За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте момичета...чета ви,ама малкия ми е болен и нямам време дори да спя  Cry

След 2 дни застой днес - 1,000 ..... как да не ме радва това и да ми дава стимул!До тук -13 кила за месец и малко!Дано няма много + и на 11.12 да дам хубав месечен отчет...номер 2  Hug

Ям главно пилешки бутчета,нямам време да готвя нищо...надявам се да се оправи малкия и да се погрижа малко и за себе си!Триците и аз ги забравям... и аларми правя да ме напомнят и пак не ги ям...направо съм за трепане!Кажете ми как да се сещам за тях,като и пред мен да ги сложа -не ги виждам!

# 601
  • UK
Дюкан едва ли знае как ги правят в България  Laughing

Момичета, търсих нещо и видях едни "стари" рецепти от Лео, има доста хубави неща - в края на първия пост са систематизирани:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170310.msg7146317#msg7146317

Laughing при нас има френски млекца, с ябълка и с боровинки, 0% мазнини. Скъпички са.

Много са хубави рецептите на Лео, бързи и лесни. Мерси  Party

Да се отчета, днес съм - 300, като цяло свалени 4,300

bouquet какво кремче си правиш?

Nastiya- може да си наготвиш за няколко дена. Поне сварени яйца и пилешки гърди. Триците в киселото мляко примерно макар, че палачинката не отнема време, аз я приготвям само с яйце.  Успех.

desislava_87- и аз скоро ще направя месец, но за твоя резултат мога само да си мечтая. Продължавай все така. Flutter

И аз имам минус и то в ПЗ и МЦ. Много съм доволна от режима, виждам си талята вече.

# 602
  • Варна
Момичета, спешно ми трябват мнения...
Заминавам за София за 10 дни и там ще бъда на хотел. Ако си направя от какаовите топчета, които съдържат само яйца, трици и кисело мляко, колко дена мога да разчитам, че няма да им има нищо...  newsm78
Мисля да си направя за дни напред, но все пак има яйце. Знам ли, десет дена са много. Да не се подредя нещо...  newsm78
Вещи?

П.С. Отивам да събирам багаж - след около час ще сондирам мненията тук...  Wink

# 603
Kali_tod, защо не си направиш някакви бисквити с трици, ако са печени - няма проблем с яйцата.
Teriyaki, рецептата я взех от първите страници: 1 л. прясно мляко, 2 пакетчета пудинг,малко степче за подслаждане, 3 чаени лъжички желатин. Пудинга се разтваря с чаша прясно мляко, а останалото мляко се сварява. Към него добавяш разтвореният с млякото пудинг и отново поставяш на котлона докато се сгъсти. Дърпаш от огъня и слагаш част от степчето и разтвореният предвартелно във вода желатин.Всичко се разбърква. По рецепта трябваше да го сложа в силиконова форма, но аз направих половин доза и за това го разсипах в купички. Поставих в хладилника да се охлади. Ще имам за 4 дни /едното вече го няма  Rolling Eyes/ Това е.
desislava_87 - браво момиче - страхотен резултат! С този резултат даваш голям кураж.
Пак станах многословна .....
Лека вечер от мен!

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 18:28 от Kagi

# 604
  • Варна
Kali_tod, защо не си направиш някакви бисквити с трици, ако са печени - няма проблем с яйцата

Да де, те се пекат...
Наскоро ги обсъждахме, че не стават точно топчета, ама са вкусни.
Ще ги мятам аз, пък каквото такова!

# 605
  • София
Здравейте момичета,
Включвам се при вас, защото смятам да започна режима за 3-ти път. Първия не довърших третия етап и съответно си върнах малко по малко килограмите. Втория точно го започнах и месец след това взех че забременях. Сега смятам да започна малко по-бавно докато кърмя и след спиране на кърмата да се заема сериозно с режима, като този път смятам да си изкарам 4-те етапа.

В този ред на мисли - моля ако има някоя от вас спазвала/спазваща режима докато кърми да даде някой друг съвет. Тази вечер съм си я отделила за четене на правилата при кърмачки, но насоки от ваша страна няма да са ми излишни. Малко се притеснявам да не ми намалее кърмата или да не се отделят токсини, затова в следващите 3 дни ще прочета всичко необходимо.

# 606
  • UK
не стават точно топчета, ама са вкусни.

добре, че ме подсети  Grinning  в плик и в хладилник е моят съвет.

Kagi- какъв е този пудинг?

krrasy- добре дошла   bouquet

# 607
Kali_tod, аз имам известен опит с командировки и режим.Съветвам те да си вземеш трици и лъжица ,и по най лесния начин кофичка кисело мляко и три лъжици трици за закуска.Друго няма смисъл да носиш защото или ще се развали или..... има ресторант там предполагам ,ще си поръчваш режимни неща,освен това можеш да си пазаруваш извара,зеленчуци. има и готови вакумирани пилешки пържоли и шишчета на скара....Успех!

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 22:15 от mamaMiq

# 608

Teriyaki, аз използвах от тези http://www.oetker.bg/oetker_bg/html/default/debi-7xhdb6.bg.html
не съм сигурна до колко са режимни,  но имам спомен, че предишният път когато спазвах режима ги ползвах и нямах проблем.  А и цяла доза е голямо количество, аз направих половин и напълних 4 купички.

