Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за лененото масло?
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за лененото масло?
-
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
-
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
-
Какви са правилата за консумация на млечни продукти и плодово мляко в диета Dukan?
-
Можете ли да ми посочите магазини, които продават електронни везни с грам функция?
А седмичката все още е мираж..., но вече не толкова далечен
Калкулаторът ми показа, краят на април достигане на целта 67 кг., като посмятах - остават ми още 5 месеца по 5 седмици - трябва да се получи, имам да свалям още 15 кг..
Аз последните две седмици не съм ви писала, но ви чета най-редовно, просто не ми оставаше време да драсна няколко реда. Но днес съм си вкъщи така че започвам с отчета: За две седмици ми се редуваха плюсове и минуси през няколко дни, видих ли плюс си прехвърлях в ума какво съм яла предишните дни,ама уж все режимни неща. после с минусчетата си отдъхвах и така в крайна сметка за 2 седмици съм -4 килограма
И което повече ме радва, че даже клиентите на работа ми викат : Мале Нели,много си отслабнала ". Та това ме стимулираше въпреки плюсчетата, които се бяха заформили
При предишното завъртане на режима на първата месечинка имах минус от 9 килограма, но все пак първо завъртане...

но рано пиле- рано пее.
Просто й казах, че изследванията са ми перфектни /а те наистина са такива/ и се чувствам страхотно в тази "диета", а ако някой иска да си прави волни съчинения си е лично негов проблем! Ама добре, че си пия кукмицина и не давам много ухо на подобни изказвания