Лакове за нокти- 83

• 66 872
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, какво се случи с тези от вас които не бяхте си получили пратките си от bornprettystore ?
Аз все още нямам нищо, но и си повдигнах диспут в ПП , след това клайм и поради никакъв отговор от продавача ми върнаха парите, но така ми се искат тия неща .... и се чудя дали да не ги пусна пак  newsm78

Моята дойде в петък - 47 дни след шипването  ooooh!

# 616
Привет мили момичета  Hug
http://www.zlatnaribka.com/opi/opi-grizha-za-ratse-nokti-i-tyalo … utiful-essentials
Този комплект на Опи дали е добър, знае ли някой?
Имам го от около 2 години, но несесерчето с инструментите не си струва - смених ги с други.

# 617
Здравейте, момичета! Признавам си, че ви " шпионирам" от юли месец! Много интересни неща казвате и показвате, и научих много от вас! Искам да попитам мнения за Zoya и по-специално за  Zoya tomoko. Как изглежда на живо, каква е трайността на лака върху естествени нокти, доволни ли сте? Благодаря много!

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 22:08 от Магдалена Маджурова

# 618
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте, момичета! Признавам си, че ви " шпионирам" от юли месец! Много интересни неща казвате и показвате, и научих много от вас! Искам да попитам мнения за Zoya и по-специално за  Zoya tomoko. Как изглежда на живо, каква е трайността на лака върху естествени нокти, доволни ли сте? Благодаря много!

Ето го Tomoko, заедно с Godiva, на средният и безименен пръст е Tomoko. На живо е доста по-блестящ, като коледна играчка, при мен издържа без забележки 1 седмица. Много красив лак, качествен, с характерната за Zoya пясъчна текстура.

Скрит текст:

# 619
Мерси за бързия отговор! А къде в София мога до намеря и на каква цена?

# 620
  • Sofia
   В магазин Мориа на Гарибалди или на Витошка, например; цената е, мисля, около 22 лв., но не знам, дали точно Tomoko е наличен там в момента.  Peace

# 621
# 622
ЗДравейте момичета!
Искам да ви попитам за Golden rose пясъчните лакове издържливи ли са?
Благодаря ви информацията която ми давате всеки път!!   bouquet

# 623
При мен издържа 3 дни, без забележка, но аз съм перфекционист на тази тема!  Grinning

# 624
И при мен издържат по 3-4 дни без забележки, но в редките случаи когато не съм имала възможност да ги сваля издържат и до 6-7 дни с минимални забележки. Някой път като се изтрие някъде лака и нямам време да го сменям, лакирам само на мястото където е необходимо и не се забелязва.  Grinning Simple Smile

# 625
Привет мили момичета  Hug
http://www.zlatnaribka.com/opi/opi-grizha-za-ratse-nokti-i-tyalo … utiful-essentials
Този комплект на Опи дали е добър, знае ли някой?
Имам го от около 2 години, но несесерчето с инструментите не си струва - смених ги с други.
Благодаря, ще пропусна.  Hug

# 626
  • София
ЗДравейте момичета!
Искам да ви попитам за Golden rose пясъчните лакове издържливи ли са?
Благодаря ви информацията която ми давате всеки път!!   bouquet

За мен положението е около 3 дни с почти никакви забележки, но на мен лаковете ми омръзват още на втория ден, затова и мен ме устройва Grinning

# 627
  • Стара Загора
Открих седмицата със Zoya Jem. Много хубав тъмен цвят, не мога да определя какъв обаче е, прилича ми на Октоберфеста. Но започват да се изтъркват върховете малко по-малко, затова няма да изкарам цяла седмица с нея, както с Aurora. Laughing

https://lh5.googleusercontent.com/-S84HQ3DOYD4/UoCCVQj87YI/AAAAA … 131111_084854.jpg

# 628
  • София
Oт днес: Catrice Purple Reign+KA683

Скрит текст:

Mного трудно хващам красотата на Catrice с фотоапарата. Все синее, а в действителност е тъмно лилав.

# 629
Страхотно червено от размяна.  Crazy Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт