За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 644
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
alex_bebe90  За водата абсурд, дори и да тежиш повече веднага щом си я изпила се мери само сутрин след посещение на едното място... за да не се влияеш от грамовете през деня... Аз която едва изпивах една чаша вода дневно в момента пия по 2 литра на ден... Постепенно увеличавам...

Една от причините да не сваляш е това, че не се храниш и си блокираш метаболизма... колко повече ядеш толкова повече сваляш... пробвай и ще се чудиш...

Другото, което категорично съм на мнението на другите момичета е че Дюкан не е диета а режим и трябва да се изпълни цялата както трябва, ако не само ще си навлечеш проблеми йо йо ефект, здравословни проблеми... Тъпо е само да си съсипеш здравето! Има куп други краткотрайни и по-щадящи диети... но после пак ще си качваш... докато не си промениш режима няма как да стане перфектната фигура...

И на мен ми е интересно с какво се храниш, какво ти е менюто за деня?

Днес съм ден 8 ми ден или трети на ПЗ и съм свалила почти 5 кг, още не е много видимо, макар че доста см са си отишли... водя си отчет... Ще го сложа като падна още надолу... за сега не съм особено щастлива, защото аз няколко пъти стигам малко по-надолу и после се отпускам и край... Ще се зарадвам като стигна желаните килограми и ги задържа поне шест месеца... до тогава ще ви досаждам тук...
  bouquet  bouquet  bouquet

kukulina И на мен ми харесва, че се раздвижи темичката, защото има с кой да си говоря на тази тема... хората около мен имат съвсем други проблеми... и не говоря с тях за диетата си... Вярвам, че скоро ще си ги махнала последните килца... заедно ще ги мъчим...

lepidopteria И ти ли си отскоро на режима?

mamaMiq Увеличих малко водата и мазането на кремове и днес кожата ми е много по-добре... Явно се изчиствам... защото ми излизат пъпки и изчезват бързо... а нямам по принцип... Благодаря!  Heart Eyes

Haley_James И аз така, че имам два дена още ПЗ и после пак на П ...

Днешното меню ми е :
- закуската половин мляко с малко степче и трите лъжици трици
- 5 чушки с извара и яйца
- пак половин мляко следобедно, но чистичко
- пилешка пържола на скара с зелена салата с яйце

Сигурно още нещо ще задъвча до довечера... общо взето прегладнее ли ми си хапвам нещо... Утре ще си нарежа моркови за да си хапвам като ми се до хапва...

Това ми е и проблема, аз обичам просто да има нещо за дъвчене... дайте и други такива идеи... просто да има нещо ей така да се гризка, когато си решим...

# 211
  • софия
я да ви питам по колко подсладител горе-долу мога да си слагам в яденето на ден? че аз в кафето не смея да си слагам ,за да не стане много и реално само в сутрешната палачинка си слагам мъничко подсладител?

# 212
  • София
Да ви напиша нещо интересно... тъй като ме вълнуват теми като енергии, фън шуй и т.н... много хора ме познават от темата за Подсъзнанието...  Днес правех разместване вкъщи и понеже обичам да чета се зачетох по фън шуй как да подредя най-добре и прочетох следното нещо:

Фън шуй факти
Много хора откриват, че дори след като са се освободили от безпорядъка, са загубили и част от теглото си - без да са се стремили съзнателно към това. ( Колко хубаво, нали?! ) Това не изненадва хора, които познават Фън шуй - те разбират, че задържаната енергия в дома води до блокиране на енергията на тялото. Когато хаосът в дома е преодолян, физическата преграда пред свалянето на излишните килограми също отпада...

Откъса е от : " Фън Шуй " на Стефани Робъртс

# 213
  • Испания
я да ви питам по колко подсладител горе-долу мога да си слагам в яденето на ден? че аз в кафето не смея да си слагам ,за да не стане много и реално само в сутрешната палачинка си слагам мъничко подсладител?

Не е хубаво да се прекалява с подсладителя. Количеството зависи от подсладителя, който използваш. За някои има дневна доза, за други - не. Всички подсладители са жива химия, с изключение на стевия /ако няма някакви примеси/ и за нея няма ограничение. Но чети написаното на самия подсладител. Миналата година купих от един супермаркет стевия и у дома прочетох, че е бъкан с добавки, завършващи на -оза, т. е. захари.

И още нещо: не всички стават за топлинна обработка, затова ако ги използваш за нещо, което ще печеш, добре е да се информираш и дали е подходящ съответния подсладител за нагряване.

...Когато хаосът в дома е преодолян, физическата преграда пред свалянето на излишните килограми също отпада...

Ако това е вярно, досега да съм изчезнала заради липса на всякакво тегло.  Joy Маняк съм на тема ред.  Wink Hug

# 214
  • София
Добро утро на всички!

Аз вече нямам сили момичета,от 5 дни имам едно голямо задържане и не мърдааа! Дори не ползвам толерирани храни и накрая ще се гръмна!!!Не знам какво да правя вече...Напълно режимна съм,прегрешения нямам нито 1!!!  Rolling Eyes  Cry започвам да се отчайвам!

Имам и друг проблем от вчера вечерта ме боли гърлото ужасно много,виждам че е доста зачервено  ooooh! Много моля ,кажете какво да правя  и не знам какво да си взема за смукане поне но да е без захар вътре,че труда ми до сега просто е обречен!Помагайтеее  Praynig

smileys - аз ползвам Суитли,него ползвах и първият път... слагам го на чай и на нещо сладко ако искам да направя..какво е мнението за него?  newsm78

# 215
Деси, спокойно, 5 дни не е голямо задържане. Даже не е добре всеки ден да сваляме. Аз като свалях всеки ден бях като пияна. Не се чувствах много добре, свят ми се виеше...Не е добре да се сваля много бързо. Търпение и добра храна, резултатите ще дойдат. За таблетки без захар не знам, може в аптеката да питаш.

# 216
  • софия
Деси, и аз 5 дни не бях сваляла ( периода на протеини и зеленчуци ми беше тези 5 дни), но ето днес съм минус 1 килце, така че сигурно и при теб така ще стане  Hug
И аз ползвам суитли, веднъж на 2-3 дни си слагам по 3-4 таблетчици от него в някои сладкиш, надявам се,че не е много. Ама дали ако си слагам всеки ден и по мъничко в кафенцето няма да стане много ,се чудя...

# 217
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добрютро!
Много ви се радвам тези дни. Много пишете. Аз съм си с вас, но няма какво точно да пиша.

Деси това 5дни си е нищо. Аз съм задържала кила и по цял месец, но упорито си спазвах режима и резултата дойде на лице.

Lilian_V ако това е вярно сигурно никога нямаше да отслабна  Joy Joy Joy , а пък може и това да е причината за трудното сваляне на кила от моя страна.  newsm78

И нещичко за мен - трета фаза си върви по план - минах почти половината път. Бях свалила около 1-2кг., но с МЦ се върнаха. Важното е, че си задържам желаното тегло.

# 218
  • София
anedi -така е,наистина не е добре всеки ден да имаме - ,колкото и да ми се иска разбира се!Ама като стане по-дълго време и то ти се скапва настроението ... Знам ,че ще паднат... Днес поне е същото като вчера и нямам нито + ,нито - ,чак съм щастлива  Grinning .  Hug
Haley_James А за подсладителя ,ползвам течния!Таблетките някак не ме устройват и като че ли имат по-горчив вкус!Кафето ,един съвет от мен,ако искаш го приеми мила,но научи се да го пиеш без нищо сладко в него!Кофти е в началото,но след това ще се чудиш как си слагала толкова захар преди и подсладител сега! Ако искаш пии го със сок -степче ,за да приглъщаш и нещо сладичко !Режима ме научи на много неща първият път и до днес са ми останали едни от най-хубавите навици!А и за да усетиш истинско кафе и аромат,натурално без нищо!  Hug Hug
ninanb- това 1 месец направо ме уби  Joy Joy

# 219
  • Испания
Добро утро!

Добро утро на всички!

Аз вече нямам сили момичета,от 5 дни имам едно голямо задържане и не мърдааа! Дори не ползвам толерирани храни и накрая ще се гръмна!!!Не знам какво да правя вече...Напълно режимна съм,прегрешения нямам нито 1!!!  Rolling Eyes  Cry започвам да се отчайвам!

Имам и друг проблем от вчера вечерта ме боли гърлото ужасно много,виждам че е доста зачервено  ooooh! Много моля ,кажете какво да правя  и не знам какво да си взема за смукане поне но да е без захар вътре,че труда ми до сега просто е обречен!Помагайтеее  Praynig

smileys - аз ползвам Суитли,него ползвах и първият път... слагам го на чай и на нещо сладко ако искам да направя..какво е мнението за него?  newsm78

Деси, момичетата са ти писали: 5 дни не е никакво задържане. Има задържане по 20-30 и повече дни. Причините може да са различни, както знаеш. Щом не ползваш толерирани, пробвай да размърдаш метаболизма си, като замениш дневното количество вода със зелен чай, слагай канела и джинджифил на храни, за които са подходящи тези подправки. Ако ядеш по-солено, намали солта до минимум. Пий достатъчно течности.

За гърлото - в аптеката има таблетки за смучене с подсладител, не със захар.

Не ползвам продавани в България подсладители. Лятото бях си купила Суитли. Знам, че в състава му има въглехидрати: лимонена киселина, цикламат, натрий, захарин, сода бикарбонат, лактоза
/поне това съм открила/.

Успех!  Hug

# 220
  • софия
Деси, кафето си го пия без подсладители от началото на режима, и щом така препоръчваш -ще продължа без. Още ми е много горчив вкусът му така, но ще свикна. Така че значи ще слагам подлсадител само в някое сладкишче като си правя.
А би ли ми обяснила каква е разликата между Суитли на таблетчици, течното и едно, на което пише Суитли Стевия? Че в пикадили ги има тези  и аз седях като идиот пред рафта, чудих се и накрая си взех суитли на таблетки.

# 221
  • София
Здравейте момичета
ето и отчета от ударната фаза 16-23.10 - 3.100кг
От днес започвам втора фаза 5/5
и днес за хапване имам зеленце на фурна с пилешко без мазнини - дано ми хареса
сега ще седна да си направя и едно тричаво хлебче

Lilian_V Да ( но за 2 път предния беше преди около 3 г. )

# 222
Здравей те благодаря ви за съветите . Менюто ми за днес е  половин кофичка кисело мляко с 3 лъжици трици
ОБЯД-пилежко бутче и 1-2 яйца
ВЕЧЕРЯ-пилежки шницел и пак яйца
А за утре мисля риба на скара

# 223
АУУУУУУУ Момичета аз ползвам Суитли на таблетчици. Май ще трябва да ги махна

# 224
alex_bebe90 я ми кажи как приготвяш пилешкия шницел?
Колкото до подсладителите не им се притеснявайте толкова,аз сигурно съм най- големият консуматор на суитли в темата  Joy ползвам го за кафето,за десерти,за чая.... Проблема е ,че не е много полезен,за свалянето на килограми не ми е пречил до сега.Второ шише съм преполовила за времето откакто съм на режима.Какво да се прави като любовта към сладкото ме докара до свръхтегло и ако го нямаше подсладителя трудно, да не кажа невъзможно щеше да е за мен да спазвам режима.За сравнение как пиех кафето си преди режима- късо с 4 пакетчета захар.

Общи условия

Активация на акаунт