Лакове за нокти- 83

• 66 835
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
anineykova, тези златни частици лак ли са?

# 691
  • Велико Търново
Да това е лак на перфект номер 47  Wink

# 692
  • Пловдив
Златна си   bouquet

# 693
  • Ст Загора
Да това е лак на перфект номер 47  Wink
Само , че е S47 , иначе ти стои мнго хубаво

# 694
  • sofiq
Не мога да не се похваля с новия ми стилаж за лакчета.Много одавна търся стабилен стилаж ,който да побира много лакове и да може да се мести лесном,без лаковете да се разсипват ,същевременно да са подредени и пригледни....много трудна задача ,но открих перфектното за мен решение Peace
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201561846986746&se … &notif_t=like

# 695
  • Sofia

Откъде го взе, ако мога да попитам? Доста практичен изглежда, въпреки че май на мен ще ми трябва по-малък размер, понеже се налага да се побере в шкафа.  Mr. Green

# 696
  • sofiq
Подариха ми го,но ще попитам от къде е  Peace. Много е стабилен и практичен ,събра ми около 130 лака и в шкафа се побира (зависи от шкафа де  Mr. Green).

# 697
  • Sofia
   Ок, благодаря ти!   bouquet Хубав подарък са ти направили!  Heart Eyes

# 698
  • София
nadia23 разкошни нокти имаш  Heart Eyes Може ли да попитам кой е синият лак?
ted. със здраве да си го ползваш, присъединявам се и аз към питането откъде е закупен...
Изглежда като перфектният ми коледен подарък (в комплект с 2-3 лака  Mr. Green )
От мен един пясъчен Perfect - s67. В шишенцето изглеждаше доста невзрачен,
но на ноктите ми страшно много ми харесва  Heart Eyes
Скрит текст:

с

# 699
  • USA, Steak State
Тед, ти мани майтапа ама как хубаво ще си ги разбъркваш като го завърташ. Simple Smile

Много хубав, със здраве да си го ползваш.

# 700
nadia23 разкошни нокти имаш  Heart Eyes Може ли да попитам кой е синият лак?
ted. със здраве да си го ползваш, присъединявам се и аз към питането откъде е закупен...
Изглежда като перфектният ми коледен подарък (в комплект с 2-3 лака  Mr. Green )
От мен един пясъчен Perfect - s67. В шишенцето изглеждаше доста невзрачен,
но на ноктите ми страшно много ми харесва  Heart Eyes
...
Благодаря!  Hug
Синият лак е Picture Polish Hope, невероятна красота е на живо, тъмно синьо желе, с холограмни частици, и много фин рядък глитер.
При 700 лака за втори път се лакирах с него в рамките на 3 седмици  Laughing

# 701
Нещо класическо  Wink https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201858497257737&se … ype=3&theater
Но както винаги после го поукрасих и стана коледно  Laughing https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201858497337739&se … ype=3&theater

# 702
Понеже днес имам нужда да изразя ето такова усещане:  Sick ,
пък не ми се искаше да си хабя Absinthe на Estee Lauder, когато не съм в настроение, се сетих за Essence L.O.L.

Скрит текст:
Какво да ви кажа...

Страхотен цвят. Покрива с един слой (на ноктите ми е един слой плюс топа на Еси - разреден  Wink).
Отвратителна четка, широка и твърда, с която е изключено да се нарисува като хората линията покрай кутикулата.
Консистенцията на лака е също гадна: сгъстява се мигновено, нямаш право на повече от две-три мазвания общо на нокът, колкото да го покриеш бързо; опиташ ли се да минеш отгоре да пооправиш нещо, вдига лака.
За трайността няма да се изказвам, тя е известно ниска, затова и оставих само един слой лак, по-лесно ще се изтрие днес или утре.

Кой от лаковете на O.P.I. в този тон се доближава най-много до цвета тук? Did It On Em май? Who the Shrek Are You сякаш е прекалено студен и зелен. Кой още да гледам?
В момента, в който намеря и си купя такъв, ще изхвърля ритуално Есенса.  #Cussing out

И да, снимката нарочно не е на фокус.

# 703
  • Отвъд алеята зад шкафа
Последният път, когато се лакирах с Октоберфеста, не направих снимка, затова пускам днешния маникюр с този любим лак (снимката нарочно е в доста близък план, от една страна, за да се видят частиците, от друга - за да не се види счупеният ми нокът  Laughing). На мен много ми прилича на Шанел Табу, поне по суотчове.

# 704
  • Sofia
   Pump17, сещам се само за Nicole by OPI - Sweet On Pete; ако държиш непременно да е точно OPI, в главата ми изниква само Don't Talk Bach To Me - един любим за мен нюанс, но жълтеещ значително, така че не знам, дали би ти допаднал...  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт