За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 617
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, благодаря за топлото посрещане.  Hug Рецептите на smileys са невероятни, голямо улеснение за разнообразяване на режима. smile3501
Аз започвайки преди няколко дни  бях напълно наясно, че предстоят празнични дни и ще дебнат изкушения отвсякъде. Но съм твърдо решена, че ще се справя. Празниците, рождените дни и т.н.  няма да свършат, но здравето не е неизчерпаемо...

# 406
Архмих, много си готина, ама ще изядеш някой и друг тиган с тия съвети  Naughty
Ако ги нямаше тия прегрешения отдавна да си с постигнати резултати и да си вече в трета. /Карам ти се Simple Smile Аз свалих 30 кг и съм на път да приключа и с трета, ти още се мотаеш /Колкото повече се въртите между първа и втора, толкова силата на волята намалява и не стига за успешна трета. Затова всяко нарушение, колкото и маловажно да ви се струва може да ви доведе до провал. Най малкото защото след такива нарушения е трудно да се върнеш към режима. Или пък започвате да си мислите- е, какво като хапна една хапка/ а рядко е само една/. Затова строгост и дисциплина. Свалянето на кг-ми и задържането им не е шега работа. Нито физически, нито волево.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 15:55 от anedi

# 407
  • София
ArhMih - Благодаря за съвета и мисля, че точно така и ще постъпя... аз не бързам с килограмите, при мен не са много, аз просто държа на перфекционизма...  

За това прегрешение мога да говоря много и не ми се иска да го пропусна... всяка година пътувам с една чужда организация на майстор готвачи и се посещават ресторанти с три звезди мишлен на дегостации... вкусовете, качеството на храната и изобщо всичко на тези места аз в ежедневието си няма как да си позволявам... а определено след дори и една такава вечер винаги ми остава незабравим спомен...

Посещават се хора, които са курифей в света в храната... и няма как да им обясня, че съм на режим на Дюкан... макар че ще попитам за мнение...  Laughing Миналата година се запознах с директора на едно училище за майстор готвачи в Париж Ленотре, с Алан Дюкас и с Ребушон... няма как да съм там и да не ям, ще ги обидя... това си е работа за съжаление Sad

anedi И ти и смайлсче сте изключително прави, но винаги има някакви изключения... аз не се чувствам изкушена от храната... на мен режима ми си ми харесва ... да кажем, че ще имам гала обяд единият ден и гала вечер на другият ден ... после бек то реалити и към режима ... Все още размислям сериозно по темата... найстина не знам как ще постъпя...

За сега спазвам режима, спрях да свалям в застой съм ... сега съм на 2/2 дни ... имам проблеми с очистването на организма излезна ми гнойна торбичка над окото... за сега мажа с антибиотични кремове, но не минава... ако до два три дни не е минала ще отида на лекар... като цяло организма ми се съпротивлява да слезе надолу... водим битка... боли ме главата... отпаднала съм , нямам сила... това се случва всеки път щом стигна до 59 кг и искам да слезна надолу...  но вярвам, че ще успея... тоест сигурна съм...

Храня се с готвените неща... покрай това хапване на трици се научих да закусвам... преди никога не закусвах...
Изобщо доволна съм ... като падна с 2 кг още надолу включвам и спорт... за сега не смея...

Чета ви всички и много ви се радвам ...

# 408
Здравейте отново момичета  един кавалер мярнах  Simple Smile, брагодаря за топлото посрещане. Наминавам да дам отчет за храненето днес, а утре сутрин ще се кача и на кантара.
закуска - палачинка от трици намазана с извара овкусена с 1/4 кис. краставичка и копър
междинно хранене - 1/2 кис. мляко 0,1% със степче
обяд - варено пилешко / верно от бутче но това имаше /
след обяд - останалото 1/2 кис. мляко
вечеря - 3 яйца на очи приготвени без мазнина.
 newsm78 имам 1/2 варено пилешо бутче, ако съвсем огладнея ...
Вода около 1 1/2 - зная, че не е достатъчно, но днес съм цял ден в движение и... проблем с WC  Joy
 smile3514 трудно е с навика за парче шоколад(излъгах направо цял шоколад) преди лягане
Това е менюто м за днес, ако някой открие нещо нередно - ще се радвам да каже.

# 409
Здравейте и от мен! Вие сте страхотна подкрепа! Приятно е да знаеш, че не си сам по пътя на промяната. Аз също съм нова и въобще за пръв път пиша във форум. Поздравявам всички за постигнатите резултати!
Днес ми е трети ден и се чувствам супер.  Simple Smile

# 410
Добър вечер, момичета и момче Simple Smile
Гледам, че темата се оживи и се престраших и аз да се включа Simple Smile
Аз съм една от тези, които се връщат отново тук. Причината е все една и съща при всички - прегрешения.
Преди 6 години свалих 29,6 кг.... /Като ги сметнах сега се изплаших от умаляемото в уравнението!   Shocked / След това съм започвала отново и отново, и отново... и така за по ден, два, три, седмица... докато в крайна сметка не си върнах 2/3 от сваленото.
Сега отново реших да слабея. Не се заричам колко точно ще сваля и не си обещавам нищо. Но имам две цели:
1. Да не прегрешавам;
2. Да сваля поне 20 кг. /толкова ми ги сметна калкулаторът, въпреки че аз имам друго виждане. Това обаче в последствие ще се реши/ Simple Smile
На режима съм 12 дни. Направих 5 дни първа и сега съм си начертала графика до края на годината 5/5. А това означава, че на Коледа ще блажа, а на НГ ще мезя  Whistling Laughing
Мисля си, че познавам режима достатъчно добре, но съм сигурна, че имам и пропуски! Обичам да се обаждам където не ми е работа, но приемам и съвети, и критики.

Имам и въпрос вече Simple Smile Какво ви е мнението за айрана, който се продава готов? Гледах му съдържанието и не видях нищо смущаващо и нережимно. Подходящ ли е според вас за консумация?

# 411
Малииий  четири дни без компютър  и не мога да ви изчета  Laughing .Добре дошли на новозавърналите се сладко пухче ,Kagi ,galka_portokalka,Medlar ,като е на поправителен ми се струва,че човек е  подготвен за това какво го очаква и знае какво ще се случи ако тръгне да прегрешава.Така ,че ще се справите    bouquet .
Привед и на Ивчето77 ,добре дошла!
smileys , Hug дам засичали сме се,както видях в линка от старата тема, и сме доказателство за това какво се случва с тези които си спазват режима до край като теб и тези  които като мен на времето решават,че може и да преминат направо в четвърта (ама без протеинов ден и трици) и да пренебрегнат трета  Embarassed .
Lilian_V, страхувам се,че мъчиш и себе си и организма си.Не искам да ти се бъркам,но според мен  е по- добре да преминеш в трета вече.Дано не съм права,но риска да провалиш всичко е голям, тъй като нещата стават вече трудни ,както си го усетила и има опасност да ти писне,да се демотивираш и.........примера е няколко реда по-нагоре.
Понеже   smileys пусна лика към старата тема от 2008 и аз се зачетох вижте какво готино цитатче си наметих много ми хареса Simple Smile
  цитат на vani_nik Четв., 24 Юли 2008, 08:10 »
Цитат
ние тук си имаме една закачка - или си спазваш режима, или си ходиш дебел

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 22:09 от mamaMiq

# 412
Малииий  четири дни без компютър  и не мога да ви изчета  Laughing .Добре дошли на новозавърналите се сладко пухче ,Kagi ,galka_portokalka,Medlar ,като е на поправителен ми се струва,че човек е  подготвен за това какво го очаква и знае какво ще се случи ако тръгне да прегрешава.Така ,че ще се справите    bouquet .
Привед и на Ивчето77 ,добре дошла!
smileys , Hug дам засичали сме се,както видях в линка от старата тема, и сме доказателство за това какво се случва с тези които си спазват режима до край като теб и тези  които като мен на времето решават,че може и да преминат направо в четвърта (ама без протеинов ден и трици) и да пренебрегнат трета  Embarassed .
Lilian_V, страхувам се,че мъчиш и себе си и организма си.Не искам да ти се бъркам,но според мен  е по- добре да преминеш в трета вече.Дано не съм права,но риска да провалиш всичко е голям, тъй като нещата стават вече трудни ,както си го усетила и има опасност да ти писне,да се демотивираш и.........примера е няколко реда по-нагоре.
Понеже   smileys пусна лика към старата тема от 2008 и аз се зачетох вижте какво готино цитатче си наметих много ми хареса Simple Smile
  цитат на vani_nik Четв., 24 Юли 2008, 08:10 »
Цитат
ние тук си имаме една закачка - или си спазваш режима, или си ходиш дебел

Благодаря! Two Hearts

# 413
  • софия
Здравейте момичета Simple Smile Аз пак съм на П дни  (за последните 2 дни съм още -1кг) ,но  за разлика от миналите няколко седмици нещо вече ми става по-трудно да издържам на диетата. Омръзна ми от ядене на месо,ама засега все пак удържам фронта без да имам нарушения и няма да се отказвам!
 Я кажете ,че сега се сетих-в ПЗ дни мога ли да ям маслини? И още един въпрос-понеже много ми се дояжда нещо сладко последните дни днес си направих кремче от прясно мляко, степ и желатин и подсладител. Та изядох цели 2 купички и сега си мисля дали не е много  newsm78

# 414
Haley_James ,маслини не може,а кремчетата просто сметни млечните имат ограничение до килограм дневно,като 200 грама се полагат на прясното мляко Simple Smile,така,че зависи колко са ти големи купичките и колко си яла през деня.   bouquet

# 415
  • софия
Haley_James ,маслини не може,а кремчетата просто сметни млечните имат ограничение до килограм дневно,като 200 грама се полагат на прясното мляко Simple Smile,така,че зависи колко са ти големи купичките и колко си яла през деня.   bouquet

Ммм значи не съм ги надвишила,защото аз сложих една чашка прясно мляко,което е точно около 200 грама  Simple Smile А така се надявах да може и маслинки,че много ги обичам. И аз си мислих,че не може,но рекох да попитам за всеки случай Rolling Eyes

# 416
Добро утро, Дами!
Нямам време да пиша, но ви чета редовно. Аз в последните 2-3 месеца не мога да пия вода достатъчно , а и дните ми П и ПЗ са много хаотични, заради работата ми на строеж. Надявам се като почна пак като мотокарист да съм пак режимен. За сега задържам кг. с + до 1-2 кг.
Лек ден от мен и много минуси.

# 417
...

За това прегрешение мога да говоря много и не ми се иска да го пропусна... всяка година пътувам с една чужда организация на майстор готвачи и се посещават ресторанти с три звезди мишлен на дегостации... вкусовете, качеството на храната и изобщо всичко на тези места аз в ежедневието си няма как да си позволявам... а определено след дори и една такава вечер винаги ми остава незабравим спомен...

Посещават се хора, които са курифей в света в храната... и няма как да им обясня, че съм на режим на Дюкан... макар че ще попитам за мнение...  Laughing Миналата година се запознах с директора на едно училище за майстор готвачи в Париж Ленотре, с Алан Дюкас и с Ребушон... няма как да съм там и да не ям...

завижд завижд
това ми е една от мечтите, особено и ако може да вляза и в кухнята

Скрит текст:
принципно френската кухня залага на месото, така че отклоненията няма да са много големи
ще са предимно в посока повече мазнини заради трите основни съставки на фр. кухня: "масло, масло и пак масло"
знам, че това противоречи на идеите, заложени в темата
но изборът е твой

# 418
  • София
Здравейтее... лелее колко много сме станали Simple Smile

Аз съм предпоследен П днес и + 1 Кило! предполагам това се дължи на МЦ ,днес рано ,рано ме изненада ...  Tired
Иначе до сега си вървях добре! Надявам се съвсем скоро да падне тоя +  Thinking
Живот и здраве понеделник давам месечен отчет,да видим с какво ще се похваля.След толкова обикаляне нагоре и надолу,дано не се червя после с малък резултат...но въпреки всичко не губя надежда!
Днес в Пловдив понапече,дано си остане така времето ,че да поизлезнем на разходка с децата...
Момичета исках да попитам , кога според вас е добре да се включи интензивен спорт,по-дълги разходки или по интензивно ходене?Дали е по-добре да сваля още и тогава,или сега заедно с диетата? newsm78
и още нещо щях да питам ,ама забравих... Хубав ден за сега на всички  Hug
mamaMiq точно щях да питам къде се загуби  Hug

# 419
Здравейте момичета, както обещах снощи, днес давам отчет - 1 кг. Вчера започнах режима 86,6, днес съм кантара показа 85,5. 100 - те грама не ги броя, може да е от някоя дрешка. Явно менюто ми е добре подбрано. Като изключим главоболието се чувствам добре, предполагам е от малкото вода вчера само 1 1/2.
На всички пожелавам лек и отслабващ ден, по-късно ще намина отново.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт