Не виждам изход...или нямам сили

• 74 744
  • 973
  •   1
Отговори
# 30
Престани да се чувстваш като жертва, ядосай се - на бившия, настоящия, шефа, живота - каквото ти хареса! Такива неподозирани сили ще ти дойдат, че стой та гледай.
Почни от най-лесното - изхвърли го този от леглото, стаята и живота си (аз още през нощта да съм го направила).
Издокарай се, събери всичко, дето може да те презентира положително и тръгвай да търсиш работа. Ясно е, че едва ли ще стане от първия път, но пък и всеки неуспех  ни дава някакъв опит, на следващото място ще е мааалко по-лесно.
Това е животът - спадове, извисявания, равно, гледай по-философски...

# 31
  • София
Здравейте
Понеже някой ме попита за бившия ми мъж,тоест бащата на сина ми...това също е нещо което ескалира тези дни.От два месеца си бяхме затоплили отношенията,взаимно си правехме услуги...проблема тръгна от това че поисках да плати родителското настоятелство в училище и той изблесня.Обясних му че последния месец съм дала много пари за малкия а уговорката ни беше винаги в началото на учебната година да си делим разходите...Отделно преди той да замине в Испания ми даде неговата кола .,защото аз продадох моята с идеята след 2,3 седмици да си вЗема по хубава...но останах без работа и съответно с неговата кола...и онзи ден като обезумя за парите си поиска колата,като ми каЗа че ако я искам за още няколко дни да звънна на приятелката му да я искам от нея...а това беше момичето,което ми разби семейния живот...и само да кажа че това е семейната ни кола от брака още,за която моята баба е теглила кредит...и понеже не се унижих сега и с него сме в кофти отношения.

# 32
Исайкова, приеми, че си избързала с новата връзка. Знам, в лоши моменти е друго да имаш кой да те гушне, но понякога заради едното гушкане търпим какво ли не.

# 33
  • София
А относно сегашния човек до мен...Опитвала съм, три пъти.Като последния път като се разделихме го изгоних от вкъщи...но отново не успях...не знам навик ли е, обич ли е ,страх от това да съм сама ли е или всичко накуп,но аз не мога да издържа и два дни без него.Чувствам си живота безкрайно празен.Точно в това е проблема.

# 34
  • София
Наистина не мога да се откъсна от него.Имам чувства...
Може би е било рано, не знам...година бях сама,после се влюбих в него и той в мен...и проблема дойде че много бързо заживя в нас...с времето го заобичах...той се промени, а аз се чувствам като в капан.

# 35
Може би е било рано, не знам...година бях сама,после се влюбих в него и той в мен...и проблема дойде че много бързо заживя в нас...с времето го заобичах...той се промени, а аз се чувствам като в капан.

Като начало започни да изискваш от него - помощ, съчувствие, внимание. И като не ги получиш - не бягай в другата стая, а му обясни как се чувстваш.
Разбери, ако не започнеш сама да се уважаваш, другите няма как да се научат да го правят.

# 36
Самотата и лошите стечения в момента те карат да се вкопчиш в новото момче, което е разбираемо. Но това го кара него да се отдръпва още повече.

# 37

Като начало започни да изискваш от него - помощ, съчувствие, внимание. И като не ги получиш - не бягай в другата стая, а му обясни как се чувстваш.
Разбери, ако не започнеш сама да се уважаваш, другите няма как да се научат да го правят.
Много правилно казано,браво! Naughty
Исайкова,вирни малко нос! Wink

# 38
Трудно ще е с бившия, кяато има друга жена. Ще се появи и дете, няма да има пари за твоето.
Сегашният - запълва една празнота, страх те е да останеш сама.

Peace
Не се подценявай.

# 39
Сега ако не беше безработна, щяхме да сме почнали с новата прическа, рокля и маникюр.  Wink

# 40
Сега ако не беше безработна, щяхме да сме почнали с новата прическа, рокля и маникюр.  Wink

А, бе, то не пречи, ама на мен коса не ми остана от такова решение на проблеми  Laughing

# 41
Раздели се със сегашния си партньор и си намери друг. Това бих направила аз. Мъж, който не може да те прегърне и да те успокои, когато се тресеш от притенснения, просто не ти трябва. Има много други мъже, които биха те носили на ръце, защо си си нарочила, че точно без този не можеш? Минала си през най-трудното - развода, трябва да си осъзнала, че единственото важно и несменяемо нещо е детето, мъжете не са незаменими. Peace

# 42
Пък и без мъж може - не си стара мома или неомъжена на 30  Laughing

# 43
  • София
Винаги съм имала самочувствие.Винаги мъжете са ме носели на ръце...никога не съм допускала цял живот мъж да се държи с мен както в момента.Майка ми не може да ме познае...аз също...знам че не е незаменим...но безсилна съм...
А истината е че ми е трудно да съм без мъж,обичам да съм слаба ,закриляна,обгрижвана,сигурна...вярно че с него в момента не го чувствам,но без него още по-зле.

# 44
  • София
А за проблемите и начина по който се чувствам казах му го...

Общи условия

Активация на акаунт