Будапеща - перлата на Дунав 5

• 77 304
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Преди малко говорих с ММ. Преминали са сръбско-унгарската граница без проблеми. Каза, че маршрута е бил добре обозначен. Всичко е минало нормално.

# 706
Преди малко говорих с ММ. Преминали са сръбско-унгарската граница без проблеми. Каза, че маршрута е бил добре обозначен. Всичко е минало нормално.

Говорим за границата, която дават постоянно по новините, че е затворена ли?

# 707
Затворен е ГКПП Хоргош (в последните дни този пункт дават по новините, да). А се преминава през Келебия-Томпа, което е, може би, на около 30-40 км преди Хоргош. Пътува се по същата магистрала и при Суботица потока се отлконява към Келебия.

# 708
Затворен е ГКПП Хоргош (в последните дни този пункт дават по новините, да). А се преминава през Келебия-Томпа, което е, може би, на около 30-40 км преди Хоргош. Пътува се по същата магистрала и при Суботица потока се отлконява към Келебия.
Ааа... Благодаря. Не сме пътували досега и не са ми много ясни границите.

# 709
Скрит текст:
Ааа... Благодаря. Не сме пътували досега и не са ми много ясни границите.
Следете сайта на външно министерство, в раздел новини пускат бюлетини за актуалната ситуация по границите.

# 710
Още един тъп въпрос?  newsm78 А защо бежанците не отиват натам. То им е съвсем близо. Смисъл варианта е по-добър отколкото чак през Хърватска.

# 711
Ами, честно казано не съм съвсем наясно със ситуацията, не мога ти отговоря на въпроса. А сега чета и това http://www.focus-news.net/news/2015/09/18/2120425/harvatiya-prop … gariya-obzor.html и съвсем се обърквам.

# 712
  • Sofia
Инфо от лични впечатления - Днес на КПП Tompa-Kelebia - никакви опашки, никакви проблеми!  Peace

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 18:09 от noshtna_ptica

# 713
  • София
Никакви проблеми на границата. В 6:30 на Калотина чакахме 3-4 минути. По магистралите в Сърбия почти няма движение. На путарините плащането с карта пести общо около евро. На Келебия/Томпа има колона от камиони, но колите минават в насрещното. Чакане 4-5 минути.
Влизате в с. Томпа, и в края на селцето има бензиностанция с хотел. Там си купувате винетка. Плащате с карта, за да не ви хванат по трънския курс.
Лек път!

# 714
sali приятно пътуване и благодаря за споделената информация.
Весела ваканция!

# 715
Кое е любимото ви място в Будапеща?

# 716
  • Sofia
Момичета върнахте ли се? Как беше на границите? Има ли бежанци в Будапеща? Бихте ли споделили дали е изморително много и кой са добрите агенции?

# 717
  • Sofia
По границите не е имало никакви проблеми и никакво чакане, а в Будапеща /туристическата част/ - няма следи от емигранти. Будапеща е фантастичен град!  Peace

# 718
  • Euskal Herria
Познат е пътувал с автобус - никакви проблеми. Единственото неудобство е било, че автобусът е закъснял 1 час, но това още при тръгването от България. И на границите са ги карали да слизат, за да проверят автобуса. Но нищо друго.

# 719
  • Cambridge, UK
записвам се при вас за актална информация, мъжът ми трябва след 15 дена да пътува до Англия през Прага с кола и леко съм настръхнала от притеснение

Общи условия

Активация на акаунт