За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 669
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет и от мен, момичета. Добре дошла bartokbouquet Желая ти да имаш воля да спазваш стриктно режима и всичко ще си дойде на мястото!
Kagi, аз линийката мисля утре да я мръдна, да затвърдя със сигурност4-тия килограм. Simple Smile Дано бързо оздравееш!
Снощи си спретнах страхотно спаначено руло. За основа използвах ето тази рцепта http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_7894.html Модифицирах малко рецептата, сложих пилешко филе вместо бекон, извара вместо сирене, пропуснах да сложа нишесте. Получи се божествено, препоръчвам  Peace Сега си имам замразени бисквитки в камерата, за разнообразие в ПЗ дни.
Кремчето ванилия си стои все още в хладилника, ще добавям подсладител, както ArhMih ме посъветва, когато реша да хапна от него.
Прекрасен ден, момичета!

# 586
  • Плевен
Така, така, Анеди! Важно е какво мушкаме в устата!  LaughingИ аз си купувам често тофу, защото ми идват в повече пилешките и други меса... Едно тъпо телешко уцелих веднъж, ама и аз като МамаМия - пари съм давала - ядох си го! Пък след 2-3 предавания по бтV за месото - по-точно злоупотребата с него в месарските предприятия ... направо ми се повръщаше. Затова "предложението" да попостим "ала Дюкански" сега пред Коледа - не е лоша идея. В смисъл - който си спазва традиционно тези пости може би има начин да си съчетае режима, но хайде да не объркваме хората... Звучи малко несъвместимо, въпреки, че помня и една вегетарианка в режима (или бъркам нещо?!). Постът ще го карам само духовно - с лишения откъм страсти и удоволствия, но не и хранително!( Казват, че може секс, но само със съпруга - той не носел толкова удоволствие!) Wink
Уау, Галка-портокалка, много ми допадна тази рецепта! Ама пък точно на тази вълна съм сега - спаначената и като наближи момента на ПЗ в края на седмицата ще си я спретна. А може и още утре - пише, че може да си остане във фризера и по-дълго време. Всъщност, ако я направим с подправки-зелении - магданоз, копър, целина ще се ползва и в П-дните! Урааа, довечера ще я пекна (тавата на фурната ми е същата като на картинката...)
Каги, викаш - всяко зло за добро, а?!? Виж как набързо махна 600 грама! Ще мине и това чудо! Направи си една инхалация на котлона с вода, лайка и сода (може и да е малко късно и да е слязла инфекцията надолу, но пък ще ти облекчи гърлото). В добавка едно бабешко компресче с ракия в-у памук, вестник и найлонче и увито на гърлото с помощта на вълнено шалче ...  Тези два прийома винаги са ми помагали да не стигам до антибиотици. Така съм лекувала и децата при подобни истинки и гърлобол... Но трябва да е в самото начало.

# 587
  • UK
За плодовите млекца какво мислите?

Добре дошла bartok

# 588
Привет отново от мен!
galka_portokalka, запали ме с това руло, но след днешното готвене ... и пълен провал с протеиновия хляб  #Cussing out - а така му се точих  Confused, а той - нищо не стана - с вкус на стиропор, висок 2 см., нищо общо с очакванията ми, абе кошмар. Иначе супичката и режимната Нутела се получиха.
ArhMih, компрес си правих снощи, но за инхалация не бях се сетила, тази вечер преди лягане ще си направя - мерси за идеята
bartok - с теб сме мила, всички заедно ще успеем, може би не толкова бързо колкото ни се иска, но ще успеем   newsm10
 Стига съм писала,отивам да си направя салатка за вечеря.
Хубава вечер на всички!

# 589

Teriyaki, за плодовите млекца - мисля - не! Не е ли по-добре сама да си го забъркаш със степче?

# 590
  • Варна
но след днешното готвене ... и пълен провал с протеиновия хляб  #Cussing out - а така му се точих  Confused, а той - нищо не стана - с вкус на стиропор, висок 2 см.,

Спази ли "ритуала" с бавното прибавяне на белтъците и бъркането с дървена лъжица?

# 591
Спази ли "ритуала" с бавното прибавяне на белтъците и бъркането с дървена лъжица?
[/quote]
"ритуала" го спазих, мисля че фалът се получи защото отворих МВ още на 5 мин. и видях, че "нещото" спадна  Confused, надявах се отново да се надигне, ама цът и си остана 2 см. стиропор. Имайки предвид и вкусът, струва ми се,  newsm78че повече няма да го правя   Grinning

# 592
 Здравейте компания  Hug много отдавна не съм писала но имах здравословни проблеми и съответно +1.200кг. но сега вече всичко си идва на мястото +са изчезна и се разделих с още едно килце  Laughing до тук съм 25кг. по лекичка а самочувствието ми е на 6 .Малко остана до финала само 3 килца но май ще видя доста зор с тях  Mr. Green
Добре дошли на новичките и успепех  Peace
Smileys много липсваш на темичката през седмицата добре че поне през уикенда се включваш  Hug
Лека и отслабваща вечер ви желая   bouquet

# 593
Здравейте  Laughing , искам да попитам за соевите продукти (меса и кайми),дали някой ги е използвал по време на режима.Аз никога не съм ги купувала и не знам даже как са на вкус,но напоследък от месата (обработени доволно с химия)все по- често съм с  алергични реакции и снощната беше много страшна(задух болки в гърлото и дробовете,треска..... и обрив) ,а съм на П дни.Моля да споделите мнение стават ли за ядене и как ги приготвяте?

# 594
Аз съм ги ползвала. Накисват се в топла вода и се приготвят като месо. Сега относно соевите продукти четох на Дюкан препоръки за соята. Препоръчва на жените да свикнат да ядат соя и соеви продукти като превантивна мярка при менопаузата за предпазване от напълняване. В същото време ограничава употребата на соя/като количество/. Как да го разбираме редовно по малко или....?

# 595
Здравейте и от мен! При мен нищо ново - килцата са същите, болестта си продължава  Confused, днес обаче няма да се вихря в кухнята ще си дам почивка  Laughing .  Хубав ден!

# 596
  • UK
Teriyaki, за плодовите млекца - мисля - не! Не е ли по-добре сама да си го забъркаш със степче?

Мога, но да попитам, нали Дюкан ги споменава. Бързо оздравяване ти желая.

Соевите кайми се надявам да не ги съсипват с химикали като соевото мляко. Интересувах се от него като заместител на прясното мляко заради проблем с акне, но се оказа, че ужасно обърква организма. Не е тази соя която азиятците ползват. Rolling Eyes

все по- често съм с  алергични реакции и снощната беше много страшна(задух болки в гърлото и дробовете,треска..... и обрив)

Нямам думи..  Sad

kukulina- браво, много стимулиращ пост   bouquet

# 597
Здравейте,
Да знаете, че ви чета всеки ден,радвам се на успехите ви, ядосвам се на неуспехите и задържането на някои от вас, но нямам време да пиша хич. Режимствам си и боря килограмите, но тия дни малко погладувах,просто от липса на време. Ям веднъж на ден и триците отидоха в киреча. В смисъл не ги ям. Знам, че съм за бой, ама малката се учи да ходи и ако не ми е в ръцете се държим по пода. А като спи гледам да сготвя за домочадието и за мен уж, но ям чак вечерта. Как да е. В почивните дни ще наваксам с готвенето и ще се поправя с яденето. Много минусчета ви пожелавам .

# 598
  • Пловдив

Мога, но да попитам, нали Дюкан ги споменава.

Дюкан едва ли знае как ги правят в България  Laughing

Момичета, търсих нещо и видях едни "стари" рецепти от Лео, има доста хубави неща - в края на първия пост са систематизирани:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170310.msg7146317#msg7146317

# 599
Добро утро! Да се отчета, днес съм - 300, като цяло свалени 4,300 - еееееееее слабея, слабея, направо ще се свърша  Laughing
За сега приключвам, че млякото ми завря - ще си правя кремче   chef - голямо угаждане ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт