По кого въздишате?

• 25 309
  • 438
  •   1
Отговори
# 390
  • Сопот, Пловдив
Аз имам доста дълъг списък, по който си въздишам, но напоследък съм наблегнала на този като че ли:

Скрит текст:
Том Хидълстън

Чудя се да покажа ли БНД, да кажете дали става за въздишане...  Thinking

# 391
Не моля ви се недеите с тоз Недодялко , аз съм от Ямбол и потъвам в земята от срам , че влезе в ББ , и не само аз ми 90% от съгражданите ми.като вземе да върви по улиците е много смешен , защото се надува все едно е Брад Пит  ooooh!
Значи спокойно мога да искам два паметника да ми вдигнете, като го прибера Mr. Green

Rois,  покажи, покажи. Wink

# 392
Давай, Rois, давай, аз как се изложих  Wink

# 393
Не моля ви се недеите с тоз Недодялко , аз съм от Ямбол и потъвам в земята от срам , че влезе в ББ , и не само аз ми 90% от съгражданите ми.като вземе да върви по улиците е много смешен , защото се надува все едно е Брад Пит  ooooh!
Макар, че не съм от Ямбол също имам преки впечатления от тази колоритна личност. Доста е (не)оригинален и да не кажа елементарен Mr. Green
Преди година-две го бях видяла да се вози във влак, така че малко изказването му, че е "млад, богат и известен" не ми се връзва много Tired Отделно така се беше свил на седалката, сигурно се притесняваше да не го разпознае някой..  Mr. Green
Предположих, че е ходил до София, по телевизиите, да се предлага за някое предаване.

# 394
  • Сопот, Пловдив
Да се изложа и аз тогава  Mr. Green . Качвам три снимки, на едната, на която мисля изглежда най-добре, една, на която не е много добре и една средна, да си направите някаква усреднена представа как изглежда точно.  Grinning И да уточня, че аз отдавна вече не въздишам по него, но нямам друг за показване.  Crazy

Скрит текст:

Тук е третия от ляво на дясно

# 395
Хубав мъж, представям си детенцето ви колко трябва да е красиво.

# 396
  • Сопот, Пловдив
Хубав мъж, представям си детенцето ви колко трябва да е красиво.

Мерси, за мен си е най-красивия, сина ми имам предвид  Grinning . Аз съм показвала негови снимки, в тази тема не ми е някак уместно да пусна директно, ще дам линк. Радвам се, че на външен вид прилича повече на баща си(да не казвам, че въобще не прилича на мен  Grinning ), от него има повече какво да вземе в това отношение.

# 397
С трапчинка на лявата буза  Flutter Одобрявам  Laughing
Слънце ти е фъстъчко, но ти си знаеш  Hug

# 398
Много убав, бе, Роис, много.  Grinning

# 399
  • Сопот, Пловдив
Хубав, да. Ама до там.  Grinning

# 400
То не може всичко  Laughing

# 401
Малкият ще разбива сърца - обезкуражителен сладур. Heart Eyes

# 402
Страхотни са и двамата, но малчо повече Heart Eyes

# 403
  • София
Уау, Ройс.

# 404
  • Сопот, Пловдив

Вярно е, но навремето аз само си въздишах, без да се замислям.   Laughing А малкия тези дни каза, че има четири гаджета в яслата  Grinning . Но това съвсем на шега, разбира се, той идея си няма какво значи точно думата, но вечно някой го пита това  ooooh! и той накрая си измисли отговор.

Общи условия

Активация на акаунт