За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 711
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
smileys -  Heart Eyes  bouquet Hug

и за "Е, виси ти, но пък много ти отива"  Laughing Laughing Laughing Laughing

Знаете ли, според всичко е и до вътрешен мир и да се харесваш... виснало малко тук и там, голяма работа, няма перфектни хора...

Сега ме накарахте да се замисля по темата... ще видим и аз какво ще сътворя...

# 196
  • Плевен
Eдно бързо Добро утро от мен, сладурчета!
Всичко е наред при мен, но пък си задържам - значи не е съвсем наред сигурно...  newsm78 Но пък точно това забелязвам - кожата се прибира и стяга. Аз съм се хвърлила освен в служебната хамалогия и в едни извън работни занимания - то е фитнес, то е ходене пеш, то са едни процедури на нефритени легла, на турмалинови керамични плочки - направо някъде към НГ ще съм с 20 години по-млада по мои изчисления!
 Haley_James, ударна е само наистина първата петдневка (или там колкото дни е била тази фаза за начало на режима) - просто за шаш на организма, после се казват чисти протеинови дни - П - дни от смесен втори етап. Не си прекъсвала режима, нали?
Ей, момичета пълните ми душата с постигнатите си резултати! Съживихте и темичката! Браво!
МамаМия, бързам, бързам, ама нещо не ми спори, бе?!? Това 80 направо ще е крайъгълния ми камък! Но не и препъникамък! Нося си мръвките и не се безпокоя да ги ръфам по обяд!!! Тъкмо ми е по-лесно да съм на чисти П дни, че скоро не съм била!
Хайде, чао и смело дружина напред!!! Аз тръгвам вече... И пийте вода! Тя само помага, не обезводнява оргънизма! Lilian_V , трябва да прибавиш Омега 3 на капсули в ежедневието си и толерираната лъжица зехтин за да се "поомазниш"! Успех!

# 197
Здравейте, Дюканки!
ArhMih, направо ме утрепа - какви са тия легла и тия плочи? Видях те, че си на на линия и реших да те питам.

# 198
ArhMih, 3 капки зехтин, лъжица щеше да е прекалено хубаво Simple Smile

# 199
  • софия

Haley_James, ударна е само наистина първата петдневка (или там колкото дни е била тази фаза за начало на режима) - просто за шаш на организма, после се казват чисти протеинови дни - П - дни от смесен втори етап. Не си прекъсвала режима, нали?
Ей, момичета пълните ми душата с постигнатите си резултати! Съживихте и темичката! Браво!

Не не,не съм го прекъсвала, просто му викам пак ударен ,защото нали се ядат същите неща както тогава. Инак сега вече съм направила 10 дни ударни дни, 5 дни на протеини и зеленчуци и от дне ще съм пак пет дни чисти протеини. Тоя път съм се нахъсала покрай четенето тук да я направя цялата диета както трябва. Единствено вчера хапнах малко сиренце вместо извара, но не вярвам това да се отрази чак толкова newsm78
Айде приятен ден на всички ви  Grinning

# 200
  • София
Като споменавате увисването , според мен може да се избегне (разбира се зависи колко кг има да се свалят , особено ако са над 20-25кг) ако се тренира (знам, че не е препоръчително при този режим) например гирички, колело, коремни, фитнес, зумба .... не би трябвало да има проблем с увисването
поне аз като свалих 17кг не бях увиснала (вярно тогава бях на около 23)

Днес мисля да ми е последния ударен ден (Sunglasses
иначе днешният резултат е -0.100кг
утре ще отчета целия ударен етап и се надявам да са поне -3кг

Иначе днес  се надявам да устоя на изкушенията (вино...) Канена съм на едно събитие , покрай блога ми и наистина се надявам да не се изложа и да пийна винце  Rolling Eyes

ArhMih а мерила ли се се, може да сваляш сантиметри (а и щом ходиш на фитнес редовно, предполагам знаеш , че като се стяга мускула тежи повече от мазнините и може затова да не отчита минуси на кантара, но да отчита минуси в сантиметри)

# 201
ArhMih Пробвай с 5 П и ако тогава не си дошла при седмиците идвам и ти ставам личен треньор във фитнеса Simple Smile
Колкото до зехтина толериран -не толериран не съм много сигрурна,но преди време като имах проблеми нали взех две три лъжици и от тогава ми се забави свалянето на килограми,не знам колко е допринесъл зехтина,но аз и него обвинявам.Мой съвет избягвайте го по време на режима.А за кожата може външно да се използва дъщеря ми като беше бебе и правехме масажи със зехтин защото беше алергична към разните там козметични продукти за бебета ,а масажа беше задължителен(поради здравословен проблем който има)И съм забелязала,че действа добре на кожата.
lepidopteria
Цитат
ArhMih а мерила ли се се, може да сваляш сантиметри (а и щом ходиш на фитнес редовно, предполагам знаеш , че като се стяга мускула тежи повече от мазнините и може затова да не отчита минуси на кантара, но да отчита минуси в сантиметри)
Освен това костите на спортуващите стават по плътни и тежат повече.Аз като кажа на някой колко тежа винаги ме гледат с недоверие защото винаги изглеждам по- слаба от хора ,които не спортуват ,а са на моите килограми или на килограми значително по- малко от мен.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 10:57 от mamaMiq

