Лакове за нокти- 83

• 66 844
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, Денси Hug

# 646
Момичета помагайте,свършва ми Goot to go ,взех на Ревлон(но няма този блясък),минавайки през мола взех и ГР(но не ми хареса става на черти).На SNB добър ли е,а Пош само онлайн ли се намира?
Кажете нещо в категорията на Еси

# 647
Момичета помагайте,свършва ми Goot to go ,взех на Ревлон(но няма този блясък),минавайки през мола взех и ГР(но не ми хареса става на черти).На SNB добър ли е,а Пош само онлайн ли се намира?

А защо не си вземеш пак Good to go? Аз също го ползвам и съм много доволна  Peace

# 648
Ако имате отзиви и за бързосъхнещите на China Glaze и CND newsm78

# 649

А защо не си вземеш пак Good to go? Аз също го ползвам и съм много доволна  Peace
Защото като ми се сгъсти и се отдръпва(а аз не се лакирам чак толкова често че да го оползотворя преди да се сгъсти)

# 650
  • Sofia
   Densi много го хвалеше топ лака на Jessica. И за Orly Polishield чух добри отзиви от компетентна съфорумка, Wink. И двата можеш да ги намериш на българския пазар. Този на Orly мисля, че доста се доближава до Poshe като ефект.

# 651
  Densi много го хвалеше топ лака на Jessica. И за Orly Polishield чух добри отзиви от компетентна съфорумка, Wink. И двата можеш да ги намериш на българския пазар. Този на Orly мисля, че доста се доближава до Poshe като ефект.
Да продължавам да го хваля и не мога да му се нарадвам на диамантения топ на Джесика. Откакто го имам него се завърнах към гладките лакове и ги редувам с любимите пясъци. Нанасям го по два пъти и лака ми държи по 7 пълни дни, което за моята мазна плочка е голям парадокс. Никога не се отдръпва и ще си купя нов. Спасих се от Сеша, дано е завинаги.

Трябва да разменя гела-топ лак на Диор, защото и той ми се отдръпва.

# 652
Напоследък нямам много време да ви следя Sad А и ноктите много ми нещо много почнаха да се чупят...
Иначе днес съм така:
http://fireflavour.blogspot.com/2013/11/aura-deep-blue-928-maybe … ine-colorama.html

# 653
Защото като ми се сгъсти и се отдръпва(а аз не се лакирам чак толкова често че да го оползотворя преди да се сгъсти)
Good to go се разрежда прекрасно с разредителя на Перфект и се оползотворява до последната капка.

# 654
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да продължавам да го хваля и не мога да му се нарадвам на диамантения топ на Джесика. Откакто го имам него се завърнах към гладките лакове и ги редувам с любимите пясъци. Нанасям го по два пъти и лака ми държи по 7 пълни дни, което за моята мазна плочка е голям парадокс. Никога не се отдръпва и ще си купя нов. Спасих се от Сеша, дано е завинаги.

Трябва да разменя гела-топ лак на Диор, защото и той ми се отдръпва.

Абсолютно подкрепям, ползвам само брилянтния топ на Джесика, откакто го купих, Сеш-ът го забравих. Страхотна трайност по 7 дни, блясък, никакво отдръпване.

# 655
Запис да ви следя Simple Smile

# 656
Мисля, че най-добри са лаковете на ЕСИ. Цветовете им също са перфектни, а пък и съхнат много бързо, а това е супер, нали

# 657
Момичета благодаря на всички Hug ще взимам на Jessica тогава.
Pump17 разреждала съм го два пъти,веднага след като го разредя е ок, но на следващото лакиране пак е същото Peace

# 658
а къде може да се намери този топ на Джесика и за какви пари

# 659
  • USA, Steak State
Golden Rose Holiday 58

Общи условия

Активация на акаунт