За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 691
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте!
И аз минавам да дам отчет. Днес ми е 6 ден от ударната фаза, от утре и зеленчуци. Simple Smile За момента резултата е -2,3кг. Доволна съм, чувствам се добре, по-лека. Smileys,  ще липсваш определено в темата, толкова много съвети даваш, като енциклопедия си.
Хубав ден на всички!

# 451
 Kagi ,ако не можеш да изкараш 7 дни изкарай 5 в първа фаза,не е грешка.
lerita ,стягай се и продължавай!Ще ти се отрази нарушението най- вероятно със задържане .Аз за да се мотивирам допълнително (нали преди няколко страници писах,че нещо съм се сдухла)съм си сложила на декстопа най-лошата си снимка ,тази на която съм най- дебела Simple Smile и ми върши работа Laughing ,а мисля да лепна и една на хладилника  Joy Joy Joy
smileys ,някакъв проект си захванала ,усещам  Laughing ще чакаме да се похвалиш.  Hug
Колкото до мен влязох да се похваля каква вкусотийка си забърках вчера:Нарязах обезкостено и "обезкожено " месо от две пилешки бутчета на малки хапки,метнах го в тигана с малко смлени домати  и черен пипер,и го оставих да се "пържи" ,като стана почти готово му сипах малко червен пелин(нямах друго вино в къщи),когато и пелина извря си го сервирах  Laughing облизах си пръстите.

# 452
 mamaMiq , имам да свалям 20 кг., не зная дали, ако направя 5 ударни вместо 7 ще успея с 20- те  Rolling Eyes, все пак са си направо свръх тегло  #Cussing out.

# 453
  • София
Kagi, аз като имам да свалям 30кг. какво да кажа? Надявам се хъса и постоянството ми да не се изчерпат, защото според калкулатора през юни ще достигна желаното тегло...

# 454
Момичета, аз свалих 30 кг, щом аз успях и вие ще успеете! Свалих ги за около 4-5 месеца. После в трета свалих още 6-7 кг. Общо 30. Така че...мечтите се сбъдват Simple Smile
Не мислех,че мога да падна под 70 кг, а паднах и под 60...Дюки е вълшебник Simple Smile

# 455
  • София
хъса на всички ни трябва да е еднакъв ,за да имаме успех  Hug
Аз имам да свалям 40 и не се притеснявам...нямам месец и боря 9 кило ,с много + и много - всеки ден ,днес като видя 9 кила - си давам сметка че колкото и да имам + рано или късно резултата е на лице! Ще се подкрепяме,ще си даваме стимул,сили и всичко ще е наред  Hug

# 456
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте момичета и момче.
Аз си ви чета всеки ден, но рядко пиша.
Много ми харесва сравнението с бутилките. Моят мъж достигна до свалянето на 25-тото кило и също казва, че "бори да махне от себе си третата туба с вода". Дерзайте и бъдете стриктни, нещата се получават.
За мен нищо ново изминах 2/3 от пътя на трета фаза - задържам килограмите с 1по-малко отколкото влязох в нея и се чувствам прекрасно.
Хубав ден на всички!

smileys много ще ми липсват постовете ти през седмицата, въпреки че съм прочела книгата 3 пъти и все търся по някой нов отговор, всеки път научавам и от теб нещичко!  Hug

# 457
  • София
Здравейте дами! Е, почти година след като родих, вече нямам оправдания да бъда пухкава, и влизам във Вашите редици. Вече преди години отслабнах с 12 кг с този режим, които не върнах, та си знам, че това е моят начин да стана пак хубава / и скромна/ хихихи Simple Smile))
Имам само няколко въпроса, на които сама не мога да си отговоря.
1. Овесените трици задължително ли трябва да са в сурово състояние? Не мога ли да ги ям чрез овесеното хлебче, което правя с кисело мляко?
2. Кафето мога ли да подслаждам със стевия, или този подсладител не е разрешен?

Благодаря предварително за помощта!

# 458
istinska ,овесените трици можеш да ги ядеш и като палачинка и като хлебче  или кекс стига съставките  да са режимни.
Стевията е разрешен продукт.
 Kagi ,това колко килограма ще свалиш няма общо с ударната фаза,а с това колко ще си стриктна и колко време ще спазващ втора фаза.   bouquet
anedi,и на мен ми остават 7 килограма и така като те чета се замислям дали да не мина в трета ,ама няма гаранция ,че ще продължа да свалям...И други момичета са споделяли,че в трета продължават да свалят,но май е по добре да сваля желаните и тогава в трета?!?!?

