За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
...Макар и да съм четвъртофазничка ,все още се съобразявам с неща на които ме научи режима и може би от страх или и аз не знам от какво ,но карам 2 протеинови дни в седмицата ,как смятате момичета дали това е проблем  и в разрез със режима  Thinking

Проблем? Не. В разрез с режима? Дюкан казва 1 протеинов ден.
Но!!! Това не е нарушаване на режима, като прекъсването му с ядене на нещо нережимно и излизане от втора фаза.  Peace Ти си в четвърта фаза и се храниш според това, което си научила във втора и трета, и според хранителните навици, които си превъзпитала. И в това е смисъла на всички тези фази. Да се превъзпитаме.  Wink

Който смята, че в четвърта ще се храни както преди /не говоря за неспазилите трета фаза даже/, без да е запомнил, че не трябва да се яде пържено /или да го прави само от време на време/, че не трябва да седне и да изяде огромно количество плодове /и да смята, че кантарът няма да скочи/, ако не се е научил, че не трябва да си досипва, ако не се е научил, че е нормално да има "гали" /слагам го в кавички, защото в четвърта няма такова понятие/, но не всеки ден и не два пъти дневно, пак ще натрупа килограми. Защото всички сме имали нужда от отслабване по различни причини, но крайният резултат е един и същ: наднормено тегло. А както знаем от Дюкан, тялото ни помни и се стреми да стигне пак до предишните "висини", когато не сме го ограничавали и, макар че не е здравословно и не сме се чувствали добре със свръхтегло, то си е било добре: да го тъпчем с какво ли не.

Хайде, че се разписах пак много.  Wink

# 436
  • София
Браво за всички -  Hug все така да се радваме и за напред момичетааа,дори когато има и задържане и + !!! Всичко си идва на мястото,вчера се оплаках че съм + 1 кило и бях малко отчаяна ,но дойде и мислих че е от това,тази сутрин - 2 кила.... сега гледам кантара и не мога да повярвам,сигурно се качих и слезнах 10 пъти ми толкова!!!! Днес ми е последен ден П ,опекла съм си 3 пилешки бутчета без кожата и ще си хапвам тях със сос от извара,кисело мляко,чесън и копър! Втория ден от МЦ ми е и след тоя минус,просто как да не съм на диета,ям си и крем карамел на воля (да уточня само РЕЖИМЕН) да не стават грешки....

МамаМия - липсата и преобразяването не е като присъствието хахахахаха  Hug

# 437
  • София
Здравейте, момичета! Благодаря на всички, които се включиха относно приема на витамини и овесени трици. Точно така, както ми предложихте направих днес. В 8 часа закусих трици с кисело мляко, в 9 си изпих витамините.
Мен днес кантарът ме зарадва с още един килограм надолу newsm68 , но още няма да сменям линийката. Днес е 5-ти ден от ударния етап, калкулаторът изчисли, че трябва да са 6. Първоначално мислех да направя 7, но след прочетеното дотук реших, че няма да правя своеволия. Само се чудя оттук насетне как да продължа. Изкушава ме схемата 1/1, но вероятно така нещата ще се случват по-бавно. Имам още малко време са се колебая.   newsm12

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 11:32 от galka_portokalka

# 438
  • София
Момичета,може въпроса е много прост,но искам да питам да не стане като морковите ми... мога ли да пия витамин Ц по 1000 мг за 4-5 дни ? дали би оказало някакво влияние?

# 439
Смайли -абсолютно си права ,няма начин да си минал през режима ,по-важното да си го осъзнал и ..просто да си в старият си вихър ,диета всеки може да спази за определен срок,но Дюкан е начин на мислене на себеопознаване и преосмисляне на наина на хранене и живот ,благодаря ти още веднъж   bouquet

# 440
  • Испания
...Изкушава ме схемата 1/1, но вероятно така нещата ще се случват по-бавно. Имам още малко време са се колебая.   newsm12

Още едно решение е схемата 1/1. Този ритъм е най-подходящ за хората с наднормено тегло. Даже да не е чак толкова ефективен в началото, след прилагане в продължение на 20 дни, се достига ефективността на схемата 5/5. Освен това е много по-лека за приложение и помага да се избегне чувството за някакво ограничение.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

Момичета,може въпроса е много прост,но искам да питам да не стане като морковите ми... мога ли да пия витамин Ц по 1000 мг за 4-5 дни ? дали би оказало някакво влияние?

Стига да е чист витамин, без захар, не би оказал влияние.

# 441

време за вечеря  Grinning

# 442
  • Варна
Гледам състава. На първото - въглехидрати 79,5%, на второто - 61%. Напълно обезпокояващо, хич нищо друго да не гледам.

Когато имаш съмнение за някой продукт, гледаш състава. Белтъчините трябва да са повече от въглехидратите + мазнините.  Peace

Аз да се върна на темата от снощи... Относно това "правило" - знам го. Но състава на самите Овесени трици е:
белтъчини: 17%
въглехидрати: 66%
мазнини: 7%
влакнини: 25%
Затова реших, че ако тези неща са приготвени само от трици, то ще е оправдан по-високия процент...

И още: овесеното брашно не може да се приравни към овесените трици /триците са баласта, обвивката на зърното/, нито царевичния грис с царевичното нишесте.

За това вече искрено се срамувам, защото също го знаех, но го бях забравила...  Embarassed
Разбира се, че хиляда пъти е писано какво точно са триците. Но както и да е - важното е, че си изясних въпроса и няма да сгреша...  Wink

П.С. Рецептата ще се пробва задължително, щом така горещо я препоръчваш. Явно е доста вкусно!

# 443
  • UK

Още едно решение е схемата 1/1. Този ритъм е най-подходящ за хората с наднормено тегло. Даже да не е чак толкова ефективен в началото, след прилагане в продължение на 20 дни, се достига ефективността на схемата 5/5. Освен това е много по-лека за приложение и помага да се избегне чувството за някакво ограничение.

това от книгата ли е?

# 444
  • Испания

това от книгата ли е?

От испанската версия на режима. Виж повече тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

Момичета, от утре на обяд ще мога да ви отговарям само в съботите и неделите. През седмицата - не. Да знаете и да не се огорчавате, като ме питате нещо в ЛС или във форума. Не че не искам, просто нямам да имам физическата възможност да го правя веднага, както досега.

# 445
  • UK
От испанската версия на режима. Виж повече тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

Интересно.
Аз съм 5/5.

# 446
  • Пловдив
Здравейте Дюканци!Аз се загубих успешно с -13 кг,ноооо съгреших.Моля дайте ми сили да продължа напред.Не съм качила килограм или нещо от този род,но мисля,че губя сили.Помогнете с малко позитивна енергия,успех на всички.Няма ме защото времето е прекрасно и с малкия почти не се прибираме.

# 447
Здравейте Simple Smile
Благодаря ви за топлото посрещане отново тук Simple Smile
Момичета, много се ви се радвам! Сутрин не тръгвам на работа преди да съм надникнала тук, а и от работа не си тръгвам преди да проверя кой какво е писал  Crazy ... и честно казано малко ви завиждам на минусчетата, но те са си напълно заслужени  Hug  Продължавай те така и не се отказвайте в никой случай!
При мен има малък застой от почти седмица. Първо +, после -, после пак +, а тази сутрин чак  се разочаровах. Канатарев показа +600. Сигурно 5 пъти са качих. Освен това имам проблем с 00 въпреки всичкия хуск който вземам. Боли ме стомахът, тежко ми е. Все си мислех, че се оправя бързо, но уви. Днес пих зелен чай и наблегнах на прясното мляко, и естествено превиших позволеното количество за деня. ooooh! Но това ми се стори по-малкото зло. Вие как се справяте? Преди не помня да съм имала толкова сериозен проблем в това отношение. А вода пия доста повече - по 3л. задължително и то само на работа. Отделно сутрин и вечер вкъщи.
Утре ми е 5-ти ден П и с нетърпение чакам да мине и да си хапна печено пиперче и кюфтенца от броколи. Мярнах една рецепта ей тук, а нережимностите мисля да ги заменя с трици и от моята си извара. Simple Smile От три дни я съзерцавам и ми текът лигите Crazy
smileys ще ми липсват постовете ти през седмицата. Ти си като ходеща книга. Забелязах, че имаш отговор на всеки въпрос  Heart Eyes
lerita постигнала си толкова много! Спомням си преди, едно от момичетата тук сравни свалените кг с бутилки с вода. Представи си, че постоянно си разнасяш с теб едно малко бидонче с вода!? Е, как мислиш? Струва ли си за загърбиш всички усилия, които си положила само заради някаква си храна? Да, няма да ти е лесно и няма да продължиш да сваляш със същия темп. Прегрешението ти няма да остане без последствия. Просто се успокой и продължи. Готви си. Храни се редовно и режимно. Пий вода. Аз бих направила така.
Ама и дълъг пост стана! Извинявайте!
Лека нощ на всички и утре за закуска по едно минусче с триците   bouquet

# 448
  • Испания
...Вие как се справяте? ...

Аз не съм имала проблеми, но погледни тук събрано това, което е помогнало на много дюканки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

...
smileys ще ми липсват постовете ти през седмицата. Ти си като ходеща книга. Забелязах, че имаш отговор на всеки въпрос  Heart Eyes
...

Благодаря ти.  Embarassed Сметнах за нужно да го напиша. Но пък съботите и неделите ще мога да прочета и да отговоря, ако някой има нужда от това.  Simple Smile

Успех!  Hug

# 449
Здравейте и от мен момичета! Минавам да се отчета днес съм 84,9 от 86,8 в началото. Днес ми е 4 ден. Дай   Боже сили още 3 дни да издържа, че тази първа фаза е доста трудна - липсват ми зеленчуците  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт