За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 728
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета! Едва сега успях да се добера до компютъра  Sad, работа... Кантарът е закован на вчерашните килограми, но ... не е проблем, все пак няма как всеки ден да е Коледа  Grinning. Да уточня за какаото- купих го от диетичният щанд на магазин Бурлекс, не пазя опаковка, тъй като го пресипах в буркан. Днес минах да купя,беше свършило, за сметка на това обаче, управителката беше безкрайно учтива и провери по фактури какаото е произведено /или пакетирано/  в Кюстендил. Нямаше представа кога ще заредят отново, но аз ще минавам да проверявам редовно.
Горе - долу за днес е това, ще ставам да си приготвя палачинка за утре, че отново ще съм много работна от сутринта  Rolling Eyes
Лека и спокойна вечер!

# 526
  • Варна
Да уточня за какаото- купих го от диетичният щанд на магазин Бурлекс, не пазя опаковка, тъй като го пресипах в буркан. Днес минах да купя,беше свършило, за сметка на това обаче, управителката беше безкрайно учтива и провери по фактури какаото е произведено /или пакетирано/  в Кюстендил.

Ти да видиш...
От както не работя в тези магазини (вече са ЦБА), не съм проверявала само там... Имат евтино обезмаслено прясно мляко в торбичка, което си купувам чат-пат и хубаво кисело мляко...
Живея на 5 мин. пеш от един бивш "Бурлекс" и все още познавам половината персонал там... Заемам се с "мисия какао"...  Wink
Дано наистина да са пуснали нещо такова!

# 527
Дюканковци, добро утро  Hug
Пиша бързо, само да се похваля, и тичам на работа. Днес имам -0,500!  Flutter
Успешен ден на всички!  Hug

# 528
Добър ден и от мен! Минавам да отчета - 400 гр., след два дни задържане. Като цяло за 5 дни ударни + 3 ПЗ съм - 3, 300.  Смятам да правя 4 ПЗ - 4 П, не съм сигурна дали е правилната за мен схема. Предният път като бях на този режим правих 5/5, но като гледам календара, много ми се иска почивните дни тази седмица при големите готвения да мога поне зеленчуци да похапвам  #Crazy. Бавно, но сигурно вървя към целта, дано куражът не си губи.  Simple Smile Това е за сега, ще трябва и да поработя, че работата се понатрупа и тя като килограмите  Laughing
Лек и успешен ден на всички!

# 529
  • София
Здравейте, момичета! Аз отчитам днес минусче и затвърждавам 3 свалени кг. от началото. Kagi, браво за страхотния резултат, ние горе-долу заедно започнахме.
Ще чакам варналийки да споделят за какаото, че бих предпочела да пия мляко с щипка какао и кафе, отколкото сама с кафе. Simple Smile
Щях да ви питам, в ПЗ дните позволявате ли си лютеница и ако да-каква марка, защото повечето имат захар?
Успешен режимен ден!

# 530
Здравейте, момичета! Аз отчитам днес минусче и затвърждавам 3 свалени кг. от началото. Kagi, браво за страхотния резултат, ние горе-долу заедно започнахме.
Ще чакам варналийки да споделят за какаото, че бих предпочела да пия мляко с щипка какао и кафе, отколкото сама с кафе. Simple Smile
Щях да ви питам, в ПЗ дните позволявате ли си лютеница и ако да-каква марка, защото повечето имат захар?
Успешен режимен ден!

Лютеница може, ако ти си я направиш. Освен захар ,има и олио и други добавки...

# 531
  • София
Ясно, значи ще ми се размине Simple Smile

# 532
  • Варна
Ще чакам варналийки да споделят за какаото...

Днес проверих в "Бурлекс"-а в "Младост" - нямаше... Ама беше късно и стоковедката си беше тръгнала. Ще отида някой ден преди 16.00 и ще я накарам да си запише специално да пусне заявка... Wink
А тези дни ще имам път и към "Левски", та и там ще го прослушам "Бурлекс"-а...

Нали ви обещах, че се заемам с "мисия какао"?  Wink

# 533
 Cry Cry Cry При мен кантарът днес + 500 - мразя го, а съм тоооолкова стриктна. Зная, че ще има и такива дни, надявам се от утре когато съм отново на 5 дни ПП да мръдне надолу.

# 534
  • София
Cry Cry Cry При мен кантарът днес + 500 - мразя го, а съм тоооолкова стриктна. Зная, че ще има и такива дни, надявам се от утре когато съм отново на 5 дни ПП да мръдне надолу.

без видима причина,съм имала и 2 килограма отгоре... повече от стриктна съм била ,но на края на месеца като се тегли чертата разликата е осезаема!Днес дойде кумът на гости,гледа ме и вика "Толкова много си променена и в лице и в тяло ,браво" ,а дори не знае че съм на диета.... това е повече за мен от кантара... бъди си стриктна както до сега,ние сме тук да даваме кураж и всичко си идва на мястото! Няма човек,който да е бил на режима и да не е свалил!Стига да сме стриктни всичко е ок! Успех мила и всичко ще си дойде на мястото! Аз имах 2 седмици + и много задържане ...след това цяла седмица всеки ден надолу...всеки Божи деннн ... Hug Hug

# 535
  • UK
И аз да се отчета: минус 4 килограмчета до сега, завършвам за втори път П. Много съм доволна. Стриктна съм и нямам намерение това да се промени въпреки, че си мислех за хляб вчера.

Както казва Дюкан в книгата си, не бива да стоим гладни защото ни се приискват забранени храни.

Забелязах, че кожата ми е по-чиста и не се налага за ползвам коректор!

Kagi- да не би да е от ленив стомах?

Момичета, уточнете моля по колко супени лъжици овесени трици на ден? Виждам различни мнения, нещо променило ли се е ?

# 536
Teriyaki , по 3 супени лъжици на ден! Щом ти се яде хляб направи си.. за 10 мин става.. 1яице, 3 с.л. трици  ,една с.л. извара и бакпувер и в микровълновата печеш за 7-8 мин аз му слагам и шарена сол... няма кой знае каква разлика от купешкия..

# 537
  • UK
Teriyaki , по 3 супени лъжици на ден! Щом ти се яде хляб направи си.. за 10 мин става.. 1яице, 3 с.л. трици  ,една с.л. извара и бакпувер и в микровълновата печеш за 7-8 мин аз му слагам и шарена сол... няма кой знае каква разлика от купешкия..

мерси   bouquet

ами чета за режима на английски и казват 1 и 1/2 с.л. са разрешени..

# 538
ами и аз бях чела някъде , че в първа фаза са по 1,5 с.л на ден , но ето колко сме много тези , които ядем по 3 , така че не го мисли толкова Simple Smile

# 539
В бг книгата Дюкан препоръчва да се започне с малко количество трици, което постепенно да се увеличи до 3 с.л. на ден. Целта е да не се раздразни стомахът от действието на триците.

Цитат от книгата, стр. 137
"Как да използваме овесените трици?
Овесените трици нямат вкус, нито мирис. Често ги обвиняват, че се лепят за небцето, а дозата от 3 супени лъжици на ден може леко да раздразни през първите дни някои свръхчувствителни черва. Затова трябва да се научите да си служите с тях.
Обичайната предпазна мярка се състои в постепенното въвеждане на овесените трици в дневното ви меню, като започнете от една супена лъжица, за да стигнете в края на седмицата до дозата от три супени лъжици."

Общи условия

Активация на акаунт