Лакове за нокти- 83

• 66 953
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  Pump17, сещам се само за Nicole by OPI - Sweet On Pete; ако държиш непременно да е точно OPI, в главата ми изниква само Don't Talk Bach To Me - един любим за мен нюанс, но жълтеещ значително, така че не знам, дали би ти допаднал...  Wink  Hug
Благодаря, Black Cat 13bouquet

Don't Talk Bach To Me вече пътува към мен  Sunglasses, не знам обаче дали ще бъде същият цвят, на суочове ми изглежда действително малко по-жълтеещ и малко по-пастелен. Лошо няма, де.

Този Nicole by OPI - Sweet On Pete има ли го у нас? Много отдавна не съм разглеждала лаковете на Никол в ДМ, някак един-два пъти ми се видяха неинтересни цветове и оттогава не съм и влизала. Но ако речеш, че го има, т.е., че се намира, ще ида да видя.

# 706
  • Sofia
   Да ти кажа, нямам нито един от лаковете, които ти препоръчах и нито знам, дали са налични на бг пазара, нито как са като нанасяне.  Laughing Просто, когато се чудих, дали да се сдобия с Absinthe (понастоящем любим и на двете ни,  Hug), случайно попаднах на тези двата. Ако някой е запознат с наличностите на Nicole by OPI у нас, може да сподели.

А, щом Don't Talk Bach To Me скоро ще е в ръчичките ти, ще се радвам, ако споделиш впечатленията си от него, че и аз съм му хвърлила око.  Rolling Eyes

Явно си голяма почитателка на тази цветова гама, щом залагаш на толкова много лакове с малка разлика в нюанса.  Mr. Green

# 707
  • sofiq
Тед, ти мани майтапа ама как хубаво ще си ги разбъркваш като го завърташ. Simple Smile

Много хубав, със здраве да си го ползваш.

В момента в който го видя детето ми започна да го върти и да разбърква добре лаковете Mr. Green,поне час го въртя ...та предполагам и холограмите на перфект са се разбили добре hahaha

# 708
  • София...........
Тед, ти мани майтапа ама как хубаво ще си ги разбъркваш като го завърташ. Simple Smile

Много хубав, със здраве да си го ползваш.

В момента в който го видя детето ми започна да го върти и да разбърква добре лаковете Mr. Green,поне час го въртя ...та предполагам и холограмите на перфект са се разбили добре hahaha

Тед, издавай от къде може да се купи и евентуално цена? ; )

# 709
anineykova много красиво!
ted. много хубав подарък!
`Милена` много красив маникюр!
Аз днес съм така:

http://fireflavour.blogspot.com/2013/11/essence-colour-lovely-se … -ciate-jewel.html

И да ви питам...дали сте виждали някъде Taboo в София?

# 710
  • София
Жесток ефект,  frixi  Heart Eyes

# 711

Pump17, Did It On 'Em е точно цветът, който търсиш. Наскоро го размених моят, но като гледам ми изглеждат еднакви с Есенса - ОПИ-то стои може би по-кремаво и плътно, но нюансът е точен.

Don't Talk Bach To Me също го имах, но той е доста различен - поне от Did It On 'Em . Много по-светъл е и на моите ръце стоеше направо дискретно и незабележимо, докато другият е значително по-светофарен. И разбира се шимърът променя финиша му. Според мен са достатъчно различни да си ги имаш и двата.  Wink

# 712
Жесток ефект,  frixi  Heart Eyes

Благодаря, mia1, този лак на Ciate ми е отдавна в wishlista Simple Smile

# 713

Pump17, Did It On 'Em е точно цветът, който търсиш. Наскоро го размених моят, но като гледам ми изглеждат еднакви с Есенса - ОПИ-то стои може би по-кремаво и плътно, но нюансът е точен.

Don't Talk Bach To Me също го имах, но той е доста различен - поне от Did It On 'Em . Много по-светъл е и на моите ръце стоеше направо дискретно и незабележимо, докато другият е значително по-светофарен. И разбира се шимърът променя финиша му. Според мен са достатъчно различни да си ги имаш и двата.  Wink
Благодаря, Fiama, ето от такова насърчение имах нужда Simple Smile).
Чакам да ми пристигне Don't Talk Bach To Me, пък за Did It On 'Em ще хвърля едно око на „Бузлуджа“.

# 714
  • Sofia
... пък за Did It On 'Em ще хвърля едно око на „Бузлуджа“.

Съжалявам, че ще те разочаровам, но мисля, че няма да го имат - по-добре им звънни предварително, в случай, че не живееш наблизо, поне да не се разкарваш излишно.  Peace

# 715
  • sofiq
Снощи докато пререждах лаковете ми  се сетих ,че до сега не снимала колекцията ми

ето мойта

http://tediata.blogspot.com/2013/11/blog-post_16.html

# 716
... пък за Did It On 'Em ще хвърля едно око на „Бузлуджа“.

Съжалявам, че ще те разочаровам, но мисля, че няма да го имат - по-добре им звънни предварително, в случай, че не живееш наблизо, поне да не се разкарваш излишно.  Peace
На сайта им го има, което, разбира се, нищо не значи; аз така или иначе имам готова листа за покупки от тях, така че при първа финансова и времева възможност ще отскоча и ще разуча и за този лак. Все пак е от миналогодишна колекция, надявам се да го намеря. И се надявам и да не е неон, защото аз неони не обичам. Абе, трябва око да види и ръка да пипне, и това е  Simple Smile.

# 717
От мен един пясъчен Perfect - s67. В шишенцето изглеждаше доста невзрачен,
но на ноктите ми страшно много ми харесва  Heart Eyes
Скрит текст:

Много хубав как съм го пропуснала. Heart Eyes
Маникюрът ти също е на ниво.

# 718
  • МАРС
Днешният маникюр, падам си по трикольорите, отдавна не се бях трикольорвала Grinning

# 719
  • София...........
sysko kid, много е сладурско Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт