За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 639
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Привет на всички Simple Smile
За пръв път пиша във форума,от днес и аз реших да съм на диетката на Дюкан.
Ще се радвам да си споделяме и подкрепяме.В момента тежа 65 кг.,1,68 м.
Надявам се да сваля поне 7 кг.,сега изглеждам умерено затлъстяла особено в долната част на тялото,а това ме дразни,личи си.Освен това напоследък прекалявам с Вх. и поне да знам ,че са ми забранени на този етап.
 Naughty
Днес менюто ми е Sadмалко късно през деня си набавих продуктите и закъснях с по-солидното хапване).
сутринта -2 варени яйчица,2 кафета със захарин,1 литър вода дотук (ще трябва още). Към 16 часа хапнах 3 парчета печена скумрия,мисля основно с риба и пилешко да карам,половин кофичка кис.мл. 0,1%Това е засега,ще гледам за разни рецепти за след 1 етап,надявам се.
УСПЕХ на всички. Hug

# 616
Благодаря ви , момичета !   bouquet
Миа , воля ти трябва аз за мен лично съм си дала сметка , че това е най-важния фактор!
Какво стана с какаото 4-5%? Някои се беше заел по въпроса?

# 617
Здравейте, момичета и момчета Simple Smile
Alexaandraa, много голяма промяна, поздравления! Много стимулиращи снимки! Продължавай така!

Не съм писала от сигурно седмица, но ви чета и препрочитам. Доста грамчета свалихте, а и редиците се попълват  Hug добре дошли на новите, кой по-нов, кой - не чак толкова Simple Smile Така или иначе кг за сваляне има и ще се свалят, но трябва постоянство и воля... и режимност!
Честно казано от два дни се каня да пиша, но ме беше срам... и още ме е срам. Имах едно много голямо прегрешение и сега като се сетя така ме е яд на мене си, че се поддадох. Да, това което качих след него си го свалих вече, но предполагам, че ще имам задържане. Сега продължавам и съм крайно стриктна. Днес ми беше 5ти ден ПЗ и за утре се настройвам за +, пък да видим.

# 618
Добро утро! Я колко рано съм станала в почивният ден  newsm44 . Седнах да си пия кафе и да ви видя как сте.
 Радвам се, че има и новички Mia05 - Добре дошла! Знай формулата за успех е ясна - Режимни храни + вода + упоритост! Бъди сигурна, че си на подходящото място, тук освен съветите на момичетата ще получиш и много голяма подкрепа  newsm10
Alexaandraa - Браво!Резултата при теб е направо очеваден! Добър стимул за всички режимстващи тук   bouquet
Art Mih - възможно е кремчето ми да не е най-подходящият десерт, вземам си поука ще наблегна на яйчно - млечни кремчета , още днес ще си приготвя.  chef
Вчера сутрин, колежка захапала баница ми каза, че съм чревоугодничка  Shocked като видя количеството храна което си носих. Какво да направя, 8 часа на работа, все нещо трябва да се яде. Бях си приготвила мъфин от трици с извара, пилешко с броколи, кисело мляко с канела и малко подсладител. Вярно количеството голямо, но режимно. По-добре така с торбите храна, отколкото мазните баници, с които колегите се тъпчат на закуска и обяд  и еклери по всяко време Laughing
Galka_portokalka - стягай се момиче, ние с теб започнахме заедно, до сега се движим заедно в свалянето. Хайде време е да мръднеш линийката с -1. Побързай! Обърни внимание на количеството вода, да не би да е недостатъчно.
Хайде стига вече философстване рано сутринта в събота, ще се мятам да приготвям закуска newsm64, че домочадието ще се надигне озверяло от глад. А трябва и за себе си да помисля какво да приготвя.
Хубав ден от мен!

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 08:51 от Kagi

# 619
  • Испания
Здравейте!

КукулинчеHug

Здравейте момичета,
Включвам се при вас, защото смятам да започна режима за 3-ти път. Първия не довърших третия етап и съответно си върнах малко по малко килограмите. Втория точно го започнах и месец след това взех че забременях. Сега смятам да започна малко по-бавно докато кърмя и след спиране на кърмата да се заема сериозно с режима, като този път смятам да си изкарам 4-те етапа.

В този ред на мисли - моля ако има някоя от вас спазвала/спазваща режима докато кърми да даде някой друг съвет. Тази вечер съм си я отделила за четене на правилата при кърмачки, но насоки от ваша страна няма да са ми излишни. Малко се притеснявам да не ми намалее кърмата или да не се отделят токсини, затова в следващите 3 дни ще прочета всичко необходимо.

Щом кърмиш, трябва да спазваш Трета олекотена за кърмачки, но е добре бебето ти да е поне на 6 месеца, защото до това време хормоните ти бушуват достатъчно и им трябва време да се успокоят след раждането. Има дюканки, които отслабнаха доста със спазването на Трета за кърмачки.

От стр. 1:

ТРЕТИ ОЛЕКОТЕН ЕТАП: - ЗА БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ
Всичко разрешено в ПЗ дни + Трети етап + още 1 порция плодове + нормлни кисели млека, но БЕЗ ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК
Не се препоръчва за кърмачки с бебета по-малки от 6 месечна възраст!

Teriyaki, аз използвах от тези http://www.oetker.bg/oetker_bg/html/default/debi-7xhdb6.bg.html
не съм сигурна до колко са режимни,  но имам спомен, че предишният път когато спазвах режима ги ползвах и нямах проблем.  А и цяла доза е голямо количество, аз направих половин и напълних 4 купички.

Това, което видях от линка е, че пудингът има захар. В такъв случай е абсолютно нережимен.  Peace
Не виждам някъде отделно да пише състав.

Аз тук купувам от Лидъл пудинг, но съдържа царевично нишесте и няма захар.

# 620
Здравейте,
първо да благодаря за насърчителните думи и посрещането и да се оплача от себе си ,защото вчера бях на гости и се изкуших с една голяма Sadводчица.
Днес сутринта се премерих и неочаквано бях 1 кг.надолу-64.
Сега не знам,вчера да го броя ли за белтъчен или да започна наново.
 Wink

# 621
  • Варна
Какво стана с какаото 4-5%? Някои се беше заел по въпроса?

Аз, аз съм се заела с "мисия какао", но сега съм в София по лекари...  ooooh!
Последно в "Бурлекса" в Младост нямаше и помен от такова нЯщо, та трябва да "изхващам" стоковедката, която ппознавам там, за да провери...
До другите "Бурлекси" не съм имала път, та като се завърна във Варна декември ще продължа мисията. Каги, в кой точно "Бурлекс" си го закупи?

С моиите какаови топчета всичко е наред. Направих си доза за 10 дни и сега са в торбичка в хладилника тук в стаята в хотела. Сутринта си хапнах трички (толкова идва дозата  за ден) - мноого са вкусни. Не вярвам нещо да им е станало вчера в автобуса до като ги траансппортирам до хладиник, ама то ще се чуе...  newsm78
Само да ви кажа, модифицирах малко рецептата - вместо 3 с.л. кисело мляко, слагам 2,5. Пак не са топчета, ама поне не се разтичат, а може да се оформмят с лъжицата като някакви бисквитки. Много са вкусни...  newsm10

Смайлсчееее...  Hug

# 622
  • UK
Mia05- добре дошла. Не знам какво се прави в твоя случай. Все пак си в Първа фаза..

Да се оплача, че в ''наше село'' няма трици и трябва да ходи през 9 планини в 10-та до едиствения диетичен щанд, на който продават! Обаче Кали ме дрази с тези топчета и ще ходя, няма начин  Mr. Green ( Какви доктори, Kali_tod?? )

Дерзайте и бъдете режимни! Обичам ви!

Heart Eyes

Kagi- кисело мляко с канела ми звучи добре, колко канела слагаш, някакъв трик има ли?

# 623
Здравейте Дюканки, аз съм и стара, и настояща, и нон стоп ядяща дюкански манЖи.. Е понякога  съм за #2gunfire ...., но с Дюкан е лесно, нито гладен, нито дебел  Laughing

Имам въпроси:
  1, Тиква- цигулка, балка и тн... плод ли е ( т.е. за режима забранен) или може да се похапва като...  нам ли в коя група е ?
   2, Друго, което да питам. Днес съседка на режима Дюкан ми спори, че се яде само 3 пъти на ден, не се смесвало месо с млечни, яйца с млечни и ....подобни. Позволявало се хляб без брашно от рода на 100 зърна, хм..... за мен не е така, но справка с вас, ще ми е от полза  Simple Smile

Инак аз карам 3 П, 4 ПЗ, ОСТАВАТ МИ ДА РАЗКАРАМ още 6/7 кг  Simple Smile

# 624
Здравей Рони 78,
замислих се за въпросите ,които имаш и въпреки ,че и аз в момента свиквам с правилата мисля че:
тиквата си е плод(т.е. не е позволена),
колкото до смесването на храните и колко пъти да се приемат,ето това е извадка от книжката на д-р Дюкан
УДАРЕН   ПЕРИОД       РЕЖИМ НА  ЧИСТИТЕ  БЕЛТЪЧИНИ
     През този период, чиято продължителност може да варира от един до десет дни, ще имате право да избирате измежду описаните по-долу осем категории храни.
            От тези осем категории ще можете да консумирате колкото желаете без никакви ограничения и колкото пъти на ден ви се прище. Разрешено ви е и да ги смесвате.

Simple Smile

# 625
Mia05, от 2008г съм с режима. Книгата съм я препрочела, но днес гледах като първолак  Shocked ( не се смесвали, могло хляб без брашно, ала бала...) Да ма Не!

# 626
  • Испания
Когато човек е запознат напълно с режима, каквото и да му говорят, има отговор на всички въпроси.  Wink Peace

# 627
Забравих да ви питам какъв захарин ще ми препоръчате,не мога да свикна да си пия кафенцето неподсладено Wink
нали има такива ,които не съдържат сорбитол,а разни други подслаждащи вещества,такъв търся. Hug

# 628
  • Испания
Забравих да ви питам какъв захарин ще ми препоръчате,не мога да свикна да си пия кафенцето неподсладено Wink
нали има такива ,които не съдържат сорбитол,а разни други подслаждащи вещества,такъв търся. Hug

Стевия е единственият натурален подсладител с 0 калории. Но, ако го купуваш, трябва да четеш добре, да не съдържа и нещо друго, което завършва на -оза /на практика това са захари/. Трябва да е стевия в чист вид. Има на прах, има и течна.

За други подсладители, предполагам, ще ти пишат дюканките в България.

# 629
Мерси за отговора и аз съм се спряла на нея,но освен това ми се иска и някакъв подсладител без сорбитол(чела съм,че той бил от "по-малко токсичните")

Общи условия

Активация на акаунт