Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за лененото масло?
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за лененото масло?
-
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
-
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
-
Какви са правилата за консумация на млечни продукти и плодово мляко в диета Dukan?
-
Можете ли да ми посочите магазини, които продават електронни везни с грам функция?
Време беше кантарът да се раздвижи.
И за двете ви с Алекс ще допра до един пример, който съм взела от чужд пост. (Аз си копирам в един файл постове, които с нещо са ме развълнували, които ми помагат да спазвам режима и такива, от които мога да се поуча, да израсна с още малко нагоре...) Това е от Николекса – фаворитката ми преди Натали-Никол. Има и още такива хубави, истински личности в този форум!):

момичета и момчета, не мога да мигна без да ви прочета, а ми е толкова изморено, че и да мисля не мога
днес много комплименти, много нещо. Чак взе да ме хваща срам в един момент от такова внимание

но ще си вземам повече хапчета.