за отговор, че ми е спешно, в събота сме на шопинг-круиз и смятам да се обзаведа с нова база и топ на ОПИ
но и още нещо и затова: имат ли лак с холографски глитър?
мерси

# 664
В Мория нали също продават Джесика?

# 665
В Мория нали също продават Джесика?

Да  bowuu

# 666
момичета, моля ви за отговор, че ми е спешно, в събота сме на шопинг-круиз и смятам да се обзаведа с нова база и топ на ОПИ
но и още нещо и затова: имат ли лак с холографски глитър?
мерси

Не, но Джесика имат.

# 667
densi, мерси
но на кораба има само ОПИ
явно ще чакам да пуснат най-после и тук Зоя Зенит

# 668
Мерси   bouquet ще намина тези дни от там,

# 669
# 670
# 671
значи като време за съхнене този топ се доближава до Сеш, което е повече от чудесно, а дали е 3 Free някой знае ли

# 672
Момичета, здравейте. Чета Ви от доста време, но рядко се включвам. Но тъй като сега темата е за топ лаковете, искам да Ви споделя едно открите, което направих преди няколко месеца.. и от тогава до сега всеки път се потвърждава при експериментите ми. За да не ми се отдръпва топът на Сеш, дори и без да се старая да го нанасям плътно по целите нокти, под него слагам друг, напълно обикновен топ (в момента на ГР - Selective или на Римел - 60 секундния) Пробвала съм и с други бюджетни топове и също действа. Идея си нямам защо, но важен е резултата, нали? Simple Smile

# 673
Момичета, здравейте. Чета Ви от доста време, но рядко се включвам. Но тъй като сега темата е за топ лаковете, искам да Ви споделя едно открите, което направих преди няколко месеца.. и от тогава до сега всеки път се потвърждава при експериментите ми. За да не ми се отдръпва топът на Сеш, дори и без да се старая да го нанасям плътно по целите нокти, под него слагам друг, напълно обикновен топ (в момента на ГР - Selective или на Римел - 60 секундния) Пробвала съм и с други бюджетни топове и също действа. Идея си нямам защо, но важен е резултата, нали? Simple Smile

Много благодаря, ще пробвам и аз така! Grinning

# 674
  • Sofia
   При мен пък, въпросното отдръпване на Seche, от което вие се оплаквате, започна да се появява едва при последите няколко капчици от шишенцето; иначе, не съм имала проблеми. Сега ще заложа на топ на друга марка, от чисто любопитство.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт