Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за лененото масло?
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за лененото масло?
-
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
-
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
-
Какви са правилата за консумация на млечни продукти и плодово мляко в диета Dukan?
-
Можете ли да ми посочите магазини, които продават електронни везни с грам функция?

Ти си в четвърта фаза и се храниш според това, което си научила във втора и трета, и според хранителните навици, които си превъзпитала. И в това е смисъла на всички тези фази. Да се превъзпитаме.
все така да се радваме и за напред момичетааа,дори когато има и задържане и + !!! Всичко си идва на мястото,вчера се оплаках че съм + 1 кило и бях малко отчаяна ,но дойде и мислих че е от това,тази сутрин - 2 кила.... сега гледам кантара и не мога да повярвам,сигурно се качих и слезнах 10 пъти ми толкова!!!! Днес ми е последен ден П ,опекла съм си 3 пилешки бутчета без кожата и ще си хапвам тях със сос от извара,кисело мляко,чесън и копър! Втория ден от МЦ ми е и след тоя минус,просто как да не съм на диета,ям си и крем карамел на воля (да уточня само РЕЖИМЕН) да не стават грешки....
, но още няма да сменям линийката. Днес е 5-ти ден от ударния етап, калкулаторът изчисли, че трябва да са 6. Първоначално мислех да направя 7, но след прочетеното дотук реших, че няма да правя своеволия. Само се чудя оттук насетне как да продължа. Изкушава ме схемата 1/1, но вероятно така нещата ще се случват по-бавно. Имам още малко време са се колебая.

... и честно казано малко ви завиждам на минусчетата, но те са си напълно заслужени
Но това ми се стори по-малкото зло. Вие как се справяте? Преди не помня да съм имала толкова сериозен проблем в това отношение. А вода пия доста повече - по 3л. задължително и то само на работа. Отделно сутрин и вечер вкъщи.