# 609
  • София
Добро утро!
Днес вече си мислех, че сменям линийката с кг надолу и сутринта какво да видят очите ми  Shocked Килограм нагоре. Нямам никакво обяснение, бях на П ден, не съм вечеряла късно, не чакам МЦ, изобщо нищо, което да може да предизвика този скок. Дори ваниленото кремче не си изядох тези дни, а го изхвърлих. Нали не бях налучкала количеството подсладител, после пък сложих прекалено много...
Ще ви напиша вчерашното си меню, ако бъркам някъде, да се поправям навреме:
Закуска: Три супени лъжици трици+ 100гр. кисело мляко
Преди обед:Кафе+100мл. прясно мляко
Обяд: Печено пилешко бутче без кожа+100-150гр. извара.
Следобедна закуска:Печено пилешко бутче без кожа+100-150гр. извара
Вечеря: Котлет сьомга на скара
Закуската и млякото с кафе всеки ден са едни и същи.

# 610
Добро утро!
Днес вече си мислех, че сменям линийката с кг надолу и сутринта какво да видят очите ми  Shocked Килограм нагоре. Нямам никакво обяснение, бях на П ден, не съм вечеряла късно, не чакам МЦ, изобщо нищо, което да може да предизвика този скок. Дори ваниленото кремче не си изядох тези дни, а го изхвърлих. Нали не бях налучкала количеството подсладител, после пък сложих прекалено много...
Ще ви напиша вчерашното си меню, ако бъркам някъде, да се поправям навреме:
Закуска: Три супени лъжици трици+ 100гр. кисело мляко
Преди обед:Кафе+100мл. прясно мляко
Обяд: Печено пилешко бутче без кожа+100-150гр. извара.
Следобедна закуска:Печено пилешко бутче без кожа+100-150гр. извара
Вечеря: Котлет сьомга на скара
Закуската и млякото с кафе всеки ден са едни и същи.

Не се притеснявай толкова, продължавай, режимствай...и аз съм имала такива моменти. Може пък да си в овулация Simple Smile Търпение и добра храна...

# 611
Здравейте   bouquet
Днес имам празник Simple Smile 3 Месеца Дюкан , а резултата е минус 14 от 22 кг  newsm18

# 612
  • UK
Kagi- ако пудинга е нишесте предполагам става. Ще погледна съдържанието.

galka_portokalka-няма как да напълнееш с това меню. На твое място бих намалила изварата, да не би да слагаш много сол и да задържаш вода? Стомаха редовен ли е?

Да споделя, че след един месец на режима загубения ми период се възтанови. Затлъстяването може да бъде доста опасно.. аз обаче чувствам, че оздравявам и това ме радва.

alexaandraabouquet Много си хубава, стопила си се мила!  Peace

# 613
  • София, в момента в любимото ми село Железница
alexaandraa честити ти 3 месеца! Изглеждаш наистина страхотно! Браво!   bouquet

# 614
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Вчера се пъхнах за малко в темичката и уж да пусна отговор, какво натиснах и ме изхвърли извън темата... а нямах никакво време да си повторя поста! Беше едно оплакване подобно на това на Галка-портокалка (менюто ти е много добро; може повече кисело мляко и още нещо на закуска - да забързаш метаболизма от сутринта; вода нали пиеш достатъчно?!?)!!! Бях на чисти протеинови дни - без никакво прегрешенийце и два дни свалях сутрин по 200-300 грама, а вчера - ужас ви казвам - 1 кг отгоре! Е, това направо ме хвърли в оркестъра! Кажете ми - каква мотивация да има човек?!? (при мен няма вече извинения от рода на ОВУ и МЦ...) Както и да е - минах на ПЗ, така, че - ще се чака до следващите П-дни за някакъв минус!
Александрааа, браво! Супер постижения и визия! Честито! Наближаваш края - т.е. остава още една трета - почти!
Teriyaki , ти питаше за плодовите млекца с 0% мазнини - Дюкан ги слага в толерираните продукти и разрешава по 1 на ден. Радвам се на настроението ти и чувството, че всичко със здравето върви в правилна посока!
Каги, мила, този пудинг според мен не става. Незнам дали е с царевично нешесте, но дори да е - тогава трябва да внимаваш с количеството - и то е към толерираните продукти - х 1 супена лъжица на ден е разрешено - т.е. 20 грама. Не разбрах грамажа на цялото пликче ли е това - ~150 гр (или на 1 готова порция?!?), но в този случай ще е за 7-8 дни това количество, което си направила... Прави си кремче с яйца, прясно мляко и царевично нишесте или по друга рецепта - с желатин.
Имайте предвид, че от толерираните продукти се разрешават по 2 вида на ден само.
krrasy , Добре дошла в четенето за режима и подготовката за Трети олекотен етап! Бебчето ти е на 8 месеца, така че спокойно можеш да се заемеш с режима за кърмачки. При едно добро хранене с разрешените в трета олекотена храни, пълномаслените кисели млека и 2-та плода на ден, едва ли ще ти намалее кърмата. Тук си имахме едно майче, което отслабна с 18 кг мисля за една година в трета олекотена - Гардения мисля, че беше.
МамаМия, привет, сладур! И аз така бих посъветвала Кали - с трици и лъжици... Laughing
Деси_87, от вечерта  преди да си легнеш разбъркай 3 с.л. трици в половин кофичка кисело мляко и  ги остави в хладилника. На сутринта може и в "движение" с малкия да ги лапнеш. Аз пък чакам с нетърпение почивните дни, че само в тях имам време сутрин да си сложа триците в купичка с малко прясно мляко и само за минута и половина в мV-то са готови! Добавям малко от студеното мляко към тях и разбърквам - така стават за непосредствена консумация. Толкова ми харесват така, че ... бих изяла и две порции, ако можеше! Боже, какво е това стремително отслабване от теб?!? Да не шокираш организма си?
Момичета, приятен уикенд! Ако не се "видим" до 16 часа - чак в понеделник ще го направим! Дерзайте и бъдете режимни! Обичам ви!

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 15:18 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт