За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 542
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Испания
Кали, страхотно изглежда.  Hug

Бутчето сама си го печа.Карам 4 протеини и 3 дни ПЗ

Проблема ми е че немога да си изготвя меню. И може би за това несе получава.

Проблемът е, че не си прочела няколко пъти книгата, Алекс, преди да започнеш. За менюто ти отговорих няколко страници по-назад. Теми с дюкански рецепти - колкото искаш. Дадох ти линк към моята, която прелива от рецепти. Никой не може да ти направи меню. Всеки си го прави сам. Аз може да ям три пъти на ден извара, ти казваш, че не можеш да ядеш. Може ти да обичаш да ядеш нещо, което е режимно, но на другите да не харесва. Или ползваш дюкански рецепти, или готвиш това, което обичаш, като не слагаш нережимни продукти.

Съвсем сърдечен съвет от мен: времето, което използваш за питане и четене във форума, да използваш за четене на книгата и приготвяне на режимна храна. Това е само съвет, а решението, разбира се, е твое.  Hug Няма какво друго да ти кажа.

Здравейте. Пиша заради близък, който в момента тежи цели 140кг. Интересува ме обаче във втората фаза как определяте как точно да редувате дните, т.е. 5/5 4/4 6/4? Има ли някакво правило, някаква изпитана комбинация?

И друго около мен са все хора дето са били на Дюкан, отслабнали са много и след това са си върнали всичко, че даже и отгоре, това силно ме демотивира (мен лично, защото става дума за мъжа ми и не искам да се впуска в нещо, което да не му донесе траен ефект). Кажете ми че има измежду вас хора, които когато спазват принципите на 3 и 4та фаза всичко си върви нормално и няма йо-йо ефект.

Извинявам се ако ви притеснявам с неща, които сте обсъждали вече милион пъти. Питам само това и спирам да досаждам, евентуално да го поФаля до някой ден Mr. Green

За редуване на дните във втора фаза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

За връщане на килограмите: зависи от всеки. При стриктно спазване на режима във всички фази и превъзпитаване на хранителните навици, теглото се запазва. Има доста дюканки, които с години запазват по-ниското си тегло /и аз в това число/.

Но преди всичко всеки започващ режима трябва много добре да е запознат с него. Успех!

И още нещо, към модератора: многократно писах, че не е правилно на стр. 1 да стои схема за втора фаза 4/3. Такава схема при Дюкан няма.

# 301

Здравейте. Пиша заради близък, който в момента тежи цели 140кг. Интересува ме обаче във втората фаза как определяте как точно да редувате дните, т.е. 5/5 4/4 6/4? Има ли някакво правило, някаква изпитана комбинация?

И друго около мен са все хора дето са били на Дюкан, отслабнали са много и след това са си върнали всичко, че даже и отгоре, това силно ме демотивира (мен лично, защото става дума за мъжа ми и не искам да се впуска в нещо, което да не му донесе траен ефект). Кажете ми че има измежду вас хора, които когато спазват принципите на 3 и 4та фаза всичко си върви нормално и няма йо-йо ефект.

Извинявам се ако ви притеснявам с неща, които сте обсъждали вече милион пъти. Питам само това и спирам да досаждам, евентуално да го поФаля до някой ден Mr. Green

За редуване на дните във втора фаза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

За връщане на килограмите: зависи от всеки. При стриктно спазване на режима във всички фази и превъзпитаване на хранителните навици, теглото се запазва. Има доста дюканки, които с години запазват по-ниското си тегло /и аз в това число/.

Но преди всичко всеки започващ режима трябва много добре да е запознат с него. Успех!

И още нещо, към модератора: многократно писах, че не е правилно на стр. 1 да стои схема за втора фаза 4/3. Такава схема при Дюкан няма.

Много ми беше полезно, прочетох и другите неща след редуването на дните. Много добре е систематизирано  Wink

Ходих до магазина напазарувах пилешко, извара, обезмаслено кисело мляко, един плик трици и яйца Wink

# 302
  • Испания

Много ми беше полезно, прочетох и другите неща след редуването на дните. Много добре е систематизирано  Wink

Ходих до магазина напазарувах пилешко, извара, обезмаслено кисело мляко, един плик трици и яйца Wink

Много се радвам.  Simple Smile Готви му, за да не яде сухо и за да няма проблеми с тоалетната, както и да не му омръзне режима. Мъжете са облагодетелствани /за какво ли не са?  Wink/ и свалят много по-бързо от нас. Щракни го сега и много скоро ще ни покажеш постиженията му, ако е стриктен. Успех още веднъж!  Hug

# 303
Добър вечер на всички   bouquet
Smileys рецептите ,които си качила страница две напред толкова много ме зарадваха ,проблема с моята фурна се оказа по-голям и от доста време не съм си правила нищо сладичко ,та като прочетох рецептите за микровълнова толкова се развълнувах ,че само да ми изсъхне маникюра и.........,а днес си направих страхотни тостове във сандвичмейкъра ,ще споделя я рецептата с вас :http://dukanskirecepti.wordpress.com/2012/05/11/%D1%82%D1%80%D0% … BE%D0%B2%D0%B5-6/

# 304
Здравейте момичета и Стайко ,

Минавам да кажа "здрасти" и да се оплача, че пак имам плюс, но така се случва като не ядеш няколко дни нормално и после се върнеш към нормалния за Дюкан начин на хранене. Надявам се, че като вляза в П дните плюсът ще се махне и току-виж някой минус се появил Simple Smile
Иначе за рецептите - Смайлис всеки ден те споменавам с добро. Благодаря ти Simple Smile

# 305
Здравейте на всички дами и господа ( ако има такива) Simple Smile
Аз съм Яна и съм нова във форума на бг-мама Simple Smile Много се радвам, че има толкова много привърженици на диетата на Дюкан. Аз от скоро я започнах, но за съжаление покрай празника не можах да се въздържа и имам доста нарушения Sad Голямо колебание имах дали да пиша тук, но искрено се надявам с ваша помощ да успея да възтановя диетата и да започна да свалям килца Simple Smile Благодаря ви за всичките рецепти, които сте написали, надявам се да ми помогнат да не прегрешавам Simple Smile Имам един въпрос отностно втория период, според вас кое разпределение е най - добре: 5/5, 3/7, 1/1? Simple Smile

Благодаря ви предварително и ви желая прекрасна вечер! Simple Smile

Поздрави Simple Smile

# 306
  • Испания
...
Smileys рецептите ,които си качила страница две напред толкова много ме зарадваха ,проблема с моята фурна се оказа по-голям и от доста време не съм си правила нищо сладичко ,та като прочетох рецептите за микровълнова толкова се развълнувах ,че само да ми изсъхне маникюра и.........,

Чудесно! Значи вече си улеснена. Да ти кажа, аз предпочитам да готвя нещо в МВ, отколкото във фурната. По-бързо става. Но, разбира се, не всички рецепти се получават без фурна. Е, на първо време имаш идея какво да правиш.  Hug

... Смайлис всеки ден те споменавам с добро. Благодаря ти Simple Smile [/i][/color]

И аз ти благодаря.  Hug Хубаво е да знаеш, че си полезен с нещичко.  Embarassed

...Имам един въпрос отностно втория период, според вас кое разпределение е най - добре: 5/5, 3/7, 1/1? Simple Smile

Здравей, Яна, и добре дошла!

Няколко поста над твоя бях дала линк за редуването на дните във втора: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

Която и препоръчаните схеми да избереш, когато спазваш стриктно режима, месечният резултат ще е напълно задоволяващ те. Успех!  Hug

Видях веднага поста ти, но изчаках дали някой ще отговори, че вече ми е неудобно, че в последно време пиша само аз.

# 307
Добро утро,добре дошли на ново присъединилите се към режима.
smileys
Цитат
Видях веднага поста ти, но изчаках дали някой ще отговори, че вече ми е неудобно, че в последно време пиша само аз.
И аз на моменти съм имала такива притеснения,че досаждам ,но ти когато отговаряш всички научаваме нещо полезно.   bouquet Продължавай да го правиш.
За отчета при мен кантара се колебае тия дни между 77.5 и 77.8 ,надявам се тия дни да местя линийката Simple Smile
White_roses Бигбаба4 е постигнала чудеса със съпруга си в предишни теми има и снимки.Няма начин да не успее ако му готвиш и го подкрепяш,важно е да изкара всички етапи на режима,ако спре след като свали килограмите и не влезе в трета(или не я изпълни както си му е реда )нищо чудно да си върне свалените килограми.Трябва да е подготвен,че дълго време ще внимава какво ще яде.
alex_bebe90 имам чувството ,че не си го разбрала режима.Прочети забранените продукти и не посягай към тях.За по- лесно:никакви мазнини,плодове,захари,тестени(освен от трици) и нишестени(картофи ,ориз,грах...). Споменаваш в менюто си пържени яйца? С какво ги пържиш?
Целувки на всички   bouquet

# 308
mamaMiq яйцата в тефлонов тиган .

Много се извинявам но немога да видя пише ли някаде за мед. Може ли да се използва

# 309
  • София
Здравейтеее момичетаааа  Hug Hug

Нямаше ме цели 4 дни,бяхме малко на почивка  Party Паднаха ми се всичките дни протеинови,та точих лиги и аз на салатите...От днес и аз ПЗ ,та съм решила да си хапна салатка Simple Smile)) Нямах кантар при мен,та днес се изтеглих и общо 1,500 минуссс  bowuu Доволна съм! Имам време докато дам отчет за месечинка,дано се похваля с добро представяне  Hug
Килограмите могат да вървят полека лека,но обиколките също намаляват,идва ми толкова ентусиазъм дори и да имам +!

alex_bebe90 всичко което НЕ е написано като ПОЗВОЛЕНО  е ЗАБРАНЕНО!!! е позволените храни Мед няма.... наистина е много важно да си прочетеш книгата,няма да ти отнеме много време и без това момичетата са си направили огромен труд да ни я съкратят и да ни я представят възможно най-кратко и полезно!!!Успех момиче  Hug

ПП >> Хубав ден момичета и една много хубава и минусова седмица на всички!!! Hug

# 310
mamaMiq яйцата в тефлонов тиган .

Много се извинявам но немога да видя пише ли някаде за мед. Може ли да се използва

Вземи и прочети книгата или поне това на първа страница. Самият факт,че никъде не си видяла мед значи не може. Наистина човек като се захване с нещо конкретно възникват въпроси и затова е темата, но ти си нямаш и бегла представа за режима  newsm78. Пилееш време да спазваш режим, който не е Дюкан и после :"защо не свалям".  Няма плодове, няма мед. Използват се подсладители/ има и естесвени като стевия/.  Което не е написано, значи не е позволено. За да имаш резултати сядай и чети. Коментарът ми е съвсем добронамерен.

# 311
Здравейте!
Много ви благодаря за топлото посрещане, и особено на Smileys : ) Много ми помогна с избора на разпределение.. Тъй като в момента нямам възможността да съм 5/5 си избрах 1/1 : ) Много се надъхвам като чета, че сте толкова силни, стриктни и спазвате с хъс и мотивация режима! Благодаря ви! Simple Smile

Прекрасен ден желая на всички Simple Smile   bouquet

# 312
Здравейте момичета и момче, как сте днес Simple Smile
аз исках да попитам дали може да се яде пилешка каварма с бяло месе от тази с фикс на маги малки тайни?  newsm78

# 313
  • Испания
Здравейте момичета и момче, как сте днес Simple Smile
аз исках да попитам дали може да се яде пилешка каварма с бяло месе от тази с фикс на маги малки тайни?  newsm78

"Маги" - твърдо не.  Naughty http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22882571#msg22882571

mamaMiq,  Hug

desislava_87, честит минус!  Hug

... Тъй като в момента нямам възможността да съм 5/5 си избрах 1/1 : )
...

Дюкан препоръчва тази схема в последните години и казва, че месечният резултат е същият като при 5/5. Успех!  Hug

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 17:49 от smileys

# 314
  • София
Здравейте на всички от мен пак

Аз днес съм изумена до тук съм 12 ден и съм -7 см само от талията... Днес обаче имам проблем с П деня... яде ми се много, чувствам се отпаднала... нещо не съм в кондиция... а си хапвам сериозно и пак така... явно организма почна война с мен... аз винаги ги свалям до тук лесно и от тук надолу си ги връщам всеки път...

За сега съм режимна, не съм се отклонявала... в момента съм много близо до килограмите които калкулатора препоръча, аз обаче искам още 5-6 надолу...

Има ли някой, който си е бил сложил нереалистична цел и какво се случва в този случай?

На мен ми харесва, че има движение в темичката, много по лесно ми е така ...

Общи условия

Активация на акаунт