Лакове за нокти- 83

• 66 901
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Eто я лилавата красотичка на Darling Diva на ноктите ми Crazy Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2013/11/purple-dream.html

# 602
  • Казанлък
Ето ме и мен със "Снежната Чайна":

# 603

Ехаа, разкошна Simple Smile

Аз с едно military зелено и тиквено оранжево Simple Smile

http://girlstemptation.blogspot.com/2013/11/manhattan-lotus-effe … unity-colors.html

# 604
  • Стара Загора

Разкошна е. Точно като натрупал сняг.

# 605
  • София...........
Момичета, какво се случи с тези от вас които не бяхте си получили пратките си от bornprettystore ?
Аз все още нямам нищо, но и си повдигнах диспут в ПП , след това клайм и поради никакъв отговор от продавача ми върнаха парите, но така ми се искат тия неща .... и се чудя дали да не ги пусна пак  newsm78

# 606
Момичета, какво се случи с тези от вас които не бяхте си получили пратките си от bornprettystore ?
Аз все още нямам нищо, но и си повдигнах диспут в ПП , след това клайм и поради никакъв отговор от продавача ми върнаха парите, но така ми се искат тия неща .... и се чудя дали да не ги пусна пак  newsm78
и на мен за пръв път втора поръчка от тях не ми идва. Писах на Customer Service- a им и чакам да ми отговорят... ooooh!

# 607
  • София...........
и на мен за пръв път втора поръчка от тях не ми идва. Писах на Customer Service- a им и чакам да ми отговорят... ooooh!

Ради, преди да повдигна диспут си писах с тях и те все изчакайте още малко..., когато им писах, че ще пусна диспут казаха , че веднага ми изпращат втори път нещата. Аз за всеки случай последния възможен ден си пуснах диспут и последния възможен ден клаймнах. От уж второто пускане мина месец, но няма нищо .

# 608
  • Belgium
Най-после бялата Чайна е моя  Crazy Crazy

Маци  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 609
Привет мили момичета  Hug
http://www.zlatnaribka.com/opi/opi-grizha-za-ratse-nokti-i-tyalo … utiful-essentials
Този комплект на Опи дали е добър, знае ли някой?

# 610
И аз съм от чакащите поръчката си от БПС, която уж е изпратена на 28 Септември, но до момента никаква я няма. Писах им, казаха че имало забавяне, да съм изчакала още 2 седмици. Мен обаче много ме съмнява, че ще пристигне  Crossing Arms Поръчвала съм доста от чужди сайтове, включително китайски и никога не съм имала проблем до сега  Crossing Arms

# 611
  • USA, Steak State
Berry and Bright

# 612
  • Пловдив

# 613
  • БГ
Здравейте,
rimmel space dust дали ще дойде  на българския пазар и в кои вериги Simple Smile

# 614
  • Ст Загора
Здравейте,
rimmel space dust дали ще дойде  на българския пазар и в кои вериги Simple Smile
да ще ги има , след средата на ноември ми казаха от Римел , кадето се продават продукти на марката там

Общи условия

Активация на акаунт