# 459
istinska добре дошла  welcome и аз съм нова тук, едва от 4 дни, но вярвай ми без подкрепата и съветите на момичетата е много трудно!
mamaMiq, аз като правих режима преди 5 години в 3-та свалих 4 кг., но мисля, че добре първо да достигнеш желаното тегло.
galka_portokalka, постоянство му е майката! Всички заедно ще успеем! Какво са някакви си 20,30,40,50 килограма, че да не можем  да се преборим с тях  #2gunfire !
А сега да ви черпя с една вечеря  Grinning
 cook

# 460
  • София
Момичета ,влизам на бързо да ви се похваля ,направих си уникално телешко варено!!! Гответе и яжте момичета,само така няма да омръзне режима! Сварих си месото,сложих си лук,гъби и морков,подправки сложих малко куркума,кимион,черен пипер,малко сол ,целина (керевиз) стана уникалноооо вкусно!!!

Гответе и разнообразявайте,само така всичко ще върви добре !!!Целувам ви и до утре !  Hug Hug

# 461
Аз пък влизам да се оплача и да ви предупредя да не купувате от телешкото за готвене на Кауфланд.Понеже го карам все на пилешко и реших да се разнообразя и аз като desislava_87 с едно телешко варено.Купих вчера въпросното месо (1 килограм) на прИмоция и днес реших да го варяяяяяяяяяя още като го купих ми направи впечатление ,че е неестествено червено,но като го сложих във водата..... толкова червена боя излезе от него  #Crazy  Sick ,изплакнах го в две води и сега се вари (вече е на цвят като свинското).Не знам дали ще го ям ?!?!?!?! След толкова химия,знам ли какво ще ми причини с мойте алергии.

# 462
  • UK
Момичета, аз свалих 30 кг, щом аз успях и вие ще успеете! Свалих ги за около 4-5 месеца. После в трета свалих още 6-7 кг. Общо 30. Така че...мечтите се сбъдват Simple Smile
Не мислех,че мога да падна под 70 кг, а паднах и под 60...Дюки е вълшебник Simple Smile

Heart Eyes много мотивиращо !

Би ли споделила какво и по колко ядеше на ден, само като пример. Обичайната ти храна да речем.

Момичета, някаква супичка бихте ли ми предпоръчали, за П. Болна съм, гърлото ужасно ме боли. .

Освен това имам проблем с 00 въпреки всичкия хуск който вземам.

Какво е това хуск?  Зеления чай освен ако не е специално разхлабващ, няма как да ти помогне. И аз имам проблем и мисля да започвам всеки ден разхлабващ чай. Приясното мляко не знам да оправя проблема, а напротив.

# 463

anedi,и на мен ми остават 7 килограма и така като те чета се замислям дали да не мина в трета ,ама няма гаранция ,че ще продължа да свалям...И други момичета са споделяли,че в трета продължават да свалят,но май е по добре да сваля желаните и тогава в трета?!?!?

Както си решиш, аз влезнах в трета, защото се разболях- някакъв вирус с повръщане и т.н. Освен сухари и солети нямаше какво да ям. Много учудена останах, че продължих да свалям. Даже се бях притеснила по едно време. Същото се случи с ММ, и една "последователка дюканка" Simple Smile
Може да започнеш постепенно да влизаш в трета, не с всичко наведнъж. Аз и не знам какви кг гониш.В едно интервю с Дюкан чехот,че може да се влезне в трета и после да се върнеш пък във втора за хора, които имат много кг за сваляне. Малко да си отдъхнат. Но после се иска сила на волята да се върнеш назад Simple Smile

# 464
  • София
Благодаря за отговора, Мамамия!

Аз май нямам много да свалям - 9 кг общо. Първата фаза я правих 7 дни, но свалих само 2 през нея, а бях много стриктна! Имате ли идея защо се получава така? Да не би когато килограмите не са много, да не се сваля толкова ударно през първата фаза?

Общи условия

Активация на акаунт