Лакове за нокти- 83

• 66 805
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
   Само да ви информирам, за който не знае, че зимната колекция на Essie е вече на българския пазар!  Sunglasses

# 676
  • виртуално
   Само да ви информирам, за който не знае, че зимната колекция на Essie е вече на българския пазар!  Sunglasses
къде я видя?
всичките лакове ли са налични

# 677
  • Sofia
   Не съм я виждала на живо все още, но от страницата на Essie Bulgaria така са писали във Facebook.

Ето: https://www.facebook.com/essie.bulgaria?fref=ts.  Peace

Само Sable Collar липсва на снимката, която са дали, но не знам, дали това означава, че само той не е наличен; питай ги най-добре, ако специално него си си харесала.  Wink

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 12:04 от Black Cat 13

# 678
  • виртуално
уф, точно него исках + евентуално toggle to the top

# 679
  • Sofia
уф, точно него исках + евентуално toggle to the top

Ами, ако няма да е наличен, онлайн ще трябва да поръчваш.  Rolling Eyes Шанс...  Mr. Green

# 680
Привет момичета, топ-а на Jessica daimands ли е? Издирвам го в ибей....

# 681
  • София
Момичета, да ви кажа toggle to the top не е нищо особено, даже е доста разочароващ.

Седи така: и за съжаление няма нищо общо с

# 682
  • Sofia
Привет момичета, топ-а на Jessica daimands ли е? Издирвам го в ибей....

Кой топ точно? На предишната страница са дали линк към този, който обсъждахме, Brilliance се казва, ето пак: http://www.jessicabg.com/index.php?page=products&cat=14&pid=275.  Peace

Elle-même, единствената разлика, която аз виждам, е, че на втората снимка, като че ли върху лака има и топ-лак. Поне при мен, доста лакове имат не толкова впечатляващ ефект, докато не положа и един слой Seche, например; коренно се преобразяват като ефект повечето лакчета след поставянето му.  Flutter

# 683
Благодаря !

# 684
Не знам дали темата е идеална за питане , но все пак да попитам.
Интересувал се от заздравител за нокти и се спрях на micro cel цел мисля че така се води.Искам да ви попитам доволни ли сте от него и има ли ефект.Ноктите са ми ужасни сега в периода на кърменето и искам да ги заздравя малко за да пусна съвсем лек маникюр.Харесах и заздравител на опи.Вие кои ще ми препоръчате.

# 685
  • Sofia
Интересувал се от заздравител за нокти и се спрях на micro cel цел мисля че така се води.Искам да ви попитам доволни ли сте от него и има ли ефект.Ноктите са ми ужасни сега в периода на кърменето и искам да ги заздравя малко за да пусна съвсем лек маникюр.Харесах и заздравител на опи.Вие кои ще ми препоръчате.

Един съвет от мен е, в допълнение към заздравителя, да ползваш и масло за ноктите и кожичките, т.е. и да хидратираш, докато укрепваш. На която и марка да се спреш за маслото, няма да сбъркаш, мисля.  Peace Успех и дано скоро се оправи маникюрът ти.

# 686
  • виртуално
заздравителя не пречи, но в този период ми помогнаха само дражета Merz  Peace

# 687
  • София
Споделете нещо повече за toggle to the top. Praynig Аз съм се засилила да го купувам и сега давам на заден като прочетох, че е разочароващ. И с топ ли така явно си личат и изпъкват частичките?

# 688
Elle e права, не седи като на втората снимка, а повече като на първата, но това е на сянка. На слънце може да заблуди ,че изглежда подобно на втората.
Ето моя снимка:
сянка : ; слънце

# 689
  • Велико Търново
        с това злато се побърках вече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт