Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за лененото масло?
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за лененото масло?
-
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
-
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
-
Какви са правилата за консумация на млечни продукти и плодово мляко в диета Dukan?
-
Можете ли да ми посочите магазини, които продават електронни везни с грам функция?

Дали ще се получи?
. През 2007 свалих 32 кг с Дюкан, от 118 - 86. През годините стоях горе долу на тези кг. Тази година реших да откажа цигарите и докато се усетя вече бях трупнала 10кг. Свалих ги за три месеца, но искам да сваля още по здравословни причини. Тъй като попаднах в плато, взех решение да се върна към режима на Дюкан, тъй като се надявам да ме измъкне от застоя. Ще се радвам ако ме подкрепите
като консистенция, иначе като вкус знаеш, не е същото, ноо пак си става вкусничко
Чакам да ми уври главата. Щом се захвах преди години с килограмите и успях, може и на цигарите да им дойде времето. Една приятелка испанка ми казва: "Ти имаш толкова силна воля, свали толкова килограми, задържа ги, а едни цигари не можеш да откажеш". Пък аз си имам готов отговор: "Трябва да имам все някакъв порок".

Бавно и славно!КОгато имам време или почти през ден си вървя по 5-6 км по бърз ход ,изпотявам се и като се прибера да пусна един душ се чувствам преродена!Днес ми е трети ден П ,заформям си една скумрия във фолио,много я обичам така!
така ... ето ме тук. От днес съм на режима. Започвам 87 кг., крайната ми цел е 67-65 по калкулатора трябва да направя 6 дни ударни, аз реших да са седем.
То не, че другите млека са истински, но това пък съвсем не ми бие на мляко, а и все по-трудно го откривам по магазините. Карам си на Вереа 0.1% кисело и прясно.