# 202
Здравей те момичета Sad незнам какво става с мене.Правя диетата за втори път,първият път бях много доволна нищо че нея изкарах цялата свалих 10кл. спрях я защото много съм лакома  Cry. Сега я почнах за 2 път днес ми е  10 ден и при мене има йо-йо ефект защо така незнам дали трябва да се консултирам с лекар незнам.Започнах диетата на 76,онзи ден ви писах и бях 74 днес се премерих сутринта и 75,защо така незнам Cry Cry Cry Cry дайте съвет моляви се все пак 10 ден и нищо,а всичко правя както трябва редовно чета и вашите публикации

# 203
  • Испания
...дайте съвет моляви се все пак 10 ден и нищо,а всичко правя както трябва редовно чета и вашите публикации

Не е нищо. Виждам, че все пак си свалила 1 кг. Да не би да си поставяш нереалистична цел? Колко си висока, колко кг ти показа калкулаторът? 10 дни, какви? Колко от тях бяха ПЗ?

Може да има различни причини. Някои от тях може да са: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20298870#msg20298870

Ето и отговор на Дюкан, даден по време на чат във френския официален сайт:

В: Губя мотивация. След загуба на тегло през първа фаза имам задържане от втория ден на втора фаза, дори качих 100 г след ден на ПЗ.
О: Запек, задържане на вода, увеличаване на телесната маса и т. н. Мотивите за задържане са многобройни, но продължавай стриктно режима, ще продължиш да отслабваш, преди всичко ще достигнеш тегло, което от доста време не си имала. Продължи с диетата. Не се вманячвай! Кураж, ще продължиш да отслабваш.

# 204
smileys 175 съм висока. ще ми кажеш ли калкулатора как да намеря

# 205
  • Испания
smileys 175 съм висока. ще ми кажеш ли калкулатора как да намеря

Заповядай! Линк и превод на въпросите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg24117093#msg24117093

# 206
А дали е проблем че пия по 2 литра вода на ден и можеби задържам

# 207
  • Испания
А дали е проблем че пия по 2 литра вода на ден и можеби задържам

Ще задържаш и ще имаш проблем, ако не пиеш достатъчно вода. Може да ядеш недостатъчно. Пиши някакво твое примерно меню, но всичко, което ядеш един ден.

ЕДИТ: Алекс, търсейки отговор на въпроса ти, погледнах предишните ти постове.

Здравей те момичета Sad незнам какво става с мене.Правя диетата за втори път,първият път бях много доволна нищо че нея изкарах цялата свалих 10кл. спрях я защото много съм лакома  Cry. Сега я почнах за 2 път днес ми е  10 ден и при мене има йо-йо ефект защо така незнам дали трябва да се консултирам с лекар незнам.Започнах диетата на 76,онзи ден ви писах и бях 74 днес се премерих сутринта и 75,защо така незнам Cry Cry Cry Cry дайте съвет моляви се все пак 10 ден и нищо,а всичко правя както трябва редовно чета и вашите публикации

Здравей те и от мене да се впиша и аз от дълго време не съм влизала. Диетата я правя за 3 път и по принцип много съм доволна от нея,а сега съм на ударен периот  4 ден и нищо много интересно даже съм качила вчера бях 75.5,а днес 76  Cry Cry Cry

А в началото на годината си била на 90-дневната. Самият факт, че си спазвала няколко диети само тази година, може да е причината за проблема ти с режима в момента.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 16:51 от smileys

# 208
alex_bebe90, да спреш режима,че имаш апетит...този режим е точно за такива с голяяям апетит Simple Smile
Може би прескачаш от диета на диета и си поставила организма ти в шах и мат...Дюкан не е диетка, която да я правиш 3-4 пъти, ще си докараш здравословни проблеми накрая.

# 209
alex_bebe90, напиши си менюто за един ден!Нищо чудно да бъркаш в него.И аз като smileys видях предишните ти коментари,но ги оставям без коментар.Важно е  намерим къде е проблема и защо не сваляш.
Иначе съм съгласна с anedi
Цитат
Дюкан не е диетка, която да я правиш 3-4 пъти, ще си докараш здравословни проблеми накрая.
Автора пише,че може да се прави най много два пъти в живота.

Общи условия

Активация на акаунт